Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.09.2012, 09:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Hayat ....

Kocaman bir hayatımız var,koskocaman.
Yıllar yılı nefes nefese yaşadığımız,beklentilerle ve beklemelerle dolu koskocaman bir ömür.Haydi şunu da yapalım bunu da halledelim,şuraya da gidelim,bunu da yiyelim,içelim,giyelim,ödeyelim,sevelim,sevişelim,evlenelim vs vs vs. Koskocaman bir ömür.

Boş ...

Hepsi boş inanın dostlar,gerçekten hepsi boş.Şöyle dönüp bir bakıp gerinize,geçmişinize.Ne yaşadık,neyi neden yaptık,nasıl ve niçin yaptık,amacı neydi yaptıklarımızın,neler elde ettik,ölüme karşı nasıl bir önlem aldık !!

Alamadık,alamayacağız da.

Hayat ..
Üç nefeslik,sorulduğunda 1 gün yaşadım ben diyeceğimiz hayat.
Adaletsiz,sistemi bozuk,insanları isyanlara sürükleyen hayat.Zenginin de derdi var yoksulun da.Öyleyse ...

Paylaşmaktan nefret ettiren bir düzen içerisinde yaşamaya mahkum ettiriyorsa hayat,
unutturuyorsa bizlere sevmeyi sevilmeyi,saygı duyulup duymayı,neşeyi mutluluğu,
isyanlara,gözyaşına,kedere sürüklüyorsa her fırsatta ve bunu zevkle yapıyorsa,içten içe gülüyorsa o zavallı haline senin,
hayat mıdır hayat ?

Dün sabah saat 10:30.
Gördüm azraili, ensemde hissettim nefesini,o 1 günlük hayatım geçti önümden arabanın dikiz aynasından.O ayna tv ekranı oluverdi,1 günlük hayatım da senaryo,bir film.Kısa film.Hiçbirşey gelmedi aklıma.Sadece karım,eşim. Sadece o geldi aklıma,nasıl olur ben olmazsam dedim 1 saniyede o an.Sonrası telaş zaten,trafik,işlemler,kasko sigorta çekici vs vs.

Hayat..
Dedim ya 1 gün yaşadım diyeceğimiz o hayat.Bunca yıldır yaptıklarımın hepsinin ama hepsinin bomboş olduğunu bir hiç olduğunu anladım dün sabah saat 10:30 da.

Düşünün,lütfen düşünün,hayatınızı,geçmişinizi,yaptıklarınızı,yapmak istediklerinizi,planlarınızı ve tüm bunların sonuçlarını.
Cevap bulunca bana da haber ediverirsiniz umarım.


sevgiler.


Cüneyt Bağcı.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu