ya ben siteme youtube videosu ekledim.amavideolar 13 tane falandı.ama yan yana sıralandılar.alt alta sıralamam için ne yapmalıyım.hemen cevap lütfen.ayrıca havadurumu eklediğimde harita sağ da bulunan köşenin bir kısmını kapladı.her şey karman çorman olduuuu...
yardım
ya ben siteme youtube videosu ekledim.amavideolar 13 tane falandı.ama yan yana sıralandılar.alt alta sıralamam için ne yapmalıyım.hemen cevap lütfen.ayrıca havadurumu eklediğimde harita sağ da bulunan köşenin bir kısmını kapladı.her şey karman çorman olduuuu...
yardım
ben daha küçüğüm.ondan anlamıyorum.yardım
videonun html kodunun sonuna <br> kodu ekle yalnız her videonun sonuna eklersen hepsi altalta olur. ayrıca <center> kullanırsan ortada olur kenarda olmaz.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.