Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.12.2008, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Öss'ye Hazırlanan Kızlar Daha Öfkeli

Selçuk Üniversitesi Öğrenci Psikolojik Danışma Merkezi, Öğrenci Seçme Sınavı'na hazırlanan 202 öğrenci üzerinde yaptığı araştırmada, kız öğrencilerin erkeklere göre daha öfkeli olduğunu belirledi.
SÜ Öğrenci Psikolojik Danışma Merkezi görevlisi Dr. Selahattin Avşaroğlu, yaptığı açıklamada, üniversite öğretim üyeleri Doç. Dr. Engin Deniz ve Dr. Ercan Yımaz ile birlikte ÖSS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmada, öğrencilerin "psikolojik belirti düzeylerini" anlamanın yanı sıra cinsiyet değişkenine göre farklılaşma durumunu da tespit etmeyi amaçladıklarını söyledi. Avşaroğlu, şunları kaydetti:

"Araştırma grubu bir ortaöğretim kurumunu bitirmiş, sadece dershaneye giden 93 kız ve 109 erkek olmak üzere toplam 202 öğrenciden oluştu. Araştırma sonuçlarına göre, kız öğrencilerin psikolojik kökenli fizyolojik yakınmaları, kaygı, depresif ve öfke belirtileri erkek öğrencilere göre daha fazla. Bu nedenle veliler, çocukların kendi başlarına (sorunları) çözemeyecekleri ve başa çıkamayacakları endişesi taşıyorlarsa uzman kişilere, rehberlik ve psikolojik danışma servislerine başvurmaları gerekir."

Bu sınav sürecinin hem kız, hem de erkek öğrenciler üzerinde ciddi baskılar yapabileceğinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Avşaroğlu, erkek öğrenciler daha rahat gibi görünse de onlarında psikolojik desteğe ve yüreklendirilmeye ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu: 'Lincoln Yüzünden Bıraktım'

"Lincoln, geçen yıl böyle oynasaydı futbolu bırakmazdım” diyen Hakan Şükür'den çarpıcı açıklamalar...
“Geçen sezon Beşiktaş derbisi öncesi ‘disiplin adına’ Lincoln ile beraber kurban seçildim. Lincoln, geçen yıl böyle oynasaydı ben de futbolu belki bırakmazdım.”

Galatasaray'ın eski kaptanı Hakan Şükür dün TRT-1’de yorumculuğunu yaptığı STADYUM Programı’nda çok ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Şükür’ün 3-0’lık A.Gücü maçı, Lincoln ve Michael Skibbe’nin yardımcısıyken görevinden kovulan Ümit Davala konusundaki çarpıcı sözleri:
‘LINCOLN ÇOK TAVIRLIYDI’

“Geçtiğimiz sezon ‘disiplin adına bir şeyler yapılması gerek’ diye düşünüldü. Beşiktaş maçı öncesinde Lincoln olayı da bahane oldu. Ben de o gün kurban seçildim. Lincoln o gün çok üzülmüştü. Olayı da biraz fazla uzattı. Yaşananlar bir bahaneydi onun için. Geçen sene o dönemlerde çok kırılgandı ve haliyle çok alınmıştı. Bayağı bir uzun süre tavır koydu. Tabii bu olayda benim de şanssızlığım var. Geçen yıl bu kadar katkı sağlamaması benim gibi forvetleri direkt etkiledi. Belki geçen sene böyle oynasaydı ben de bu sene futbolu bırakmazdım.

‘TAM HALI SAHA KADROSU’

A.GÜCÜ maçının sonucu ise beklediğim gibi oldu. Zemin halı sahada gibi. Bu tip bir sahada en güzel oyunu oynayabilecek takım G.Saray’dı. Böyle bir kadro yapısı var. Maç öncesi de söyledim. Bu sahada G.Saray favoriydi. A.Gücü de geriye çok yaslandı ve çanak tuttu.

‘ÜMİT’E YANLIŞ YAPILDI’

BİR adamı getirip ’Sen 3 sene sonra bu takımın hocasısın’ deyip sonra ’Ligi tanımıyorsun’ diyerek gönderen anlayış eleştirilmeli. Eğer ben yönetici olsaydım, Ümit Davala’nın hatasını görsem bile göndermezdim. Stratejik bir hamle yapıldı. Eleştirilerin kendilerine sirayet etmeye başladığı anda Ümit Davala gitti. Ümit gitti, sanki her şey düzeldi. Ümit kalsa böyle olmayacak mıydı? Ertuğrul Sağlam’ın gitmesi üzerinde de durulmadı. Saman alevi gibi unutuldu. O zaman, kariyerli bir hoca getirildi ve tartışma sonlandırıldı.”
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Terim İle Aragones Rakip Oldu

UEFA'nın her yıl futbolseverler arasında düzenlediği geleneksel "Yılın Takımı" anketi adayları açıklandı. Adaylar arasında 3 Türk var..
Fenerbahçeli oyuncu Güiza'nın da aday gösterildiği "2008 Yılın Takımı" adayları arasında Milli Takımdan Hamit Altıntop, Mehmet Aurelio ve teknik direktör Fatih Terim de yer aldı.

Bayern Münihli Hamit Altıntop "Yılın Takımı" için orta alanın sağında aday gösterilirken, geçen yıl Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamasında büyük emeği olan ve şimdi kariyerini İspanya'da Real Betis takımında sürdüren Mehmet Aurelio orta alanın ortasında görev yapan en iyi beş isim arasında sayıldı.

Avrupa'da Yılın Takımı'na teknik direktör olarak aday gösterilen Fatih Terim'in rakipleri, Manchester United'ı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşıyan Sir Alex Ferguson, Zenit St. Petersburg'la UEFA Kupası'nı kaldıran Hollandalı Dick Advocaat, Avrupa Şampiyonu İspanya Milli Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones ile Anorthosis'in Gürcü çalıştırıcısı Timur Ketsbaia.

Futbolseverler, http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html adresinden ankete katılabiliyor.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu ne hız limon-eğlence bu kadar haberi okumaya insanın nefesi yetmez seçmece haberler koyarsan bence daha iyi olur
______________
Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır
Mesaj09.12.2008, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu: 5 PKK'lı Terörist Yakalandı

Şırnak ve Silopi'de 5 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi
Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan duyuruya göre dün terör örgütünden kaçan 1 terörist Hakkari’de, 4 terörist de Şırnak ili Silopi ilçesinde güvenlik güçlerince teslim oldu.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

magic-net yazmış:
bu ne hız limon-eğlence bu kadar haberi okumaya insanın nefesi yetmez seçmece haberler koyarsan bence daha iyi olur


Hepsini okusun okumasın benim için önemli değil benim tek istediğim bir teşekkür
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Necla Arat 200 Sayfa Yürütmüş

‘Görüldüğü üzere, Necla Arat’ın 218 sayfalık tezinin 200 sayfalık kısmı tamamen intihalden ibarettir.’ CHP'li Necla Arat'ı bitiren durum..
Ahmet Kekeç/Star

Hiç ağlama

Baykal’ı ‘reddi miras’ etmekle suçlayan Necla Arat hanımefendiyle ilgili de bir çift söz söylemek istiyordum ama gerek kalmadı.

Hanımefendi kendi kendini imha etti.

Bence ‘açılımcılara’ ders vermekten vazgeçip, bir an önce ‘bilimsel hırsızlık’ iddialarına uygun cevaplar aramaya başlasın.

Hanımefendi, çünkü, profesörlük tezini üç yazarın, üç farklı kitabından araklayarak yazmış. ‘İntihal’ suçlamasını değerlendiren komisyonun raporundan sonra da 6 ay süreyle üniversiteden uzaklaştırılmış.

Raporda şunlar yazıyormuş: ‘Görüldüğü üzere, Necla Arat’ın 218 sayfalık tezinin sadece 20 sayfa kadar tutan kısmının orijinal mi olduğu tespit edilememekle beraber, geri kalan 200 sayfalık kısmı tamamen intihalden ibarettir.’

Yani hanımefendi tezinin 200 sayfasını başkalarından çalmış, 18 sayfanın orijinal olup olmadığı ise saptanamamış.

Konuyu gündeme getiren Akşam gazetesi yazarı Mehmet Kenan Kaya diyor ki, ‘Fıkra tadında olacak ama tezin adı da ‘Ahlak Felsefesi’ymiş! İyi mi?’

Çok iyi...

Benim kafamı da şu ‘reddi miras’ meselesi kurcalıyor.

Farklı sesleri, farklı renkleri ‘sıradan seçmen’ olarak dahi partisinde görmeye tahammül edemeyen Necla Arat hanımefendi son tahlilde bize ne söylemeye çalışıyor?

Bir parti, sadece ‘yasakçılık’ başlığı altında toplayabileceğimiz otoriter ve totaliter uygulamaları, sırf geleneğe ait olduğu için ‘miras’ olarak benimsemeli, sonsuza kadar yaşatmalı mı?

Necla Arat çağdaş bir insan.

Benim bildiğim, çağdaş insanlar, adı üstünde, ‘çağcıl değerlerle’ imtizaç ederler, farklılıklardan korkmazlar, pekala ‘öteki’nin de söz sahibi olabileceğini, olması gerektiğini savunurlar ve geçmişteki bazı kötü alışkanlıkları ‘miras’ olarak sahiplenmezler.

CHP, reddi miras ediyorsa, çok iyi yapıyor.

Necla Arat hanımefendi de reddi miras etmeli; zahmet olmazsa ‘geçmiş’ ve ‘gelecek’ meselesi üzerinde düşünmeli.

Baykal’a gelince...

Bugün, yalancıktan da olsa yaptığı ‘çarşaf açılımı’yla bizleri şaşırtan ve sert ablaların hışmına uğrayan Baykal, çok değil, bundan birkaç ay önce, CHP kurultayında yaptığı konuşmada, hiç ‘iktidar umudunu’ ağzına almadan, neredeyse demokrasi dışı arayışların meşru sayılabileceğine ilişkin açıklamalar yapmış, ‘öteki’ kategorisine sokabileceğimiz insanlara verip veriştirmişti.

O zaman yazmıştım...

CHP’li filan değilim, bu partiye sempati duyduğum da söylenemez ama, Baykal’ı yaptığı konuşmadan ve Parti Meclisi’ne ‘seçtirdiği’ isimlerden dolayı uyarmıştım.

Mesela, bir tür ‘libero’ görevi üstlenmiş ve PM’ye girmesine kesin gözüyle bakılan İlhan Kesici’yi kimseler hatırlamadı, ama, Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’a mektup yazarak ‘ülkenin kaderine el koymasını’ isteyen Canan Arıtman listeye alındı. Yani, karar mekanizmalarında söz sahibi kılındı...

Başka?

Necla Arat ve Nur Serter gibi sert ablalar da Parti Meclisi’ne seçildiler. Hatta, nefer siyasetine uygun bir görüntü veren Yılmaz Ateş ve Bülent Baratalı arkadaşlarımız da seçildiler.

Tam savaş kadrosu.

Demek ki ‘mevcut hal’ Baykal’ı kesmiyordu ve etrafında ‘sert savaşçılar’ görmek istiyordu.

Bugün başı o ‘savaşçılar’dan bazılarıyla dertte.

Bu sonucu biraz da kendisi hazırladı. Hiç ağlamasın...
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Lütfen Forumu İncelemeden Başlık Açmayınız..
Böyle Bir Konu Mevcuttur...
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54659&highlight=haberler+burada
Buradan Devam Edelim ..
İyi Eğlenceler Wink

______________
Mesaj09.12.2008, 19:35 (UTC)    
Mesaj konusu: 50 Cent Geliyor

Dünyaca Ünlü Rapçi 50 Cent, 'Var Mısın, Yok Musun?' Adlı Yarışma İçin Türkiye'ye Geliyor.
DÜNYACA ÜNLÜ RAPÇİ 50 CENT, 'VAR MISIN, YOK MUSUN?' ADLI YARIŞMA İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR.
İstanbul'da sadece bir gün kalacak olan grubun solisti Curtis Jackson'a dokuz kişilik ekibi eşlik edecek. 50 Cent'in Türkiye'ye Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok musun' adlı yarışma programına katılmak için geleceği öğrenildi. Programda dört şarkı seslendirecek olan grup, kazanacağı paranın bir kısmını Türkiye'de rap müzik albümü çıkarmak isteyen gençlere aktaracak. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Curtis Jackson ve ekibinin programa katılmak için hiçbir özel istekte bulunmadığı öğrenildi. 50 Cent, programa 20 Aralık'ta konuk olacak. 50 Cent'in konuk olacağı programda 100 tane hayranı da ünlü rap'çiyi stüdyoda izleyecek...
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalsahne yazmış:
Merhaba
Lütfen Forumu İncelemeden Başlık Açmayınız..
Böyle Bir Konu Mevcuttur...
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54659&highlight=haberler+burada
Buradan Devam Edelim ..
İyi Eğlenceler Wink


Merhaba ysnsen izin verdi iyi eğlenceler
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Sivas'ta Trafik Kazası: 7 Ölü

Resmi büyütmek için tıklayın

Sivas'ta Meydana Gelen Trafik Kazasında, İlk Belirlemelere Göre 7 Kişi Öldü.
Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sivas-Şarkışla kara yolunun 13. kilometresinde, sürücülerinin kimlikleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen iki otomobil çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti.

Olay yerinde bulunan ekiplerin, otomobillerde sıkışanların çıkarılması için çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

limon-eglence yazmış:
sanalsahne yazmış:
Merhaba
Lütfen Forumu İncelemeden Başlık Açmayınız..
Böyle Bir Konu Mevcuttur...
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54659&highlight=haberler+burada
Buradan Devam Edelim ..
İyi Eğlenceler Wink


Merhaba ysnsen izin verdi iyi eğlenceler


Merhaba
Fakat Konu Mevcut..
Biri Kalkıp Yine Böyle Konu Açarsa Forum Kirliliği Oluşur
İyi Eğlenceler Wink

______________
Mesaj09.12.2008, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Serhan Şeşen Toprağa Verildi

05 Aralık 2008 15:06
Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen'in cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Önceki gün tedavi gördüğü Alman Hastanesinde vefat eden Serhan Şeşen için Erenköy Galipaşa Camii'nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törende, üstünde oğlunun resmedildiği tişört bulunan baba Burhan Şeşen ile dedesi Turhan Şeşen, tabutun başında cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına, Serhan Şeşen'in annesi Nükhet Şeşen, kardeşi Dilhan Şeşen, amcası Gökhan Şeşen, babasının amcası İlhan Şeşen, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, sanatçılar Ferdi Akarnur, Harun Kolçak, Ali Rıza Binboğa, Ercan Saatçi, Levent Candaş, Ozan Doğulu, Kubat, Edip Akbayram, Vedat Sakman, Oya Başar, Mor ve Ötesi, Nejat Yavaşoğulları, eski futbolcularından Selçuk Yula ile sanat ve spor camiasının yanı sıra çok sayıda sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Serhan Şeşen'in cenazesi, sevdiği müzik eşliğinde ve sevenlerinin alkışları eşliğinde götürüldüğü Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi
______________
Mesaj09.12.2008, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şafak Sezer Palyaço Oldu

05 Aralık 2008 14:47
Ünlü oyuncu Şafak Sezer, 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' filmi için palyaço oldu!

Oyunculuğa başlamadan önce palyaçoluk yapan Sezer, "Palyaçoların hep hüzünlü bir tarafları var gibi gelir bana. Ama ben her rolüm gibi palyaçoyu da severek oynadım" dedi.
______________
Mesaj09.12.2008, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeşim Salkım, sanat camiasında bir kendisinin, bir de Hülya Avşar'ın 'bozulmamış' kaldığını söyledi.

Yeşim Salkım, 'Star Tv'deki 'Mega Magazin' programında, sanat camiasında bir kendisinin, bir de Hülya Avşar'ın 'düzgün, dürüst ve bozulmamış' kaldığını söyledi. Birçok ünlüyle polemiğe giren hatta birkaçıyla mahkemelik olan Yeşim Salkım, sadece Hülya Avşar ile tartışmadığını belirterek, "Bu zamana kadar ne ben ona bir şey söyledim; ne de o bana. Çünkü ikimiz de iyi sanatçılarız. Sadece ikimiz starız" dedi. Kurban Bayramı'nda, program yapmayacağını da vurgulayan Yeşim Salkım, "Bayramda tatil yapılır" diye konuştu.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu