Arkadaşlar Bundan 2-3 Yıl Önce Firma ismi olarak Site aldım PcArex.tr.gg olarak ancak şimdi sıkıntı yaratıyor arama motorlarında firma ismi çıkıyor kapatmak istiyorum ancak hangi mail ile üye olduğumu ve şifremi unuttum Bedava-Sitem kuruluşu ile itribata geçmek istiyorum ama nerden geçebileceğimi bilemiyorum Sitenin Kapatılmasını İstiyorum Gerekirse Yüz Yüzede Görüşme yapabilirim 2-3 Yıl Önce Açan Kişi Benimdir Zaten Aktif Olmayan Bir Site napmam gerekeceğini lütfen açıklayın arkadaşlar çok büyük dert oldu benim için
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.