Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.11.2008, 10:08 (UTC)    
Mesaj konusu: 100&100 REKLAMDAN PARA KAZANDIRAN SİTE ARKADAŞLAR

BUYRUN LİNK ARKADAŞLAR
ARKADAŞLAR EVET YANLIŞ DUYMADINIZ 100%100 PARA KAZAN
DÜN ARKADAŞIMLA BİRLİKTE BANKADAN PARA BİLE ÇEKTİK 50YTL BENDE İNANAMADIM VALLA
BENDE ARKADAŞIMDAN SİTE ADRESİNİ ALDIM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BUYRUN
ANLATIM
Reklam filmi izleyerek hem nakit para hemde hediyeler kazanın !
Kısa bir süre önce kurulan ve desteğini büyük markalardan alan ReklamMatik, tüm üyelerine, kayıt olduktan sonra kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak izledikleri reklam başına 80 puan veriyor.

BUYRUN LİNK ARKADAŞLAR

Reklam izlerken size reklam içerisinde geçen bir kod veriliyor ve bu kodu reklamın altında yer alan alana giriyorsunuz. Böylelikle 80 puanınız eklenmiş oluyor.
Reklamlar çok eğlenceli, o bildiğiniz youtube gibi sitelerde en çok izlenilen komik ve büyük markaların büyük bütçelerle oluşturdukları, televisyon kanallarında yayınlanmayan, sadece internet üzerinden izleyicilere sunulan reklamlardan oluşmaktadır. Daha önceleri bu reklamları bazı şifreli özel kanallarda yayınlatarak sonuca ulaşırlarken, şuan reklammatik gibi sitelerden izleyicileri daha küçük bütçelerle ulaşmayı tercih etmişlerdir.

BUYRUN LİNK ARKADAŞLAR

Yurtdışında birçok muadili bulunan reklammatik gibi siteler tüm gelirlerini bu büyük firmalardan edinmekte ve %60 gibi büyük bir dilimini kullanıcıları ile paylaşmaktadırlar.

Tek yapmanız gereken aşağıdaki banner’ a tıklayarak açılan sayfada kişisel bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi giriyorsunuz ve altta yer alan sözleşmeyi kabul edip eflatun renkli alandaki güvenlik kodunu giriyorsunuz ve üyeliğiniz tamamlanmış oluyor.

Bilgilerinizi tam ve eksiksiz girin çünkü ileride ödeme alırken sıkıntı yapamayın. Eğer mail adresiniz kullanılıyor gibi bir ibare alıyorsanız farklı bir mail adresinizi kullanmayı deneyin, çünkü daha evvel size bir arkadaşınız site üzerinden mesaj atmış olabilir, dolaysıyla mail adresinizde sitede yer aldığı gözüktüğünden sizi daha önce üyeymiş gibi görüyor

BUYRUN LİNK ARKADAŞLAR

Üye olduktan sonra mail adresinize ReklamMatik.com sitesinden bir aktivasyon maili gelecek ( junk, bulk, spma kutunuzu kontrol edin ) Bu mail içerisinde yer alan aktivite linkine tıklayın ve sayfa açılsın, açılmıyor ise o linki copy paste yaparak yeni bir browserda açabilir ve üyeliğinizi aktive edebilirsiniz.

Aktivite işleminden hemen sonra siteye tekrardan giriş yaparak (kullanıcı adınız ve şifreniz ile) reklamları izlemeye başlayabilirsiniz.

Elbetteki sadece sizin reklam izlemenizle değil, sizinde arkadaşlarınızı kendi referansınız ile üye yapmanızla birlikte onlarında izleyeceği reklamlardan 40 puan kazanabilirsiniz.. 10 arkadaşısınızı bu şekilde üye yaptığınızı ve onlalrında gün içeçrisinde 50 reklam izlediklerini düşünürseniz 50×10=500 reklam izlemiş ve bundan da size 500×40=20.000 puan gelmiş olacaktır.. Bu ne demek oluyor: her 1.000 puan = 1 YTL yani 20.000 puan = 20 YTL ( günlük kazancınız )

Bu kadar parayı gerçekten ödüyormu reklammatik ?

Elbetteki ödüyor, çünkü sizin kazandığınız kadar onlarda kazanıyor ve büyük firmalarla anlaşması olduğundan dolayı bir yükümlüğü var.

Sadece reklam izleyerekmi para kazanacağız ?

Elbetteki hayır, izlediğiniz reklamların (reklamı izledikten sonra) sol tarafında yer alan anketi ve puanlamayı yaparsanız ordan da kazanç elde etmiş oluyorsunuz..

Not : Puanlarınız’ı nakde çevirmeniz için önce 50.000 Puan’a (50 YTL) ulaşmanız gerekmektedir. 50.000 Puan’a ulaştığınızda puanınızın para karşılığı dilerseniz Reklammatik tarafından daha önceden belirtmiş olduğunuz banka hesap numarasına yatırılacaktır. Reklammatik tarafından yapılacak ödeme esnasında TC Kimlik numaranızı belirtmeniz zorunludur. Eğer birden fazla e-mail ile üye olduysanız, sadece bir tek üyeliğiniz kabul edilerek yalnız bu üyeliğe ait hesaba ödeme yapılacaktır. Diğer üyelikleriniz geçersiz sayılacak, bu üyeliklerle kazandığınız Puanlar nakde dönüştürülmeyecektir.

Not: Hiç üye yapmayarakta sadece kendiniz reklam izleyerek ayda 150 YTL kazanabilrsiniz. Eğer ben bu gibi video sitelerine takılıyorum zaten diyorsanız hiç durmayın hemen üye olun derim..
BUYRUN LİNK ARKADAŞLAR
______________
arifsolmaz
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu