Merhaba Arkadaşlar mesela bs deki menülerimiz böyle bunu yalnızca subpagesini etkin leştirebileceğim bir css kodu olmalı bilen var lütfen yardımcı olsun.
Subpageden kastım hani bir kategori açıyorruz ya ve onun alt sayfalrını oluşturuyoruz. işte ondan varsa bir kod yardımcı olursanız sevinirim.
[quote="egleninsimdi"]Kodu buldum fakat exelde düzenlediğiniz için indirmelisiniz.çİndirme linki ise tr.gg sitesi olduğundan özel mesajla yolluyorum.[/quote
Kardeşim ilgilendiğin için teşekkür ederim ancak istediğim şey bu değil.
Anlatayım;
Hani bs de css designı seçiyoruz ya orda bir menü var.
normalde onu display: none; css ile kaldırıyoruz ancak ben hepsini değil yalnızca av_element checked_menu sünün gözükmemesini istiyorum ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.