Yazar |
Mesaj |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
20.09.2012, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Esasında tam kalabalık olması gereken zamanda  Ama okula giden ergen arkadaşalr yok ondandır. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
20.09.2012, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: Esasında tam kalabalık olması gereken zamanda  Ama okula giden ergen arkadaşalr yok ondandır.
 ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
20.09.2012, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: denizmerkezi yazmış: fayecy yazmış: denizmerkezi yazmış: Adil bir seçim olacağını düşünmüyorum şuanda.
Sanırım moderatör seçimlerini kastediyorsun. Niye öyle düşünüyorsun ki ? Bir bayan moderatör alınacağı için mi ?
bayan moderatör olacağı için çok mutluyum ama sebebi o değil.
Sanırım Dilek abla'dan bashediyorsunuz arkadaşlar.
Kendisi gerçekten iyi birisidir. ve Bu işi hak ettiğini düşünüyorum.
bu konuşmaları seçim sonrasına saklayın ama
daha hiç bir şey net değil. umarım adil bir seçim olur ve doğru insanlar seçilir. aksi takdirde bu seçimin kötü sonuçlar doğurabileceği görüşündeyim. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
 |
-

halegend
Uzman Üye
|
20.09.2012, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
20.09.2012, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gel gelelim fasulyenin faydalarına...
Forum içerisinde dışlanmış biri olarak yerimin burası olmadığı kararına vardım. Bedava-Sitem için yaptığım her türlü şeyler birer birer ortadan kaldırılıyor. Ben burada bunlara rağmen bir kaç dostum için duruyordum. Son zamanlarda iletişimlerini kestiklerine göre bu forumda yerim yok.
Gerçekten bunları yazarken bile hüzün doluyum. Ne günlere kaldık diye.
Ne demişler doğru konuşanı dokuz köyden kovarlar.
Yeni gelen admininiz her işe koşuyor maşallah, ama adamına göre muamele yapıyor onuda unutmayın. Ben birilerinin yaptığı yanlışlarını gün yüzüne çıkarmayı sevmem o yüzden bu konuda başka yorum yapmak istemiyorum.
Şu durumda kendimi de, met edecek değilim.
Lakin, moderator olma konusuna değinecek olursak, gerçekten o koltuğa oturunca küçük çaplı bir yönetime sahip olsanızda verdiğiniz emeklerin karşılığını aldığını görecekseniz. En azından bende öyleydi. Emek sarfetmeden o koltuğa oturursanız zaten bir yerlere varamazsınız.
"Gençliğimi kimse bilmez, sakallarımdan cocuk kokusu, ağzımdan ay ışığı fışkırır benim. Ceketimi yağmurlara astığımdan beri, tehlikeli şiir okur, Dünyaya sataşırım ben"
Neden Moderatorlukten çekildim?
Ben buraya yapacağım yardımları Moderator olmadan da yapabilirdim. Bunu yapamayacak kişiler için yeni yollar açılsın diye Moderatorluk konumundan ayrıldım ve istediğim gibi yeni kişiler atanıyor ve sanırım en yararlısı bu olacaktır.
Kulağıma da bir çok duyum geldi, istediğimizi moderator yaparız istediğimizi yapmayız diye, SİZ KİM OLUYORSUNUZ DA BUNA KARAR VEREBİLİYORSUNUZ? Burada her işe koşanın hakkı biraz geç verilir. Ama şu durumdan sonra böyle olmamalı moderator seçimini şahısa göre değil, ardında bırakabileceği projelere bakarak karar verin.
Bedava-Sitem büyütüldüde büyütüldü.
Her neyse, vurgunumuda yapayım. Ben burada bir çok kişiyi 5e 6ya katlayacak bilgiye sahibim. Kimin ne yapıp, kimin ne yapacağını az çok kestirebiliyorum. Buna rağmen gözümüzün önünde oyun oynamaya çalışan kişiler var.
Ya kardeşim, git işine bütün bunları neden bize yazıyorsun diye soran olacaktır?
Burada bana hakikattenn değer verenler kişiler var. Ne yaptığımı ne yapacağımı bilme gibi bir hakları olduğunu düşünüyorum. Kim bu kadar sana değer veren diye soracak olursanız?
> ua1905ua, kendisi uzun süredir desteğini ardımdan çekmemişti. Bir dediğimi iki etmemişti. Bunlara rağmen önüme sunduğu projeleri ve düşüncelerini hep savsakladım. Tam anlamıyla destek vermedim, kendine müslüman olayı vardır ya, bende sanal ortamda kendine webmaster olan biriyim. Son zamanlarda yolunda gitmeyen bir şeyler var sanırım. Değerini bilemediğimden dolayı desteğini çektiği düşüncesi içerisine girmeye başladım.
> DenizMerkezi, kendisine hiçbir zaman sevgimi belli etmedim. Lakin, sanıyorum ki kendisi bana fazlasıyla değer veriyordu.
> Aykut-Servis, kendisi ile ne kadar anlaşamadığımı düşünsemde, her şeyi yolunu koymuştuk. Hâlâ bile bir kaç tavrını sevmesem bile iyi birisi...
> Balikesirerdek, Moderatorlukten ayrılırken, benim yerime gelecek kişinin o olmasını söyleyecektim fakat fikirleri değiştirmemek amacıyla bir yorum yapmadım, buna rağmen gönlümden ne geçtiyse o oldu. Kendisi için çok sevinçliyim.
> anadolulular, çooook değerli bir arkadaşım. Onu yanlış tanıyan bir çok kişi olduğunu düşünüyorum. Onunda yeri burası değil aslında, çok daha yüksek yerlere laik.
> grafikdizayn, kendisi hakkında pek bilgim yok ama yapacağım bir proje olursa hiç bir zaman desteğini çekmezdi herhalde diye düşünüyorum.
> hakan-kocak, Sevgili adminim ile aramızda bir kaç husus olmuştu. Buna rağmen kendisi çok iyi biriydi. Görevden ayrıldıktan hemen sonra bana yolladığı mesajının sevgi dolu olduğunu anlamak mümkündü.
Umarım unuttuğum kişiler yoktur.... Ana baba baci gardaş dar günümde el olur.
Yakın zamanda Bulgaristan'a uçuyorum. 1-2 Kişi de telefon numaram var bu yüzden bana ulaşamayabilirler. Gitmeden önce iletişim bilgilerimi isteyenlere verebilirim, herhangi teknik sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz . 2-3 gün içerisinde Imagerial.tr.gg dahil, 2008-2009 kayıtlı sitelerimi ortadan kaldıracağım. (berkay-crazy-jojuk.tr.gg hariç)
Şimdilik, hoşça kalın gözüm! Hoşça kal, ey sevgilim Türkiye!
"Merhabasını istediğim, fakat o merhabayı benden esirgeyen, aynı kaderi paylaştığım bütün arkadaşlarıma ve dostlarıma ince bir sitemdir. Umarım bunu anlarlar..."
Bahtiyar sizi çok severdi...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
20.09.2012, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Degerli imagerial@
Senin bilgi gücün ve yetenegin hic bir sekilde tartisilamaz. Inkar edilemez.
Foruma katigin renkler de tartisilamaz..
Sahsen burada olmani hayla istiyorum. ve hic bir zaman sana sirtimi cevirmeyecegimi, ve herzaman destegimi hayla verecegimi bilmeni isterim.
Bedava-sitem icerisinde tabiki kisisel davranarak kararlar almayacagim. Bu durusumdan vazgecmeyecegim..
Seni ben cok iyi bilirim, göze batmak icin is yapmazsin, kendini üstün göstermek icin yorum da yapmazsin..
Sana bedava-sitemde istesemde ayricalik yapmam. Bedava-sitem.com a giris yaptigimizda sadece bana verilen görevi yerine getiririm.. Beni bilirsin bu huyumdan vazgecmem (babam gelse bile tanimam)
Bedava-sitem disinda herzaman nasilsa hayla o sekilde yaninda olurum. ve destegimi esirgemem. 6 senedir taniyorum seni berkay. az bir süre degil.
Tarik ustaya ben kefilim ve atigi her imzaya kendi imzami da atarim.
Cünkü gercekten hedeflerini ve yapmak istediklerini biliyorum, ve ayni görüs icerisindeyim.. Zaten kendisi gelmeden öncede ben onun getirdigi kurallarin uygulanmasi icin mücadele ediyordum.. Bu nedenle ona laf getirilmesini istemem. Ve bunu önlerim..
Seni yok etme projesi gibi birsey de söz konusu olamaz.. Beni bilirsin emegi gecen, hakki bulunanin hakkini veririm ve emeginin karsiligini da veririm..
Allahin sevgisi üzerinde olsun.. Hayirli aksamlar diliyorum..
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
20.09.2012, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@imagarial
Sende gerçekten iyi birisin, ve sevdiğim birsin. Dolayısıyla konuşma tarzın üslübün açık sözlülüğün ve yardımseverliğin açısından bedava-sitem'de bu tür görevleri gerçekten hak etmiş birisin. Neticede moderator olduğunda senin adına sevinmiştim. Ama senin ayrılman beni mutsuz etmişti. Senin gibi kişiler az bulunur kardeşim. Bence gitme kal bu teknik forumda. Biz varız. En azından ben varım. Diyebirim senin için. Forumdan önce dostluk gelir benim için. Beni çok duygulandırdın. Zaten bende yerin vardı. ve Bu yerini kimsenin dolduramayacağını anladım dostum. Benden istediğin bir şey olursa hiç çekinme. Her zaman söyle. Elimden geleni yapmazsam namertim. Yolun açık olsun. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
20.09.2012, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Yeni seçilecek moderatörlerin seçiminde , şu anki moderatör takımınında fikri dikkate alınıyor.. Tarık Bey gelip bize , evet beyler size bir şey sormadım , şunları şunları mod yaptım. Hadi eyvallah diyecek kadar kötü bir admin değil  İş bizde bitiyor.. Sonuçta çalışacak adam bizimle çalışacak..
Kesinlikle..... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

kodcudost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2012, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
merhaba arkadaşlar |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
20.09.2012, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
20.09.2012, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@imagerial düşüncelerinde %100 doğru tespit yapmışsın.Sana yerden göğe kadar katıldığım noktada burası.Çünkü aynı kelimeler bir moderatör tarafından bana telafuz edildi.
Alıntı: Kulağıma da bir çok duyum geldi, istediğimizi moderator yaparız istediğimizi yapmayız diye, SİZ KİM OLUYORSUNUZ DA BUNA KARAR VEREBİLİYORSUNUZ? ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
|
|
↑
|
|
 |
-

deger-blog
Acemi Üye
|
21.09.2012, 07:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın Arkadaşlar,nasılsınız  |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
21.09.2012, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
deger-blog yazmış: Günaydın Arkadaşlar,nasılsınız
İyidir, Seni sormalı?
Bu arada siteniz hayırlı olsun.
Fakat çıkartmadım sizi
Tasarım konusunda tarzınız yabancı gelmedi.______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
21.09.2012, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çorba yapıyorum  ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
21.09.2012, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Stajdan yeni geldim.Onuru kopnuşturmaya çalışyıorum konuşursa tabi  ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
|