Sitemizi Beğendinizmi? |
|
Toplam Oylar : 5 |
|
Yazar |
Mesaj |
-

unsalforum
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
24.08.2012, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi ilgimi çekti fakat "FORUM" için gerekli kodlar var bunları bulup css'ye yerleştirirsen güzel bir forum sitesi yapabilirsin "TR.GG" için. Başarılı buldum ben . |
|
↑
|
|
 |
-

yusufberki
Uzman Üye
|
24.08.2012, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Vallahi ilgimi çekti fakat "FORUM" için gerekli kodlar var bunları bulup css'ye yerleştirirsen güzel bir forum sitesi yapabilirsin "TR.GG" için. Başarılı buldum ben .
katılıyorum yazı renklerini değiştirip her konunun başına icon koy konulardaki saatlerde am pm filan kaldırabilirsen kaldır
.forumueberschrift{display:none;}
birde bunu koy css e kayıt ol un üstündeki yazıyı kaldırır ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
 |
-

unsalforum
Acemi Üye
|
25.08.2012, 04:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Vallahi ilgimi çekti fakat "FORUM" için gerekli kodlar var bunları bulup css'ye yerleştirirsen güzel bir forum sitesi yapabilirsin "TR.GG" için. Başarılı buldum ben .
Evet çok teşekkürler.Öncelikle sitemi daha yeni açtım vede forumda düzenleme yok.Ama Allah kısmet edersi bunlar çok ama çok yakında olacak... |
|
↑
|
|
 |
-

unsalforum
Acemi Üye
|
25.08.2012, 04:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: chickenblog yazmış: Vallahi ilgimi çekti fakat "FORUM" için gerekli kodlar var bunları bulup css'ye yerleştirirsen güzel bir forum sitesi yapabilirsin "TR.GG" için. Başarılı buldum ben .
katılıyorum yazı renklerini değiştirip her konunun başına icon koy konulardaki saatlerde am pm filan kaldırabilirsen kaldır
.forumueberschrift{display:none;}
birde bunu koy css e kayıt ol un üstündeki yazıyı kaldırır
Çok teşekkür ederim yazılarınız için bu kod içinde teşekkürler... Ya aslında evet icon u düşündüm ama nasıl yapacağım onl ar kaldı onu işte çok şaşırdım. |
|
↑
|
|
 |
-

filmizlemsalonu
Acemi Üye
|
25.08.2012, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|