Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.03.2009, 12:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım Eder misiniz acaba [Güzel Olursa 100Tl (inananlara)]

Arkadaşlar ben silivri'de yaşıyorum. site yaptım silivri belediye başkanıyla konuşarak. burdaki 2.000.000 üyeyi şihirimizle tanıtmak için aylık 100tl kadar ücret alıyorum... bir aylık paramı size yatırabilecek kadar. yani 100tl. master_dogushan( at )yahoo.com.tr adresini ekleyin. bana ister free css isterseniz de kendi yapımınız css yapın farketmez. en iyi yapana tl vereceğim. ister inanın ister inanmayın. hatta vereceğim kişiyi burada söyleyeceğim... vereceğim kişiden de istiyorumki verdiime dair bir bilgi vermesi... arkadaşlar:

Free Css Template Yaparsanız: 75Tl vereceğim...
Kendiniz Css Yaparsanız:100Tl vereceğim...(tasarımı da her sayfaya uygulanmayacak şekilde olması gerek. yani free css gibi)
(not tabi katılıp da kazanamayanlara resmi sitemizde bir gülnük text reklam vereceğim) yani bir günde olsa sitemize 100lerce kişi giriyor en azından belki yarısı size girecektir Wink
katılmak için ÖM ile yapın veya msn i ekleyin...

(moderator arkadaşlar serbest bölge veya tanıtım yerine yapmayı düşünmüştüm fakat oraya mesaj atılmıyormuş... eğer uygun değilse silmeden önce bana Öm atarsanız çok sevinirim...)
Mesaj08.03.2009, 19:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

katılmak isteyen yok mu mistanbul kullanıcısı ile bugün görüşme yaptık anlaşmaya varacağız inşallah. önce davran sen kazan...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu