Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.10.2016, 01:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Kullandığım İnternet servis Sağlay&

Arkadaşlar,
Şimdiye kadar 3 tane internet sağlayıcıdan hizmet aldım. Bunları aşağıda detaylıca anlatmaya çalıştım.Umarım severek okur, ve deneyimlerimizden faydalanırsınız.


MetroNet İnternet Yorumu
İlk internet üyeliği MetroNet olup toplu konutların olduğu yerlerde hizmet veriyordu. Modem cihazını elektrik prizine takıp internete giriliyordu.2014 yılında MetroNeti Turkcell Süperonline Telekom satın alarak piyasada daha etkin bir firma olmak istediğine şahit olduk.Hazır metronet kullanıcılarını Turkcell Süperonline geçirme çalışmalarından her kullanıcı gibi bizde etkilendik.Hatta madur olduk desek yeridir.Metronet satıldığından haberimiz bile yoktu.Ama bir sorun olduğu ortadaydı.İnanmazsınız ama gerçek her 30sn de bir internet bağlantımız kopmaya başladı.Müşteri hizmetlerini arayoruz bir türlü ulaşamıyoruz.Çünkü bizim gibi aynı sorunu diğer abonelerde yaşadığı için onlarda aynı anda arayınca müşteri hizmetleri santrali kitleniyor.Turkcell Süperonline internet adeta kabus gibi bütün kullanıcılara illallah çektirdi.Sonra bir gün kapımızın zili çaldı ve karşımızda Süperonline satmak için gelen yakışıklı genç satıcılar çıktı.Bize Turkcell süperonline geçmemizi istiyorlardı.Tahüt cezasının ödediklerinden bahsettiler.Bu arada metronetin satın alındığını da sanırım onlardan duymuştuk.Ve bizde kabul ettik eve gelen teknik ekip bizim bulunduğumuz cephede internet verilemediğini Toki yapılırken boruların zarar gördüğünü söylediler.Kablo salıp evin içine girip girmediğini bile test ettiler, ama olmadı.Zaten metronet 39 TL internetin fiyatını 89TL ye çıkartığını müşteri hizmetlerinden öğrendik.Metroneti iptal ettirinceye kadar göbeğimiz çatladı.Faxlar, telefonla teyit almalar falan...Neyse iptal ettirip bir TTNET bayisine gidip ev adresini verip internet paketlerini inceledik.

TTNET İnternet Yorumu
TTNET bayisinde çok güzel ilgilendiler. Size internet paketi sunabilmeleri için altyapı hizmetinin olup olmadığı yerlere bakılarak tarife belirleniyor.24 Ay tahütlü içinde modem hediyeli ilk yıl 39TL 2. yıl 60TL ödemeli internet aldık.Yani TTNET'e iki yılın ortalaması 50TL civarında para ödenmiş olunuyor.Bayide sözleşme imzalanıyor. Kimlik yeterli olup sabit yer belirtmesi için başka bir fatura gibi şeyler istenmiyor.Bir gün sonra Telekom ekipleri gelip bina dışından internet hattını aktifleştiryorlar.Sonra Telekom ekibi eve geliyor ve elinde ankesörlü mobil bir telefonla prizleri çalışıp çalışmadığını kontrol ediyor.Giderkende hayırlı olsun güle güle kullanın demeyi unutmuyorlar.Sonra telefonunuza mesaj geliyor ve internet hattınızın aktifleştiğini modeminizi bayinizden alabilirsiniz şeklinde. Tabi bu sevinçle koşa koşa işlemleri başlattığın bayiden modemi alıyorsun.Eve heyecanla gelip modemi takıyorsunuz.Modem ayarları için TTNET'i aramayın modemin Müşteri Hizmetlerini arayın.Mesela bize verilen ZYXEL modemin çağrı merkezini aradık ve modem ayarlarını ordan yaptırdık.En çok zorlandığımız yer bu modem ayarlama işi olduğunu hatırlıyorum. İki yıl TTNET kullandık hiç bir sorunla karşılaşmadık.Ve iki yılın sonunda tahüt dolunca ne yapacağımızı kara kara düşünmeye başladık.

İnternet sağlayan bir sürü firma duyduk.Her bir farklı farklı hizmetler veriyorlardı.Birazda bunlar hakkında bilgi verelim.


KentNET İnternet Yorumu
KentNet internet firmasını daha önceden duymuştum.Fiyatları da çok cazipti. Fakat KentNET her yerde hizmet vermiyor....

HimNET İnternet Kullanıcı Yorumu
Diğer internet sağlayıcılar gibi alt yapısı TürkTelekom'dan alıyorlar.Mevcut kullanmış olduğunuz TTNET YZXEL modemi kullanmaya devam ediyorsunuz.Hatta TTNET veya mevcutta ayrılmak istediğiniz firmaya gidip interneti iptal işlemine bile gerek yok!Evet yanlış duymadınız.Aynı cep telefonu numara taşıma işleminin aynısını internet firmaları da yapıyor.....( detaylara ulaşabilir)
http://isacotur.tr.gg/HimNet-Yorumlari.htm
______________


En son isacotur tarafından 09.10.2016 15:41:20 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu