Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.03.2009, 11:11 (UTC)    
Mesaj konusu: :: Modemi Hizlandirmak ::

:: Modemi Hizlandirmak ::

Burada verecegim bilgiler modeminizi hizlandirmak içindir. Eger yazdiklarima harfiyen uyarsaniz bilgisayarinizda herhangi bir sorun ile karsilasmazsiniz. Çok fazla acemi iseniz bilgisayarinizi fazla kurcalamayin...

1)Modeminizi Hizlandirin: Baslat mönüsünde Çalistir/Run komutunu açin ve buraya sysedit yazarak enter tusuna basin. Gelen menide win.ini dosyasini açin. Modeminiz hangi port'a bagliysa, win.ini içinde o poftu bulun (Genellikle com2'dir). O poftun hizasindaki 9600 rakamini 921600, sondaki x'i de p yapin. Satir söyle olacaktir; Com2:=921600,n,8,1,p Kaydet deyin ve kapatin.

2)Modeminizi Kurarken: Modeminizi kurduktan sonra yapacak bir isiniz daha var. Denetim Masasi’nda sistem simgesini tiklatin ve baglanti noktalari bölümünü bulun. Bu bölümü tiklattiginizda com1, com2, com3 ve LPT1 yazilarini göreceksiniz. Modeminiz hangi pofta bagliysa onu seçin ve özellikler seçenegini açtiktan sonra Baud Rate degerini 115200 olarak degistirin.

3) Modeminizin Telefonu Daha Hizli Çevirmesi için: Modemin telefonu hizli çevirmesi için, denetim Masasi’nda modem simgesini tiklatin. Bundan sonra modemi seçerek özellikler dügmesini tiklatin. Gelen menide baglanti'yi sonra da gelismis seçenegini açin. Burada diger ayarlar kutusu bostur. Siz oraya su ibareyi yazin: S11=40 Modeminiz artik iki çevirme arasini 40 milisaniye olarak ayarlayacaktir.

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu