Arkadaşlar Herkes En Komik Anısını Buraya Yazsın.Ben En Komik Anımı Anlatayım.Şimdi Arkadaşar HalıSahada Maç Yapıyorduk.Benim Mevkimde Forvetti Arkadaş Pası Verdi Bana Ben Kaleye Doğru Gidiyorum.Top Ayağımda.Topa Bi Vurdum Kalecinin Kafaya Çarptı Top Geri Geldi.Bir Daha Vurdum Bu sefer Kalecinin Karnına Çarpıp Top Yine Geri Geldi.Bir Daha Vurdum Bu Sefer Yine Kafaya Geldi.Sonra Kaleci "Yeter Lan" Beni HalıSahanın Sonuna Kadar Kovaladı.
Arkadaşlar Herkes En Komik Anısını Buraya Yazsın.Ben En Komik Anımı Anlatayım.Şimdi Arkadaşar HalıSahada Maç Yapıyorduk.Benim Mevkimde Forvetti Arkadaş Pası Verdi Bana Ben Kaleye Doğru Gidiyorum.Top Ayağımda.Topa Bi Vurdum Kalecinin Kafaya Çarptı Top Geri Geldi.Bir Daha Vurdum Bu sefer Kalecinin Karnına Çarpıp Top Yine Geri Geldi.Bir Daha Vurdum Bu Sefer Yine Kafaya Geldi.Sonra Kaleci "Yeter Lan" Beni HalıSahanın Sonuna Kadar Kovaladı.
Merhaba,
Hahahaha! Hakikaten komikmiş.Benim böyle komik birçok anım var anlatırsam gülmekten ağlarsınız.Ama şuan hiç birini hatırlayamadım.Hatırladığım zaman yazarım...
PEKİ KALECİ EN SONUNDA YAKALAYABİLDİ Mİ BARİ. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.