Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2012, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Bedava Sitem'e ve ortamına Aşık olmak...

Herşeyden önce yeniden aranızda olduğumdan dolayı mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Beni seven veya sevmeyen herkese selamımı ileteyim...

Öncelikle herleyi kenara bırakım birlikte BS için biraz kafa yoralım. Her defasında ezberlemiş gibi şunu söyleriz; 'Ah o eski günler!' Gelin hep beraber düşünelim arkadaşlar; 'NEDEN O ESKİ GÜNLER ESKİDE KALDI? NEDEN BS ESKİ GÜCÜNÜ AZ DA OLSA KAYBETTİ?' Gelin bu soruyu hep beraber cevaplayalım.

Evet, ilk cevabı izninizle ben vereyim. BS eski gücünü kaybetmedi. BS'yi biz bu hallere getirdik. Neden mi? Eski ortamın aktif olmasının nedeni kırgınlıkların olmamasıydı. Herkes bir abi-kardeş gibi siteye gelir, yardımını yapar, sohbetini eder ve giderlerdi. Öyle güzel ortam vardıki, biz sadece Bedava Sitem'i konuşmaz, özel hayattakı sorunlarımızı bile burada kardeş bildiklerimizle paylaşır ve bir çözüm yolu arardık. İşte BS'nin buralara gelmesinin nedeni bunun tam tersi olmasıdır.

En başta şahsımı dahil ettiğim bu konuda, açıklamayı istediğim şudur; Kargaşa, kavga, küfür insanı bitirir, soğutu. İhanet ise öldürür.

Gelin hep birlikte BS'nin yeniden şaha kalkması için elimizden geleni yapalım. Bana küsenleri, beni sevenleri ve sevmeyenleri davet ediyorum; Gelin hep birlikte el ele kol kola o eski aile ortamına geri dönelim. Nitekim kavganın, küsmenin kimseye faydası olmadı, olmaz da...

Biz eskiler buradan uzaklaşamamamızı 'BS'ye aşık olmak' diye adlandırırdık. Eminim benşm gibi düşünenler vardır. Gitsede gönlü gitmez, terkedemez.

El ele verip, eskisi gibi aktifleşmeye kardeş olmaya varmısınız?

Ben hazırım, sen de elimi tutarmısın?
Mesaj13.09.2012, 22:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu zamana kadar herzaman yanında olmaya çalıştım bundan sonrada olacağım b-s için yaptıkların unutulamaz ben varım .
Mesaj13.09.2012, 22:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

forum09 yazmış:
bu zamana kadar herzaman yanında olmaya çalıştım bundan sonrada olacağım b-s için yaptıkların unutulamaz ben varım .


Sağolasın canım kardeşim. Eğer ben birşeyler yapabildiysem ne mutlu bana. Bundan sonra projeler oluşturaraki yarışmalarla beraber ilerlersek önümüz açık Allah'ın izniyle.
Mesaj13.09.2012, 22:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
forum09 yazmış:
bu zamana kadar herzaman yanında olmaya çalıştım bundan sonrada olacağım b-s için yaptıkların unutulamaz ben varım .


Sağolasın canım kardeşim. Eğer ben birşeyler yapabildiysem ne mutlu bana. Bundan sonra projeler oluşturaraki yarışmalarla beraber ilerlersek önümüz açık Allah'ın izniyle.


İnşallah herşey bedava-sitem için çok iyi zamanlar bizi bekliyor.
Mesaj13.09.2012, 22:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava Sitem'e ve ortamına Aşık olmak yada olmamak işte bütün mesele bu Smile

bilgisayarfarelerini açsalar
sitede üstteki bs reklamı kaldırsalar
tr.gg yerine .com uzantısı verseler
hatta birde üstüne para verseler dahi bu işlerle ilgilenmem artık Very Happy


1. sebep sıkıldım+yoruldum
2. sebep üniversite..

işte bütün mesele bu Sad
______________

Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. Wink
Mesaj13.09.2012, 23:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hoşgeldin üstad.
İlk sorumla başlamak isterim ->
Forumda olan konumunu acaba hangi şekilde getireceksin?

Moderator olarak mı? Üye olarak mı?
Çok merak ediyorum.. Bu yüzden sormak istedim..


______________

- Teknik Destek Personeli
Mesaj13.09.2012, 23:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-dost yazmış:
Hoşgeldin üstad.
İlk sorumla başlamak isterim ->
Forumda olan konumunu acaba hangi şekilde getireceksin?

Moderator olarak mı? Üye olarak mı?
Çok merak ediyorum.. Bu yüzden sormak istedim..



Benim için şahsım değil, BS ve BS ailesi daha önemli.
Ama BS'nin daha iyi olması için bana bu rütbe verilirse elimden geleni de yaparım.
Ama hizmet rütbesizde hizmet, rütbeli de hizmettir. Rütbeli olmamam bunu engellemez.
Wink
Mesaj13.09.2012, 23:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bundan hiç bir süpem yok üstad.
Ama tekrardan moderatorluk konumuna koyulacağını sanmam. Yönetim değiştirildi. ve Bir kere moderatorluk görevini layıkıyla yerine getirdiğini sanıyorum. Bence bırak gençlerin önü açılsın. Örneğin ben gibi ve bu işi daha çok hak eden ve hak ettiğini düşündüğüm bir çok muhreremin olmasını isterim.

Bu konuların yeri aslında burası değil. Fakat konuşmakta her zaman fayda var. Moderator olmak sabır ister, Ne kadar olmak istesende olamazsın. Sadece hak eden alır. Bu işi yetki için isteyenler var. Sen ve ben ve bizim gibiler onlardan değiliz. Bunu çok iyi biliyorum. Ama bizi anlayan yok bunu demek istiyorum. Forumun gelişmesini ve bir çok yenilikler yapmak bizlerinde elinde. Üstümüze düşüni yapar. Sorumluluklarımızdan hiç kaçmayız. Seninde söylemiş olduğun gibi burada dost, kardeş, abilerimiz veya arkadaşlarımız heralde olmuştur.

Eski bedava-sitem konusuna gelince eski eskide kaldı. Eskideki gibi olmasının imkanı olmaz bence. Çünkü bu forum artık teknik bir forum haline geldi. Yönetim bile değiştiğine göre ve yenilikler yapıldığına göre eski geride kaldı demektir. Önümüze bakacağız. Arkamıza bakmadan önümüze dewam edeceğiz. Foruma senin gibi bir ûstad'ın gelmesi büyük fayda ve katkı sağlıyacaktır. Bundan herşey'den çok eminim. Ailene hoşgeldin ReiS

Sevgilerimle. Saygılarımla.
AKTİF-DOST YÖNETİMİ...

______________

- Teknik Destek Personeli
Mesaj13.09.2012, 23:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah razı olsun kardeşim. Temennilerin ve düşüncelerin benim için çok değerli. Seninde dediğin gibi inşallah kim hak ediyorsa o rütbeyi alır. Benim zaten böyle bir beklentim yok. Başlıkta da anlatmaya çalıştığım gibi ben BS ailesi için tekrar buradayım, rütbe için değil. İşim rütbe olsaydı -bilen bilir zaten bedava sitemden ayrı işlerimi- onlarla devam ederdim. Ama ben hala buraya bir vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Çünkü BS bana çok şey öğretti. BS sayesinde kendimi az da olsa Webmaster yetiştirdim.
Mesaj14.09.2012, 00:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aynen.
Bana bir çok şeyi bedava-sitem üzerinden kazandığım değerli doslarım öğretti. Fakat kendini borçlu olduğunu düşünmen aylar sonra siteni açtırıp söylemen çok tuhap ve ilginç. Dediğim gibi moderator olarak ve üye olarak bir çok kişiye yardımlar yaptın allah razı olsun. Moderator olduğun zamanlarda yetkin var diye kimseyi bu yetkinin arkasına geçerek ezmeye incitmeye çalışmadın. Senin ile tanışmışlığımız fazla konuşmuşluğumuz yok. Fakat ben burada bir çok eski üyeleri tanırım. çok eskilerini hatırlamam.

Örnek vereyim 2007 ve 2008 yıllarında forumları takip etmezdim. 2009 yılında bedava-sitem forumunda daha acemi olmama rağmen yardımlara başlamıştım. Daha yaşlarım küçüktü. Yavaş yavaş sistemi yavaş yavaşta forumu kavrıyordum. 2010 senesinde css ve forum hakkında kurallara uymam gerekenleri iyice anladım. Yerimde rahat durmazdım gene. Ben moderatorleri, Moderatorler beni takip eder. Yanlıs yapmamı engeller ve cezamı keser veya uyarıda bulunurlardı.

Beni bu web sitem ile tanıyamazsınız. aykutservis-com vardı. belki bilirsiniz, ufak bir izlenim bıraktıysam sizin forumda takıldığınız 2009 - 2010 yıllarında hatırlamanız gerekmektedir; Mutlaka hatırlamıyorsanız canınız sağ olsun. Bu arada bu bölümde kişisel başlıklar yasaktır. Benden daha iyi kuralları bildiğinizi biliyorum. Bu başlığıda sohbete çevirdiğimiz için kapanacağını daha iyi biliyorum. fakat kurallara uyup haraket etmemiz düşüncesindeyim her zaman.

İyi forumlar...

______________

- Teknik Destek Personeli
Mesaj14.09.2012, 00:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle bu bir kişisel başlık değil, tüm bedava-sitem.com ailesini ilgilendiren bir konudur.. Bu nedenle şahsi görüşüm amaç bedava-sitem'i geliştirmek ise elbette kapanmamalıdır..

Öncelikle değerli abime teşekkür ediyorum geri döndüğü ve buraları unutmadığını, unutamadığını bizlere gösterdiği için.. Kendisi ile çok uzun zaman sohbet ettik, ayrılırken bile üzüntümü dile getirmiştim.. Yeri geldi abi gibi davrandı, yeri geldi kuralları öğretti, yeri geldi yardımlarda bulundu ama en önemlisi nasıl yardımcı olacağımı öğretti bana... Forumda örnek aldığım bir-iki kişi vardır.. Onur abi mesela.. Forumda gerçekten bu hale gelmemdeki en büyük rol kaynağıdır.. Tabi sizlerin bilmediği ve sadece benim takip edip örnek aldıklarım... İşte anadolular'da öyle bir abimdi...

Konuya göz gezdirince aslında mantık olarak ne kadar yanlış düşünüldüğünü gördüm.. Bu forumda işler rütbe ile bitmiyor.. Rütbe almak proje yapmak demek değil... Aktif-Dost sen de iyi bilirsin ki biz moderatör olduğumuzda neler olduğunu... Hala çözemiyorum ben onları işte... Eğer yardımcı olacaksan rütbe istemeyeceksin.. Yardım gönüllü yapılan bir iştir... Eğer gerçekten gönüllü olarak yapabiliyorsan zaten rütbeyi hakedersin.. Ama rütbe gelsin, iş yapayım dersen bu çok yanlış bir düşüncedir.. Ayrıca konumuz bu değil o yüzden devam etmeyelim bu konuya...

Hep ne istemişimdir biliyor musunuz? Skmedia.. Bir ara burada bir konu açtı ve buradan tanıştığı (afilliyalnizlik'tı galiba) çektirdiği fotoğrafı yayınlamıştı.. Hep öyle bir fotoğrafı burada yayınlayarak gerçek dostluğu göstermek istemişimdir.. O yüzden hep eskilere daha iyi bakarlar.. Fakat düşünüyorum da bu çok zor değil.. Gün geçtikçe gelişen bir sistem var arkadaşlar.. Burası bedava-sitem.com.. Şahsen burası hayatıma yön veren yerlerden bir tanesi.. Şimdi birisi bırak buraları dese öyle ha deyince de olacak işler değil... Anlatmak istediğim eskiye bir perde çekip önümüze bakmak.. Kim bilir ne güzel günler bekliyor bizleri...

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir..
Selametle...
Mesaj14.09.2012, 03:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence forumun önceden canlı olmasının arkasında kullanıcılar olduğu kadar yöneticinin de etkisi çok büyüktü diye düşünüyorum.
Bedava-sitem bu bakımdan selin'den sonra fetret dönemi geçirdi diye nitelemek bence çok doğru olur.
Umarım yeni gelen yönetici forumu ve ortamı canlandırmak adına biraz çalışmalarda bulunur da kullanıcılar da bu sistemin başında bir yönetici olduğu kanaatine varırlar.
Bize gelince; eski kullanıcılardan bedava-sitemi kimsenin unuttuğunu düşünmüyorum...Umarım bu bir kıvılcım olur Razz
Mesaj14.09.2012, 05:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Seni forumda tekrardan görmek ne güzel. Daima yanındayım..
______________
Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung
Mesaj14.09.2012, 05:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Takdir ettiğim bir kullanıcısın.Tarık abi geldiğinden bu yana ciddi dğeişimler oluyor bu güzel bir gelişme elbette tarık abiye elimden gelen yardımı yapıyorum yapmaya devam edeceğim.Sanada ayrdımım dokunursa ne mutlu. Smile

Selametle...

______________
Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Mesaj14.09.2012, 07:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

işte büyük üstad çok güzel siten ve içeriğin vardı o an hala gözümün önünde
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu