Arkadaşlar tasarımı çizdim kodladım vs. Menülere font ekledim ( Dreamweaver ) rengini ayarladım boyutunu yaptım falan filan.Sıra köprü eklemeye geldi.
Köprüyü ekliyorum direk fonta verdiğim renk gidiyor boyut değişiyor kalınlık normale geçiyor vs.Bu sefer yeniden renk vermeye çalışıyorum veremiyorum,versem bile kalın falan yapıyorum ama köprü olduğu için fontun altında çizgi oluyor.Mesela böyleyken "[b]Ana Sayfa" böyle oluyor "[u]Ana Sayfa"...
Ya milletinkine bakıyorum ne güzel herkesin tastamam olmuş istediği rengi vermiş,istediği boyutu vermiş,link vermiş ama altında çizgi yok.Nasıl yaparım ne yapmam gerek yardım edebilecek kimse yok mu ??[/u][/b]
dreamweaver kullanıyorsan bak
ilk önce yazılarını listeliceksin
• Anasayfa
• hakkımızda
• iletişim
gibi olacak daha sonra bunları seçip alttan <ul> ye tıklayacaksın sonra düzenliyeceksin verdiğin styleleri de css de #menu a{ } şeklinde düzenlemen gerekiyor yani stylelerin bulunduğu bölümün sonuna { dan önce a yazacaksın böylece linkleri düzenlemiş olursun
dreamweaver kullanıyorsan bak
ilk önce yazılarını listeliceksin
Anasayfa
hakkımızda
iletişim
gibi olacak daha sonra bunları seçip alttan <ul> ye tıklayacaksın sonra düzenliyeceksin verdiğin styleleri de css de #menu a{ } şeklinde düzenlemen gerekiyor yani stylelerin bulunduğu bölümün sonuna { dan önce a yazacaksın böylece linkleri düzenlemiş olursun
umarım anlaşılmıştır
Valla hiç anlayamadım Müsaitsen yardımcı olabilir misin ?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.