Yazar |
Mesaj |
-
pinoki
Uzman Üye
|
08.11.2011, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
destek-tim yazmış: pinoki yazmış: yüksekten,karanlıktan,böceklerden,korku filimlerinden,öğretmenlerden,dayımdan,abimden,amcamdan vs. korkarım
(not:nekadar çok şeyden korkuyorum görünsemde aslında azıcık(miniminacık) cesurumdur)
hepsi küçük yaşlarda geçirdiğim bazı olaylar sonucu oluştu şunu eklemeyi unutmuşum birde hız korkum var |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
08.11.2011, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pinoki yazmış: destek-tim yazmış: pinoki yazmış: yüksekten,karanlıktan,böceklerden,korku filimlerinden,öğretmenlerden,dayımdan,abimden,amcamdan vs. korkarım
(not:nekadar çok şeyden korkuyorum görünsemde aslında azıcık(miniminacık) cesurumdur)
hepsi küçük yaşlarda geçirdiğim bazı olaylar sonucu oluştu şunu eklemeyi unutmuşum birde hız korkum var
Ben bide lunapark aletlerinden çok korkarımm. Özellikle gondoldan çok korkarım ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
netiketweb
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
destek-tim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2011, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pinoki yazmış: destek-tim yazmış: pinoki yazmış: yüksekten,karanlıktan,böceklerden,korku filimlerinden,öğretmenlerden,dayımdan,abimden,amcamdan vs. korkarım
hepsi küçük yaşlarda geçirdiğim bazı olaylar sonucu oluştu şunu eklemeyi unutmuşum birde hız korkum var
Hmm |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
08.11.2011, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok gzl cevaplar var. Konu güncel..______________ |
|
↑
|
|
|
-
destek-tim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2011, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: çok gzl cevaplar var. Konu güncel..
Tebrik ederim güzel ve eğlenceli bir başlık açdığınızdan dolayı.. |
|
↑
|
|
|
-
saw-hack
Acemi Üye
|
08.11.2011, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hiç birşeyden kormam allahı saymassak. |
|
↑
|
|
|
-
destek-tim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2011, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saw-hack yazmış: hiç birşeyden kormam allahı saymassak.
Ama korktuğun illaki bir şey vardır ama emin değilsindir. |
|
↑
|
|
|
-
zorkun-yaylasi
Acemi Üye
|
08.11.2011, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yılan la aynı ortamda bulunmaktan korkarım, aslında onun korması gerekir çünkü hızlı bir reflexle işi biter, helvasını yeriz ______________ ZORKUNLU |
|
↑
|
|
|
-
destek-tim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2011, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zorkun-yaylasi yazmış: yılan la aynı ortamda bulunmaktan korkarım, aslında onun korması gerekir çünkü hızlı bir reflexle işi biter, helvasını yeriz |
|
↑
|
|
|
-
webmaster-sir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
08.11.2011, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Korktuğunuz Anlar |
|
|
webmaster-sir yazmış: evrenseleglence yazmış: Şuan korkuyorum bu bir itiraf aslında.Gök gürlüyor.Gök gürlemesinden korkarım.Sizde nelerden korktuğunuzu çekinmeden yazın lütfen
Uyurken, arkamda bir şey hissediyorum ve direk dönüyorm, sonra döndüğüm ankı arkamda bir şey hissediyorum ve yine dönüyorum. 5 dakka sonra deli oluyorum.
sanki biri seni izliyor.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
netiketweb
Acemi Üye
|
08.11.2011, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Korktuğunuz Anlar |
|
|
webmaster-sir yazmış: evrenseleglence yazmış: Şuan korkuyorum bu bir itiraf aslında.Gök gürlüyor.Gök gürlemesinden korkarım.Sizde nelerden korktuğunuzu çekinmeden yazın lütfen
Uyurken, arkamda bir şey hissediyorum ve direk dönüyorm, sonra döndüğüm ankı arkamda bir şey hissediyorum ve yine dönüyorum. 5 dakka sonra deli oluyorum.
Bana da eskiden böyle oluyodu ama şimdi öyle karanlıktan falan korkmuyorum eskiden komediydim yav xD |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
08.11.2011, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: Korktuğunuz Anlar |
|
|
netiketweb yazmış: webmaster-sir yazmış: evrenseleglence yazmış: Şuan korkuyorum bu bir itiraf aslında.Gök gürlüyor.Gök gürlemesinden korkarım.Sizde nelerden korktuğunuzu çekinmeden yazın lütfen
Bana da eskiden böyle oluyodu ama şimdi öyle karanlıktan falan korkmuyorum eskiden komediydim yav xD
eski eskide kaldı. Bide ben sudan korkarım yüzme bilmem bu yaşta.. ______________ |
|
↑
|
|
|
|