frmbestlive eyvallah kardeşim senin gibiler sayesinde buradakilerin emekleri boşa gitmez
Yeni Projemi Açıklıyorum: webjury Social
Projenin amacı webjury'i sosyal bir platforma çevirmek.
Tıpkı twitter gibi herkesin bir profili olacak. Takipçiler yerine favoriler bölümü olacak yani başka biri sizin sitenizi favorisi yaparsa profilinizde örneğin 3 kişinin favorisi diye gözükecek.
Akış bölümü olacak. Kendi profilinizden tıpkı facebook, twitter gibi yazı yayınlayabileceksiniz ve bunların hepsi Akış bölümünde gözükecek
Envolve chat scripti ile facebook tarzı chat yapabileceksiniz
Uygulamalar bölümü olacak. Bu bölümde siz de kendi uygulamanızı yapabileceksiniz. Örneğin flash bir oyun olabilir, chat odası kodu olabilir bunu html kodu olarak bize gönderirseniz size ait bir uygulamanız olacak.
İlk önce yeni projen hayırlı olsun
Anasayfada Haftanın sitesi bölümü hemen altındaki tanıtım turuyla kenarlıkları aynı boyutlarda olsa tasarımı tamamlar gibime geliyor.böyle fazla göze hitap etmiyor.
Tasarımda aşırı beyaz var gibime geldi.yine sizin tercihiniz.
footer sayfa sonu , tasarımdan kopuk gibi görünüyor.fazla boşluk varmış gibi.içerikle arasında.
Web sitenizi değerlendirdim.Yine sizin tercihleriniz.
Tasarım 10/9
Fazla denecek bişey yok gibi.başarılar dilerim
1.si aslında o sorunun ben de farkındayım çözüm olarak haftanın sitesi kısmını genişletmeyi düşündüm fakat düzgün bir şeyler çıkmıyor ortaya.
2.si siteye herhangi bir background yakıştıramadım örneğin facebookta ağırlıkla beyaz bu yüzden memnunum bu halinden.
tarayıcıdan kaynaklanan bir sorun değildir umarım. ilk sayfada sitenin ön izlemesi mevcut zaten o halini kastetmişsinizdir umarım eğer o haliyse bir kopukluk göremiyorum ben.
Projenden az çok bilgim var, çok zor bir proje .. İnşallah inat yapıp sürekli form gönderen olmaz da sen de birazcık rahat olursun .. Aslında seni takip edenleri gördükçe sana daha da hırs geliyordur. O sende var, bende yok
Siteme yöneltilen eleştirileri dikkate aldım.
Haftanın sitesi bölümünde yanda kalan boş kısıma geçen haftanın sitelerini görebileceğiniz düğmeler ekledim.
Arkaplana uğraştım fakat bu siteye beyaz arka plandan başka bir şey gitmiyor emin olun.
Footer kısmını küçülttüm biraz büyüktü oran olarak.
Menü kısmını daha görsel hale getirdim
Yeni siteler eklenir eklenmez siteyi tekrar açacağım.
İzindeyim hocam, sizin kadar iyi olmasakta elimizden ne gelirse artık )
Kendini kücümsememelisin Mustafa.
Haklısın da , henüz öğrenmem gerekenler var , kendimi geliştirmem lazım.
Kısa bir süre önce en iyi arkadaşım ile konuşuyorduk bu konuları gel sana host vs veriyim dedi , hayır dedim daha önce netli sitem vardı panelli falan bana he işte dedi senin sorunun bu paneli niye kendin yapamıyorsun ? Gerçi pek takmadım onu ama olsun her neyse yani kısaca her zaman öğreneceğimiz şey var.
Bu konuya bir aciklik getirmek istiyorum. Ben arkadasa ozelden soyle dedim: Calinti icerik yaparsan seni sikayet ederim. Bence kendi cizgini ortaya koymalisin. Ben de isterim rakibim olsun rekabet her zaman hosuma gider. Ama yaptıgın site tamamiyla sana ait olmalı benden calinti degil. Suan hala calinti icerigi var hala ama hadi arkadas iyi niyetli bir calisma yapiyor bir sey demiyorum.
@aktif-dost: eyvallah kardesim
Bu konuya bir aciklik getirmek istiyorum. Ben arkadasa ozelden soyle dedim: Calinti icerik yaparsan seni sikayet ederim. Bence kendi cizgini ortaya koymalisin. Ben de isterim rakibim olsun rekabet her zaman hosuma gider. Ama yaptıgın site tamamiyla sana ait olmalı benden calinti degil. Suan hala calinti icerigi var hala ama hadi arkadas iyi niyetli bir calisma yapiyor bir sey demiyorum.
@aktif-dost: eyvallah kardesim
Bir şey demediğin için sağol Bora abi ;
Mert arkadaşımızda bu konu hakkında mesaj attı 1 Hafta içinde değiştireceğim hepsini . Biraz adım duyulsun site açık olsun diye , Kusura bakma bu arada yaşça büyüksün benden o yüzden Bora abi diyorum )
Bilgilendirme
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bir süre aktif olamadık.
Güncellemeler gecikmeli olarak gerçekleşti.
Bunun için sizlerden özür diliyorum.
Üzerimde büyük bir yük var çünkü...
Başvurusunu yapan siteler sisteme eklenmiştir
Yani kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Teşekkürler...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.