Yazar |
Mesaj |
-

muziksarayi
Acemi Üye
|
04.08.2012, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: PSD-CSS Yardım |
|
|
Arkadaşlar Psd tasarımı Css'ye döktüm fakat bi sorun var sayfada nereye tıklarsam yazı imleci çıkıyo hani şu yanıp sönen | çizgi.
Bu sorunu nasıl giderebilirim? |
|
↑
|
|
 |
-

ulassitem
Acemi Üye
|
04.08.2012, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir sorun göremedim. ______________ Bir çeşit blog: http://ulassitem.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

muziksarayi
Acemi Üye
|
04.08.2012, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımı siteye atmadım bilgisayarımda düzenliyorum, sorun anlattığım gibi ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Bu İstanbul şehri ki misli benzeri yoktur / bir taşına bütün Acem mülkü fedadır."
Nedim |
|
↑
|
|
 |
-

ulassitem
Acemi Üye
|
04.08.2012, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodları atarsan yardımcı olmaya çalışırım.______________ Bir çeşit blog: http://ulassitem.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

muziksarayi
Acemi Üye
|
04.08.2012, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şimdi dikkat ettim biraz html sayfamdaki kodlarında oluyo ve resimlerin yanına tıkladığımda yanların ama genel olarak bu imlecin sayfada çıkmaması için kullabileceğim bi kod var mı? yoksa böyle devam mı eder? ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Bu İstanbul şehri ki misli benzeri yoktur / bir taşına bütün Acem mülkü fedadır."
Nedim |
|
↑
|
|
 |
-

doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2012, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Örnek bir resim üzerinde gösterirsen daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum. |
|
↑
|
|
 |
-

muziksarayi
Acemi Üye
|
05.08.2012, 00:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam resimlik bi iş yokki yazı imleci yok mu | şeklinde yanıp sönen o işte sitede yazıya felan tıkladığımda çıkıyo chrome'de denedim orda olmuyo firefox'da oluyo ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Nedim |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim-meydani
Aktif Üye
|
05.08.2012, 01:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin dediğin gibi, boşluklardan dolayı olabilir. Ya da firefox da eklenti yüklemiş olabilirsin. Bazı eklentilerin sağladığı avantajların aksine dezavantajlarına maruz kalmış olabilirsin  |
|
↑
|
|
 |
-

muziksarayi
Acemi Üye
|
05.08.2012, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sağlık olsun artık ilgilinen arkadaşlara teşekkürler[/b] ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Nedim |
|
↑
|
|
 |
|