Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.12.2008, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Skibbe Arda'yı Riske Atıyor

Sahada yorgunluğa bağlı kalp ritm bozukluğu yaşayan Arda'nın yorgunluğunu fark edemeyen Skibbe, genç yıldızın kariyeriyle oynuyor.
Daha bir kaç hafta önce, 16 Kasım'da sahada yorgunluğa bağlı kalp ritm bozukluğu yaşayan Arda'nın yorgunluğunu fark edemeyen Skibbe, genç yıldızın kariyeriyle oynuyor.

Dün gece G.Saray, H.Berlin karşısında müthiş bir mücadele ortaya koyarken, Arda adeta yokları oynadı. O da arkadaşları gibi mücadele etmek istiyor, koşmak, rakibi sıkıştırmak istiyordu ama bir türlü arzuladığı etkinliğe ulaşamıyordu.

Genç yıldız özellikle 70. dakikadan sonra neredeyse ayakta durmakta zorlanırken, tribündeki herkes Arda'nın 'bittiğini' görüyor, ancak teknik direktör Skibbe her nedense genç yıldızı oyunda tutmakta ısrar ediyordu.

Ve herkesin bir kez daha 'eyvah dediği an geldi çattı kısa bir süre önce maç esnasında kalp ritmi bozukluğu nedeniyle zor anlar yaşayan Arda, maçın son anlarında göğsüne gelen sert topla yere yığıldı. Tabii ki o topun Arda'nın göğsüne çarpacağını önceden kestirmek mümkün değil. Ancak bariz şekilde görülen bir gerçek vardı ki, Arda maçın o dakikalarında fiziki olarak tükenmiş durumdaydı.

Ancak Skibbe takımı 1-0 önde olmasına rağmen, Arda'yı kenara alarak diri bir oyuncuyu sahaya sürmek yerine o dakikaya kadar genç yıldızı sahada tutarak yine büyük bir riske imza attı. Ancak bu pozisyon sonunda yerden kalkamayan Arda oyundan alındı.

Şimdi tüm futbol kamuoyu şu soruyu soruyor Arda üst üste gelen maçlardan dolayı çok yorgun olduğu halde, Skibbe neden genç yıldızın hayatıyla oynuyor?
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

işi birmiyo ya bu yabancılar Very Happy
______________
Mesaj09.12.2008, 11:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

aynı başlıkdan bulunuyor Wink
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj09.12.2008, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Araştırdım ama bulamadım
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haberler Bu Başlık Altında Toplanıyor başlığına neden eklemediniz?
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu