intronun arka plan resmi ekle denen kısımdaki sorun bendede var sadece tekbir resim ve birde standard seçenekleri mevcut,oysa resimlerim 20 civarı mevcut ,resim eklemek istediğimde hepsini seçenek olarak göstermesi gerekirken göstermiyor,bende halen işin içinden çıkamadım diğer bölümlerde bu sorun yok sadece bu bölümde mevcut.
arkadasım bak sımdı resimlerini ilk önce bir slyat şeklinde yaparsın verılen kodu koyarsın yada SAyfa Düzenlemede REsımlerını tablo seklınde alır Ve kodunuda Yapıstırırsın.REsim EkLe Butonu Tek bır REsıme verıyor. ______________
yok olay tamamen farklı ben çözdüm konuyu inroya ekleyeceğin resmi resim stoğundaki ilk resmi tek kabul ediyor,bende istediğim resmi ilk haline getiriyorum o zaman kabul ediyor.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.