Yazar |
Mesaj |
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.02.2010, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: kardeşim benim gözümde bir hackerfriend var birde hakan-fan var ama bana destek olmadığın çin sana darıldım.Ama Yinede Bunları Unuttum.Senin takipçin olmaya devam edeceğim he birde sen kendi sitene ait ayrı bir forum aç bence öle daha da güzel olur.hackerfriend gibi.siteni inşallah birgün örnek siteler arasında görürüm sana ve sitene başarılar...desteklerini bekliyorum bende
Değerli kardeşim öncelikle hackerfriend gibi bir büyük ustayla beni eşdeğer gördüğün için teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum fakat ne yapsamda hackerfriend kadar olamam.Takipçim olman başarımı göz önüne koyuyor.Ancak sadece sana değil kimseye yardım etmiyorum çünkü ben bs sitelerine tema verdim içeriğimi çaldılar sonra sen çok site sildiriyosun dediler.Yeni olmasına rağmen msn adresimi verdiğim tema bulup editlediğim kişiler içeriğimin aynılarını googleden bulup sitelerine eklediler.Şimdi sana soruyorum böyle bir bs de tanımadığın kişiye sen yardım edermisin?Ayrıca sizlerin gözünde örnek olmak bize yeter.Oraya alınmamız için hakan-fan2 hakan-fan3 diye hakan-fan zincirleri açmamız lazım anladın sanırım. ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.02.2010, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
hakan-fan yazmış: harbyoyun yazmış: hakan abi bana da sitendeki gibi başlık resiminin yanına reklam koyarmısın(yaparmısın)
Yorum sayfasına yazdığın cevaba bak.
Ayrıca iceblue temaya ben nasıl reklam alanı yapayım.
yok abi harbyoyun için değil yaris-merkezi.tr.gg için istiyorum.seninki gibi resmin yanında reklam olsun istiyorum ama bir türlü olmuo bana bunu ö.m yoluyla anlatırmısın abi tabii zamet olmassa ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2010, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
yaris-merkezi yazmış: hakan-fan yazmış: harbyoyun yazmış: hakan abi bana da sitendeki gibi başlık resiminin yanına reklam koyarmısın(yaparmısın)
Yorum sayfasına yazdığın cevaba bak.
Ayrıca iceblue temaya ben nasıl reklam alanı yapayım.
yok abi harbyoyun için değil yaris-merkezi.tr.gg için istiyorum.seninki gibi resmin yanında reklam olsun istiyorum ama bir türlü olmuo bana bunu ö.m yoluyla anlatırmısın abi tabii zamet olmassa
Burada sitemiz hakkında düşüncelerini yollayınız lütfen.
Bu seferlik cevap veriyorum
''Sitenin Logosunun yanında reklam olması için css kodlarından reklam alanı için yeni katman oluşturmalısın ama şuan kullandığın tasarıma yapamayacağını düşünüyorum çünkü göründüğü kadar basit değil.!'' ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
my-tubee
Aktif Üye
|
12.02.2010, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Kardeş Gerçekten Başarılı Bir Siten Var Daha Ne Diyebilirimki.. |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.02.2010, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
my-tubee yazmış: Başarılar Kardeş Gerçekten Başarılı Bir Siten Var Daha Ne Diyebilirimki..
Teşekkür ederim.Daha bişey demene gerek yok bu kadarı yeterli. ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
14.02.2010, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sıkıldım artık sana yorum yazmaktan durmadan yorum isteme ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
14.02.2010, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bi tasarım. Ana sayfa ve içerikler güzel bir şekilde dizayn edilmiş. Başarılar. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
portalive
Aktif Üye
|
14.02.2010, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel site başarılar ______________ Efsane Geri Dönüyoooor! | www.portalive.tr.gg Yayındaa! |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2010, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: sıkıldım artık sana yorum yazmaktan durmadan yorum isteme
Yazmassan yazma yılan xD ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2010, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Güzel bi tasarım. Ana sayfa ve içerikler güzel bir şekilde dizayn edilmiş. Başarılar.
@İnformess yorum güzeldi.Teşekkürler ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2010, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
portalive yazmış: güzel site başarılar
Teşekkürler sanada başarılar. ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
sensiz-kaldim
Aktif Üye
|
|
|
Hakan-Fan.Tr.GG > Bu siteyi ilk duyduğumda bi ß.S Görevlisina ait bi site zannetmiştim.. xD. ama bizim kanky 'nin sitesiymiş.. 'Kaliteyi bizimle yaşayın' derken doğru valla! Böyle bi kalite başka hangi sitede.. Başarılarının tavan yapması dileğiyle kanky.. (: ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=140389&highlight= |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
|
|
hakan-fan yazmış: hyperend yazmış: sıkıldım artık sana yorum yazmaktan durmadan yorum isteme
Yazmassan yazma yılan xD
sitede kötü olmuş tasarımı kim yaptıysa yapamamış zaten xd ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2010, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sensiz-kaldim yazmış: Hakan-Fan.Tr.GG > Bu siteyi ilk duyduğumda bi ß.S Görevlisina ait bi site zannetmiştim.. xD. ama bizim kanky 'nin sitesiymiş.. 'Kaliteyi bizimle yaşayın' derken doğru valla! Böyle bi kalite başka hangi sitede.. Başarılarının tavan yapması dileğiyle kanky.. (:
Teşekkürler.Yorum süper ejheueue ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2010, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış:
sitede kötü olmuş tasarımı kim yaptıysa yapamamış zaten xd
Ahmetmi mehmetmi öle biriydi hayparand ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
|