Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.10.2008, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Galatasaray kazanmasını bildi | GS 1 - 0 OL

Galatasaray rakibini tek golle geçti. Ve Galatasaray grubunda yoluna 3 puanla devam etti.
Mesaj23.10.2008, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj23.10.2008, 20:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ASLAN GİBİ OYNADI: 1-0

Galatasaray farkı kaçırdı, bire razı oldu! Galatasaray UEFA Kupası B Grubu ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos'u 1-0 mağlup etti. Ali Sami Yen Stadı'nda rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Galatasaray'ın tek golü 25. dakikada Harry Kewell'dan geldi. 90 dakika boyunca yıldız oyuncularının da etkili futboluyla oyunun hakimi olan Galatasaray, bir gol attığı karşılaşmada, sayısız net pozisyondan da yararlanamadı. Lincoln'ün biri firkik olmak üzere iki topu da direkten döndü.

Temsilcimiz gruptaki ilk maçından galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırırken, Olympiakos evine eli boş döndü.

LİNCOLN ORTA, KEWELL KAFA...
Bu sezon UEFA Kupası'na Kadıköy'de final parolasıyla başlayan Galatasaray, gruplardaki ilk maçında ilk golünü Avustralyalı yıldızı Harry Kewell ile buldu. 25. dakikada sağ kanattan kazanılan kornerde topun başına Lincoln geldi. Lincoln'ün yaptığı ortada ön direğe tam zamanında gelen Kewell çok iyi yükseldi ve topu kafa ile ağlara gönderdi. 1-0.

ARDA VURDU ÇİZGİDEN ÇIKTI, LİNCOLN DİREĞİ SALLADI...
Galatasaray, Olympiakos karşısında ikinci yarıda öyle bir gol kaçırdi ki bu golü anlatmaya kelimeler yetmez. 55. dakikada Baros'un derin pasında Ayhan dip çizgiye kadar indi, kaleci ile karşı karşıya kaldı, topu alt pas üzerindeki Arda'ya çıkardı. Kaleci kalesinde yoktu, Arda topu kontrol etti ayağının dışıyla vurdu, top çizgi üzerinde bekleyen savunmadan döndü. Seken topa Lincoln üç-dört metreden çok sert vurdu top üst direğe çarpıp auta çıktı. Galatasaray inanılmaz bir gol kaçırdı.

İSPANYOL HAKEM PENALTIYI ES GEÇTİ...
İspanyol hakem Eduardo Iturralde Gonzalez, Galatasaray'ın bir penaltısını gaspetti. 69. dakikada Harry Kewell, Arda ile verkaç yaptı, ardından ceza sahasına girmek için hareketlendiği sırada, rakibi tarafından indirildi. Ceza sahası içindeki bu hareketi, Gonzalez ceza sahası dışında diye yorumladı ve serbest vuruş kararı verdi.

OYUNUN KONTROLÜ G.SARAY'DA...
Galatasaray, Olympiakos karşısında ilk yarıda istediği futbolu ortaya koydu ve arzuladığı golü buldu. Ali Sami Yen'deki karşılaşma karşılıklı fauller nedeniyle temposuz başladı. Temsilcimiz Galatasaray ilk yarı boyunca topa daha hakim olan taraftı. Lincoln'ün önderliğinde gelişen ataklarda Harry Kewell solda, Arda ve Sabri sağda çok etkili bindirmeler yaptı. Galatasaray kazandığı korner ile golü buldu, bu dakikadan sonra da temsilcimiz ikinci gol için fırsatlar yakaladı. Maçın ilk yarım saatinde etkisiz olan Olympiakos ise özellikle son 5 dakikada Galatasaray kalesinde tehlikeler yarattı. Bu tehlikeli ataklarda De Sanctis yerinde müdahaleleri ile Yunan ekibine gol şansı vermedi. Ve ilk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA POZİSYON ÜSTÜNE POZİSYON...
Galatasaray, Olympiakos karşısında ikinci yarıya çok hızlı başladı. Rakip kaleye çok adamla yüklenen Galatasaray, ayağa hızlı paslar ve kanat akınları ile Yunan ekibini bunalttı. Ancak yakaladığı net fırsatlara rağmen sarı-kırmızılılar bir türlü farkı arttıramadı. Galatasaray atakları karşısında oyun disiplininden zaman zaman kopan Yunan ekibi ise yaptığı oyuncu değişiklikleri ile oyuna ortak olmaya çalıştı.

AYHAN ÇIKTI, HAKAN ORTAYA GEÇTİ...
Karşılaşma öncesinde de sakatlığı bulunan Ayhan Akman 72. dakikada sakatlanarak yerini Volkan Yaman'a bırakmak zorunda kaldı. Ayhan çıktıktan sonra Skibbe oyun planında değişikliğe gitti. Volkan Yaman sol beke geçerken, Hakan Balta Meira ile birlikte ön liberoda görev aldı. Skibbe ikinci oyuncu deşikliğine ise 78. dakikada gitti. Rakip savunma arasında çok yorulan Baros yerine bir başka golcü Nonda'ya bıraktı.

LİNCOLN MÜKEMMEL OYNADI...
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Cassio Lincoln, sarı-kırmızılı takıma geldiği günden beri en iyi oyunlarından birini ortaya koydu. Lincoln Galatasaray'ın neredeyse her atağında topla buluşurken, hücumları çok iyi organize etti. Sarı-kırmızılı takımın attığı golde de ortayı yapan isim olan Lincoln, şık çalımları ve yaptığı presle de taraftarından da büyük alkış aldı. Lincoln ile birlikte sarı-kırmızılı takımda Sabri, Arda, Kewell günün en başarılı isimleri olarak sivrildi.

TRABZONSPOR MAÇININ 11'İ SAHADA...
Galatasaray, UEFA Kupası gruplarındaki ilk maçına sahaya, ligdeki son maçında Trabzonspor'u 3-0 mağlup ettiği 11'le çıktı. Kalede yine İtalyan kalecisi De Sanctis'e şans veren Skibbe, defans dörtlüsünü Servet, Emre Aşık, Sabri ve Hakan Balta ile oluşturdu, orta sahada Meira'ya Ayhan ile birlikte şans veren Alman teknik adam sağ kanatta Arda, sol kanatta Kewell'a, forvetin hemen arkasında Lincoln ve ileride de Çek yıldızı Baros'a görev verdi. Yunan ekibi Olmypiakos'ta ise teknik direktör Ernesto Valverde, Sırp yıldızı Darko Kovacevic'e ilk 11'de şans vermedi. Valverde'nin, Galatasaray karşısında sahaya sürdüğü 11 şöyleydi: Nikopolidis, Patsatzoğlou, Domi, Galletti, Diogo, Zewlakow, Antzas, Papadopoulos, Belluschi, Pantos ve Torosidis.
Mesaj24.10.2008, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

licoln arda kewell baros üçlüsü gözlerimizin pasını aldı Razz
Mesaj24.10.2008, 15:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

HAyrılısı hepsini kazanırız umarım Very Happy
Mesaj24.10.2008, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Takımımızın Oynadığı Futbol Gerçekten Şahaneydi.

GS Çok Gol Pozisyonuna Girmesine Rağmen,Rakibini Tek Golle Geçebildi.

Ama Olsun,3 Puan Bizim Oldu. Razz
Mesaj24.10.2008, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy
Mesaj24.10.2008, 17:36 (UTC)    
Mesaj konusu:


B GRUBU PUAN DURUMU
Galatasaray 3
Benfica 1
Hertha Berlin 1
Metalist Kharkiv 0
Olympiakos 0

______________
Mesaj24.10.2008, 17:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

BAKALIM ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADINA FİNAL İÇİN GELEBİLECEKLER Mİ ?
______________

ArrowPR 1 BEDAVA SİTENİ EKLE HİT KAZAN ...
ArrowOYUN SİTEMİZİ ZİYARET ETTİNİZ Mİ ? WwW.SmHoYuN.Tr.Gg
Mesaj24.10.2008, 17:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

uacafe1905 yazmış:

B GRUBU PUAN DURUMU
Galatasaray 3
Benfica 1
Hertha Berlin 1
Metalist Kharkiv 0
Olympiakos 0


Merhaba,

Uacafe1905 arkadaşım nerelerdeydin hiç görünmedin forumda ya. Wink

HAKİKATEN GLATASARAY'I KUTLARIM.SONU FENER'İN Kİ GİBİ BİTMEDİĞİ İÇİN.

______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj24.10.2008, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Zaten hep biliyordu.Sadece dün bildiklerini uyguladı.
Mesaj25.10.2008, 07:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet bende gsliyim..helal olsun helal olsun..! Very Happy
______________


Mesaj29.10.2008, 07:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
uacafe1905 yazmış:

B GRUBU PUAN DURUMU
Galatasaray 3
Benfica 1
Hertha Berlin 1
Metalist Kharkiv 0
Olympiakos 0


Merhaba,

Uacafe1905 arkadaşım nerelerdeydin hiç görünmedin forumda ya. Wink

HAKİKATEN GLATASARAY'I KUTLARIM.SONU FENER'İN Kİ GİBİ BİTMEDİĞİ İÇİN.


Merhaba
Arkadadaşım bu aralar siteye yeni tasarım yapmak için uğraşıyorum
Tasarım bitsin tekrar forumdayım merak etme Razz
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu