Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.08.2012, 08:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili : CSS Tasarım, CSS TABANLI İSTİYORUM....
Tasarımın Rengi : Egekaya.tr.gg Tasarımı gibi olsun. SİYAH - BEYAZ.
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
↑
Mesaj03.08.2012, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk istek yapan arkadaşımızın tasarımını çizip kodlamakla başlıyorum. Sırayla isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağım. Teşekkürler.
Mesaj03.08.2012, 16:28 (UTC)    
Mesaj konusu: tasarım

Temel Tasarım dili : Css Tabanlı Bir Site İstiyorum.
Tasarımın Rengi : Buz Mavisi Beyaz
Sitenizin Konusu : fACEBOOK KAPAKFOTOĞRAFLARİ
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resminde logo olacak. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 125x125 4 tane üzerine gelince rengi bozulan reklam butonları , ve altına menü
↑
Mesaj03.08.2012, 19:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili : Css Tabanlı Bir Site İstiyorum.
Tasarımın Rengi : Siyah Koyu Kırmızı
Sitenizin Konusu : Oyun Blogu
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resminde logo olacak. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 125x125 4 tane üzerine gelince rengi bozulan reklam butonları , ve üst açılır menü
↑
Mesaj04.08.2012, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

@Ardillan tasarımın bitti. Kodları sana ileteceğim.
Mesaj04.08.2012, 23:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili : Css tabanli site istiyorum
Tasarımın Rengi : mavi beyaz
Sitenizin Konusu : facebook kapak fotograflari
Başlık Resminde Neler Olsun? : ust sag sol butun menuler olsun .Facebook a benzer bir tasarim istiyorum.Yani ayni renk mavi.haatta bir ornekte var.http://kapakresmi.tr.gg/ bu site gibi faceye benzesin istiyorum.Tesekkur ederim...Ozelden atarsaniz sevinirim..
Mesaj05.08.2012, 12:41 (UTC)    
Mesaj konusu: xss

bana da css tasarim yaparmsiniz
↑
Mesaj05.08.2012, 14:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: xss

uzman-blog yazmış:
bana da css tasarim yaparmsiniz

İlk mesajda gönderilen formu doldurmak zorundasınız.. Aksi halde tasarımınız yapılmaz..
↑
Mesaj05.08.2012, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili : CSS Tasarım, CSS TABANLI İSTİYORUM....
Tasarımın Rengi : Egekaya.tr.gg Tasarımı gibi olsun. SİYAH - BEYAZ.
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
↑
Mesaj05.08.2012, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

sehribilgi : Tasarımınız hazırlanıp yollanmıştır..! Tarih : 05.08.2012 | Bir sonraki çizim isteğiniz : 05.11.2012 | Bir sonraki kodlama isteğiniz : -
esenyurtradyo : Css konusunda bilgisi olup olmadığı sorgulanıyor.. Çünkü web sitesinde Css tasarım yok..
by-gurgen : Tasarımınız hazırlanıp yollanmıştır..! Tarih : 05.08.2012 | Bir sonraki çizim isteğiniz : 05.11.2012 | Bir sonraki kodlama isteğiniz : -

Bu tasarımları benim yapmamın sebebi henüz ekip tam olarak seçilmedi.. Kısa süre sonra seçilecektir.. Bende vakit buldukça buraya bakacağım..! İyi Forumlar..
↑
Mesaj05.08.2012, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodlama istekleri olan arkadaşlar lütfen bildirin sabırsızlık ile bekliyorum Wink.
↑
Mesaj05.08.2012, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Teşekkürler GrafikDizayn

grafikdizayn yazmış:
sehribilgi : Tasarımınız hazırlanıp yollanmıştır..! Tarih : 05.08.2012 | Bir sonraki çizim isteğiniz : 05.11.2012 | Bir sonraki kodlama isteğiniz : -
esenyurtradyo : Css konusunda bilgisi olup olmadığı sorgulanıyor.. Çünkü web sitesinde Css tasarım yok..
by-gurgen : Tasarımınız hazırlanıp yollanmıştır..! Tarih : 05.08.2012 | Bir sonraki çizim isteğiniz : 05.11.2012 | Bir sonraki kodlama isteğiniz : -

Bu tasarımları benim yapmamın sebebi henüz ekip tam olarak seçilmedi.. Kısa süre sonra seçilecektir.. Bende vakit buldukça buraya bakacağım..! İyi Forumlar..

Teşekkür Ederim GrafikDizayn.
↑
Mesaj05.08.2012, 20:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili : Css Tasarım Dili
Tasarımın Rengi : Siyah - Gri
Sitenizin Konusu : Oyun
Başlık Resminde Neler Olsun? : Logom ve sitemin ismi
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Kısacası http://www.oyunstudyosu.com/ gibi olsun.
Mesaj05.08.2012, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaplangames yazmış:
Temel Tasarım dili : Css Tasarım Dili
Tasarımın Rengi : Siyah - Gri
Sitenizin Konusu : Oyun
Başlık Resminde Neler Olsun? : Logom ve sitemin ismi
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Kısacası http://www.oyunstudyosu.com/ gibi olsun.

İsteğiinzi hazırlamaya başladım.
↑
Mesaj06.08.2012, 03:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylasim-meydani : Tasarımınız Hazırlanıp Yollanmıştır..

Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
↑
Önceki mesajları göster: