Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.11.2008, 17:59 (UTC)    
Mesaj konusu: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Gece yarısı heyecanı




D&R "Gece yarısı satışı" ile World Of Warcraft‘ın ikinci eklenti paketini satışa sunuyor.


D&R, yine bir ilke imza atarak, oyun dünyasının efsane ismi World Of Warcraft‘ın ikinci eklenti paketi “Wrath of the Lich King”i gece yarısı satışa sunuyor.
İsmine yakışır bir şekilde, 12 Kasım’ı 13 Kasım’a bağlayan gece saat 00.00’da İstanbul Etiler D&R, Ankara Tunalı D&R ve İzmir Forum Bornova D&R mağazalarında Wrath of the Lich King’in satışı başlayacak. Oyun, sevenleri ile buluşacak. Tüm D&R mağazalarında ise 13 Kasım’da satışa sunulacak. D&R, daha önce de World of Warcraft’ın ilk Eklenti Paketi olan “The Burning Crusade’in gece satışını yapmıştı ve mağazaların önünde saatler öncesinde uzun kuyruklar oluşmuştu. Aboneliğe dayalı devasa online rol yapma oyununun (MMORPG) ikinci genişleme paketi olan World of Warcraft: Wrath of the Lich King’in Kuzey Amerika, Avrupa, Meksika, Arjantin, Şili ve Rusya’da 13 Kasım, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Malezya ve Tayland’da ise 14 Kasım’da mağazalarda olacağını duyurdu. Genişleme paketi Kore, Tayvan, Hong Kong ve Makao’da 18 Kasım’da satışa sunulacak.
NEDEN GECE SATIŞI
World of Warcraft,online olarak oynanan ve oyuncuların online ortamda kendi karakterlerini geliştirdikleri ve oyun süresine ve becerilerine dayalı olarak rakiplerine avantaj sağlayabildikleri bir üründür.Kısaca günlerin değil,saatlerin değil oynanan dakikaların bile önemli olduğu bir üründür.Oyuna ilk başlayan ve gerekli görevleri yapan kullanıcılar,diğer kullanıcılara karşı avantaj sağlarlar. D&R ilk eklenti paketinde olduğu gibi,yeni eklenti paketinde de gece açılışı yaparak Türk kullanıcılarının da, dünyadaki rakipleri gibi aynı anda oyuna katılmalarını olanak sağlıyor.

Ayrıca İlk Eklenti paketinin sahip olduğu ilk 24 saatte 2,4 Milyon adede ulaşılmasının ardında gece açılışlarında sağlanan başarı yatmaktadır.Ayrıca 2.Eklenti paketi ile bu rekorun kırılması beklenmektedir

ÜRÜN HAKKINDA:

WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING

13 KASIM 2008’DEN İTİBAREN MAĞAZALARDA

Blizzard Entertainment®’ın devasa online rol yapma oyunun ikinci genişleme paketi hem standart, hem de özel koleksiyon versiyonlarıyla piyasada olacak

Aboneliğe dayalı devasa online rol yapma oyununun (MMORPG) ikinci genişleme paketi olan World of Warcraft: Wrath of the Lich King’in Kuzey Amerika, Avrupa, Meksika, Arjantin, Şili ve Rusya’da 13 Kasım, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Malezya ve Tayland’da ise 14 Kasım’da mağazalarda olacağını duyurdu. Genişleme paketi Kore, Tayvan, Hong Kong ve Makao’da 18 Kasım’da satışa sunulacak.

Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortaklarından Mike Morhaime “Wrath of the Lich King’i piyasaya sürüp World of Warcraft oyuncularına nihayet Arthas ve minyonlarıyla kapışma şansı vermeye can atıyoruz,” diyor

World of Warcraft: Wrath of the Lich King oyuncuları, en son Warcraft® III: The Frozen Throne®’da görülmüş olan korkunç Lich Kral Arthas Menethil’in Azeroth’u hakimiyeti altına almak için inzivaya çekildiği kalesini de içinde bulunduran soğuk ve yasak kıta, Northrend’e gönderiyor. Oyuncular Howling Fjord ve Borean Tundra’nın kıyılarından, Icegrown Glacier’deki uğursuz tahta kadar Lich Kral’ın ölmeyen ordularıyla savaşacaklar. Oyuncular ayrıca karakterlerini 80. levele kadar geliştirebilecek, yepyeni bölgelerde ve zindanlarda dolaşırken birbirinden güçlü yeni yetenekler elde edebilecekler. Genişleme paketi ayrıca başarı ödülleri, kuşatma silahları ve yok edilebilir binalar gibi yeni oyuncu-oyuncuya-karşı savaş yenilikleri ve oyunun ilk Kahraman sınıfı olan Death Knight gibi heyecan verici özellikleri de beraberinde getiriyor.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Windows® XP/Windows Vista® ve Macintosh® için iki farklı pakette, DVD-ROM şeklinde piyasada olacak: 79,99 YTL önerilen perakende fiyatıyla standart versiyon ve bazı bölgelerde 169,99 YTL fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan özel Koleksiyon Versiyonu. Sınırlı sayıda satılacak Koleksiyon Versiyonu paketinin içeriğinde şunlar bulunuyor:

· The Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King, oyundan daha önce görülmemiş çizimler içeren 208-sayfalık bir kitap.

· Özel oyun için hayvancığı: Frosty, bebek buz ejderi.

· Oyunun geliştiricileriyle bir saatin üzerinde röportajlar, yönetmen yorumuyla Wrath of the Lich King giriş filmi gibi içeriklere sahip sahne arkası DVD’si.

· Oyundan 21 destansı şarkının yanı sıra özel bonus şarkılar da içeren resmi soundtrack CD’si.

· Üzerinde yeni Northrend kıtasını bulunduran mouse pad.

· İki World of Warcraft Kart Oyunu March of the Legion™ başlangıç destesi, ayrıca yalnızca Koleksiyon Versiyonunda bulunacak iki özel kart.

Wrath of the Lich King genişleme paketi; şu anda önerilen satış fiyatı 34,99 YTL olan orijinal World of Warcraft oyununu ve yine satış fiyatı 34,99 YTL olan World of Warcraft: The Burning Crusade genişleme paketini gerektirmektedir. World of Warcraft: Wrath of the Lich King, PEGI tarafından 12+ ile derecelendirilmiştir.

2004 yılının Kasım ayında piyasaya sürülmüş olan World of Warcraft dünyanın en popüler MMORPG oyunu olmuş ve 11 milyon aboneye ulaşmıştır. 2005 ve 2006 yıllarında dünyanın en çok satan PC oyunu,2007 yılında ise Oyunun ilk genişleme paketi olan “The Burning Crusade”’in ardından 2.sırayı almıştır. “The Burning Crusade” Kuzey Amerika ve Avrupa’da ilk 24 saat içinde 2.4 milyon kopya, ilk ay ise yaklaşık 3.5 milyon kopya satarak en hızlı satış yakalanan PC oyunu olmuştur.

SiteArasana.Tr.Gg
______________
Mesaj13.11.2008, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Daha önce paylaşıldı http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=65079
İyi Eğlenceler Wink

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu