Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.09.2012, 20:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Alıntı:
''Bir gurup kurarak üyeler arasında BS Magazin sitesi gibi bir site açılmalı. Yıllardır Dergi çıkaralım diyordum ama baktım olmuyor en iyisi bu şekilde yapalım. Bir site açıp orada anlatımlar, haberler, adminlerden yazılar paylaşalım. ''

Bu proje üzerinde İbrahim ile bizzat çalışıyoruz Smile Yakında çok şey gelecek.. Senin desteklerinde önemli tabi abi Smile

Tabiiki ben her konuda sizlerin yanındayım. Bundan şüpheniz olmasın...
Mesaj15.09.2012, 20:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
@devrimcity

Yorumun için Teşekkür ederim. Smile konusunda beni yanlış anladın. Ben yorumlardaki Smile işaretlerini değil, Kategori açıklamalarındaki 'Wink' işaretlerini diyorum. Örneğin Haberler Kategorisinin açıklaması şöyle; 'Buraya haberleri postalıyacağızWink' buradaki işareti kastediyorum. Mesela bu açıklama geyik mesajı gibi olmuş. Bunun yerine o kategori açıklamasına 'Bedava Sitem hakkındaki Duyurular Yöneticiler tarafından burada yapılacak...' yazılabilir. Bu titizlikten bahsediyorum.

Bilgi Yarışmasında aktif olmamasının sebebi aniden başlığın açılması. Hatırlarsanız ben her Cumartesi saat 20'de yapıyordum. Belirli bir zamanı vardı. Hatta üyeler yarışmanın hergün yapılmasını taleb etmiş ama daha sonra ben Modluktan ayrılmıştım.

Hmm şimdi anladım. Buradaki birçok kişi zaten eski kullanıcılardan, yani onlar forum başlıklarını ne kadar iyi bilir hepimiz biliyoruz. Yeni kullanıcılar için bu söylediğin olabilir aslında bence de kötü duruyor o işaretler ama forumda takılanlar, yardım arayanlar başlıkların altındaki açıklamalara pek bakmıyorlar sanırsam.

informess yazmış:
devrimcity yazmış:
informess yazmış:
@devrimcity: Aslında magazin olayı pek ilerlemez diye düşünüyorum. Millet siteye girip dedikodu yapayım demez heralde Rolling Eyes
-----
Şöyle olabilir o site: Mesela bedava-sitem forumu ile ilgili tüm kullanıcı haberlerinin paylaşımları orada olacak. Forumu takip edemeyenler oradan bilgilenebilir. Rolling Eyes

Ben şunu düşünüyordum aslında

bir tr.gg sitesi açalım bütün genel problemleri kapsayacak şekilde tr.gg ile ilgili siteden sunalım kimse başlık açıp beklemesin...

Aslında böyle bir site var biliyoruz ki.

http://bedavasitemyardim.tr.gg/

Bedava-sitem'in kendi resmi yardım sitesi.

''Mesela bu site bilgileri Moderatörlere veya Moderatörler tarafından belirlenen birilerine verilebilir ve onlar tarafından aktif hale getirilebilir.''

Aynen böyle düşünüyorum. Atıyorum ki 2 veya 3 kişi site ile ilgilenecekler belirli saatler aralarında çalışırlar, karışıklıklarda olmaz
Mesaj15.09.2012, 20:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedavasitemyardim sitesini Hakan ustamız ayrılmadan önce istemiştik.
Tekrar gündeme getirile bilir.
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj15.09.2012, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

@anadolular.tr.gg | Vaaay vaaay vaaaay tekrar seni görmek ne büyük bi şeref Smile Cansın tekrar hoş geldin Wink. BS deki ilk günümde senin siteni gördüydüm çok beğendiydim silinince çok üzüldüm ve tekrar burdasın Smile)).
Mesaj15.09.2012, 22:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birkaç mesaj okudum sevindim, başlığı gördüm mutluluk duydum. Ancak zaten şuan sistemden kopan her eski kullancıı sırf forum için geri gelmektedir. Site düzenlemek için geleceklerdir diye düşünmüyorum.

Ayrıca aradaki boşluklar, admin belirsizliği, ilgisizlikler, benden daha iyi bielceksiniz ki bu forum bu boşlukla devam etti yayın hayatına, ortamına, muhabbetine ben kendimden örnek vereyim aralıklarla girsem bile 1 sene hiçbir şekilde foruma bakmadım. Çünkü bende bir takım boşluklar,sorunlar yaşattı.

Geldim, sorunlarımı çözdüm ancak hiçbir şekilde burayı, burdaki ortamı, kişileri, üstadları,dostları unutmadım, unutamamda zaten, internetteki en güzel günlerim geçti burada.

Bunu en iyi şekilde yapmak için moderatörlükle taçlandırmaya çalıştım, umarım iyi işler çıkarmışımdır, çıkarmaya devam ederim. İster moderatör olarak, ister üye fark yok. Zaten buranın konsepti budur. Muhim olan rütbe değil.

Velhasıl kelam, hoşgeldim, hoşgeldiniz ey dostlar. Unutmadım sizi, asla unutmayacağım. Smile
Mesaj16.09.2012, 01:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

@ua1905ua

Siz değerli Moderatörlerimiz bu konuyka ilgilenip bize destek verirseniz seviniriz.

@chickenblog

Teşekkürler. Allah razı olsun. Memnun ve mutlu oldum kardeşim...

@tumhepsiburada

Değerli yorumun için Teşekkür ederim. Burada eminim seninde benimde üzüldüğümüz / üzdüğümüz / kırdığımız / kırıldığımız günler olmuştur. Ama kırgınlıkları bir kenara bırakıp birşeyler yapma vaktidir. Yeni yöneticimiz Tarık Bey'in yeniliklere açık ve aktif biri olduğunu görüyoruz. Bi da BS'nin ve Forumun kalitelileşmesine vesile olacaktır. Tabii ki bu konuda siz eski Moderatörlere ihtiyaç duyulmakta.

Önceki mesajları göster: