Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.12.2008, 19:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Rektörler O Kasedin Peşinde

Rektörler O Kasedin Peşinde
06 Aralık 2008 15:32Kurtlar Vadisi'nin yayınlanan son bölümünde rektörlük seçimlerinin konu edinmesi, üniversitelerde ilginç bir hareketliliğe yol açtı.

Kurtlar Vadisi'nin yayınlanan son bölümü, üniversitelerde ilginç bir hareketliliğe yol açtı. Rektörlük seçimlerinin yaklaştığı bugünlerde, bir rektör adayının dizide gündeme gelmesi Yeni Şafak yazarı Bekir Hazar'ın telefon yağmuruna tutulmasına yol açtı. Hazar, kendisini arayan profesör dostlarının, Kurtlar Vadisi'nin o bölümünün kasedinin peşine düştüğünü yazdı.

Hazar'ın aktardığı şekliyle dizinin "akademik" ilgi patlaması yaşadığı bölümde şöyle bir olay var:

Ticaret ve gümrükle uğraşan, Polat Alemdar'a yakınlığı ile bilinen Tuncay Kantarcı'nın kapısı çalınıyor. İçeriye bir rektör adayı Profesör giriyor. Ve diyor ki;

"Çok aşağılık bir durumla karşı karşıyayım. Eğer rektörlük adaylığına devam edersem bana ve aileme İstanbul'u dar edeceklerini söylediler. Korkunç iftiralar attılar. Tehdid mektupları da alıyorum.

Vazgeçeceğim rektör adaylığından..."

Tuncay Kantarcı karşı çıkıyor... "Hocam listeden birinci çıkmanız kesin. Köşkten de veto yemezseniz. En iyisi biraz bekleyin, araştırayım" diyor.

Hazar, dizideki bu kısmın rektörlük yarışındaki adayları harekete geçirdiğini, birçoğunun "o rektör adayı benim" demeye başladığını yazdı. Hazar'ın aktardığına göre rektörler, Kurtlar Vadisi'nin kasedini alıp kurmaylarıyla birlikte izleyip yorumlama yarışına girdiler.
Razz ne komik
Mesaj06.12.2008, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Razz
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu