Yazar |
Mesaj |
-

informess
Uzman Üye
|
14.09.2012, 09:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@anadolulular merhaba usta... Ben her zaman bu forumun düzeni, bu forumun eskisi gibi olabilmesi için uğraştım ve yine devam edicem. Beni burda bilirler ne çabalar sarfettim bu zamana kadar. Kötü günlerde hep yanındaydım bu forumun... Bütün projelerinin destekçisiyim abi. Bana bir pm atman yeterli... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.09.2012, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoş geldin hocam.  Seni, gokseen'i burada tekrardan görmek çok hoş. Nicedir cevabım belli, 'ben varım.' Hoş geldin, hoş geldiniz.  |
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
14.09.2012, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoş geldin @anadolular sizin gibi saygıdeğer insanı görmek ne güzel  |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgi-pinari
Uzman Üye
|
14.09.2012, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Uzun bir aradan sonra sizi görmek çok güzel...
Söylediklerinize aynen katılıyorum ve destekliyorum...______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
14.09.2012, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi-pinari yazmış: Uzun bir aradan sonra sizi görmek çok güzel...
Söylediklerinize aynen katılıyorum ve destekliyorum...
Teşekkürler. Dediğim gibi proje üretmeliyiz arkadaşlar. |
|
↑
|
|
 |
-

evrimdidevrimoldu
Acemi Üye
|
14.09.2012, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu site açıldıgına gore gizliilimlerde açılmalı acilen oradan cinlerle ilgili bi duayı almam gerek internette bulamadım biri biliyorsa ulassın |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
14.09.2012, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrimdidevrimoldu yazmış: bu site açıldıgına gore gizliilimlerde açılmalı acilen oradan cinlerle ilgili bi duayı almam gerek internette bulamadım biri biliyorsa ulassın
Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün. |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
14.09.2012, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: evrimdidevrimoldu yazmış: bu site açıldıgına gore gizliilimlerde açılmalı acilen oradan cinlerle ilgili bi duayı almam gerek internette bulamadım biri biliyorsa ulassın
Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün.
 ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
 |
-

baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
14.09.2012, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Öncelikle bu bir kişisel başlık değil, tüm bedava-sitem.com ailesini ilgilendiren bir konudur.. Bu nedenle şahsi görüşüm amaç bedava-sitem'i geliştirmek ise elbette kapanmamalıdır..
Öncelikle değerli abime teşekkür ediyorum geri döndüğü ve buraları unutmadığını, unutamadığını bizlere gösterdiği için.. Kendisi ile çok uzun zaman sohbet ettik, ayrılırken bile üzüntümü dile getirmiştim.. Yeri geldi abi gibi davrandı, yeri geldi kuralları öğretti, yeri geldi yardımlarda bulundu ama en önemlisi nasıl yardımcı olacağımı öğretti bana... Forumda örnek aldığım bir-iki kişi vardır.. Onur abi mesela.. Forumda gerçekten bu hale gelmemdeki en büyük rol kaynağıdır.. Tabi sizlerin bilmediği ve sadece benim takip edip örnek aldıklarım... İşte anadolular'da öyle bir abimdi...
Konuya göz gezdirince aslında mantık olarak ne kadar yanlış düşünüldüğünü gördüm.. Bu forumda işler rütbe ile bitmiyor.. Rütbe almak proje yapmak demek değil... Aktif-Dost sen de iyi bilirsin ki biz moderatör olduğumuzda neler olduğunu... Hala çözemiyorum ben onları işte... Eğer yardımcı olacaksan rütbe istemeyeceksin.. Yardım gönüllü yapılan bir iştir... Eğer gerçekten gönüllü olarak yapabiliyorsan zaten rütbeyi hakedersin.. Ama rütbe gelsin, iş yapayım dersen bu çok yanlış bir düşüncedir.. Ayrıca konumuz bu değil o yüzden devam etmeyelim bu konuya...
Hep ne istemişimdir biliyor musunuz? Skmedia.. Bir ara burada bir konu açtı ve buradan tanıştığı (afilliyalnizlik'tı galiba) çektirdiği fotoğrafı yayınlamıştı.. Hep öyle bir fotoğrafı burada yayınlayarak gerçek dostluğu göstermek istemişimdir.. O yüzden hep eskilere daha iyi bakarlar.. Fakat düşünüyorum da bu çok zor değil.. Gün geçtikçe gelişen bir sistem var arkadaşlar.. Burası bedava-sitem.com.. Şahsen burası hayatıma yön veren yerlerden bir tanesi.. Şimdi birisi bırak buraları dese öyle ha deyince de olacak işler değil... Anlatmak istediğim eskiye bir perde çekip önümüze bakmak.. Kim bilir ne güzel günler bekliyor bizleri...
Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir..
Selametle...
bahsettiğin çok ince bir çizgi aslına.
Yardımsever olmak ne demek? diye sormak yeterli.
Yardımsever olmak, " Karşılık BEKLEMEDEN yardım etmektir."
Peki moderatör nedir? Bir Yardımseverdir. Sadece yetkileri fazladır.
Umarım, gerekli kişi veya kişilere düşüncelerimi anlatabilmişimdir.
yeniden hoşgeldin @anadolulular, serbest bölgede, adını görünce içim bir garip oldu. Hoşgeldin Moderatörüm  ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
14.09.2012, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@baslangic-sayfam
Teseşşür ederim. Arkadaşlar birkaç projem var. Birazdan sizlere bu başlık altında fikirlerimi paylaşacağım. Sizinde BS'nin daha da büyümesi için projeleriniz varsa bizimle paylaşın hepsini Moderatörlerle ve Tarık Bey ile konuşarak sonuca vardıralım. |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
14.09.2012, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: @baslangic-sayfam
Teseşşür ederim. Arkadaşlar birkaç projem var. Birazdan sizlere bu başlık altında fikirlerimi paylaşacağım. Sizinde BS'nin daha da büyümesi için projeleriniz varsa bizimle paylaşın hepsini Moderatörlerle ve Tarık Bey ile konuşarak sonuca vardıralım.
Pardon Türkçe klavyeye daha alışamadım. Teseşşür değil Teşekkür. |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
14.09.2012, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eger ısler ıstedıgımız gıbı gıderse @anadolulular ıle projelerımız var. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
14.09.2012, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu
Herkesin agzinda , yüreginde , parmaklarinda , dilinde, Aklinda bir yerinde posetif yada negativ.>> Bedava-Sitem vardir.!
Hersey hakkinda yorum yaptim.. Fakat Bugün Bedava-Sitem hakkinda yorum yapacagim..!
ua1905ua en son nezaman duygularini forumda paylasti.!
2007 den beri buradayim. 3 bucuk sene önce ben sustum ve kalbimi gömdüm..!
Nedenmi diye soran olursa.. Buyur cevabi pasam.. Modratörlük..>>
Bu konuya dönecegim.. Ama dönmeden önce belirtmek istediklerim bulunmakta..
Bedava-siteme senelerini verirsin. Ya foruma takilirsin hit reklam pagerank ugruna. Yada Bedava-Sitem icin asil cabalarsin..
Birgün cevre yaparsin kendine bedava-sitemde, dost kardes abi dersiniz.. Bir kisim Yüregini verir bu yol ugruna. Bir kismi yüreksiz yürür günler gectikce bu forumda..
ilk önce yeni oldugunuz icin bs-bagimlisi olmak isterisiniz. Forumda tüm basliklara cevap verir siniz.
Ve bs-bagimlisi olursunuz. Birgün bs bagimlisi yetmez. ve yesil yesil yesil diye tuturursuuz.
Ve Forumda moderatör bulunanlarla arkadas olmaya calisirsiniz.
Abi kardes dost dusman parmaklar forumda yazmaya baslar.. Bir kisim Yüregi ile Bir kisim Yürkesizliyi ile.. Ve en büyük dostluklar kurulur..4
Ve birgün moderatör olan arkadastan moderatörlük istersiniz. Taniyorsa eger sizi seviyorsa eger sizi yesil olma yolunda yürümeye baslarsiniz.
Ve moderatör olursunuz. Ama yesil oldugunuz zaman tüm kurdugunuz herseyin yikildigini bir sabah anlarsiniz..
Bukadar zaman icerisnde tanidigin herkesi kaybetmeye baslarsin. Arkadaslariniza yesil vermek zorunundasiniz.
Ve yesil verdikten sonra bedava-sitem´deki diger arkadaslariniz küser size bir renk ugruna..
Ve dostlarinizi tek tek kaybetmeye baslarsiniz.. birgün dayanamazsiniz ve herseye küser gidersiniz..
Birdaha girene lanet olsun dersiniz.. Bir sitem iletip ve gidecegim pasam dersiniz..
Birgün bilgisayar basinda otururken , baska site isimlriyle bedava-siteme giris yaparsiniz..
Kisisel davranip koltuk davasinda olan insanlar sebebiyle bu forum bu hale geldi..
Bedava-Sitemi sevenler haric Bir kisim Sadece sevdigi bedava-sitem ugruna foruma giris yapti, ve elinden yüreginden gelen herseyi yaptii ve yapiyor..
Ve bu düzenek gün gectikce büyüyor.. Tarik usta da geldi yenilikler geliyor..!
Ben 3 bucuk sene önce sustum demistim ve bu konuya geri dönecegim aciklamasini en üste belirtmistim..
Evet pasam 3 bucuk seneyi gecti bu forumda modratörlük gömlegini giydigim zamandan beri..
Ben Bugüne kadar herzaman bedava-sitem ugruna mücadelemi forumda sürdürdüm ve sürdürecegim. Bugüne kadar hic bir sekilde hic bir sitem silinmedi..
Nedeni zaten durusumdan beli.. Sevenlerim sevmeyenlerimden cok ve hepinize tek tek tesekkür ederim..
Ve belirtmek isterimki sizlerin sayesinde bugun ua1905ua oldum sizler olmazsaniz bende hicim sizler ise Bedava-Sitem siniz..
Hit reklam pagerank pesinde hic bir zaman kosmadim. Dost satmadim hic kimseyi yari yolda birakmadim.. Forumda hic bir sekilde kisisel davranmadim.
6 sene önce oldu olacak buraya geldigim gün.. Ve bu seneler icerisinde cok Hedeflerin bir olmasina ragmen ne olaylar gördüm nice ayriliklar yasadim bazen yanlis anlasildim..!
ua1905ua budur..>> Hak Aradim Hakkini Verdim Yanlis Anlasildim Ama Yinede Pes Etmedim..Bedava-Sitem Dedim..
Bedava-sitem bizim forumumuz bu geminin icinde bizler variz gemi batarsa hepimiz batariz.!
Bir basari yasanacaksa da hep beraber bu basariyi elde etmis oluruz
Bedava-sitemin gelecegi daha parlak olmasi icin, kisisel duygulari bir kenara birakmak gerekir.
Ve ilk hedef olarak bedava-sitem forumun teknik destek forumu oldugunu artik herkesin bilmesidir.
Hep beraber sevgimizle saygimizla yardimlarimizla destegimizle yüregimizle bedava-siteme sahip cikmasidir. Artik karar sizin...........
Misyon amac budur pasam.. Ve bu amac ugrunda cok yaralandim.. Ama yenilmedim düsmedim pes etmedim.. Yine dedigim gibi Bedava-Sitem dedim.
Deger verdiklerime ve üyellere deger vermek ugruna mücadele etmek icin herzaman burada bulunacagim..
ua1905ua budur.. Onur sevdiklerini yari yolda birakmaz.. Gerekirse o suda kendisi bogulur.. Ben sizler icin buradayim.. Bedava-Sitem icin buradayim.
Ve inanin Moderatör ekibinde bulunan herkes benimle ayni görüs icerisindedir.. Ilk hedef Bedava-Sitem.com
TEK Bilek Tek Yürek Tek Ekip Tek Yumruk.. Bedava-Sitem.Com.
Allahin sevgisi hepinizin üzerinde olsun..Selametle Degerli Bedava Sitem Ailesi.! ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 14.09.2012 19:25:14 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.09.2012, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Heycanla okudum koskoca seneleri çok güzel özetlemişsin eline ve yüreğine sağlık ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
|