Yazar |
Mesaj |
-

baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
23.09.2012, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim en çok beğen butonu hoşuma gidiyor . Diğer dillerdeki bslerden kat kat fazla  ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
23.09.2012, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Almanya forumunun örnekler bölümü gibi bir şey yapmak istiyoruz.. Yeni yarışma kapıda , herkes hazırlansın şimdiden  ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

balikesirerdek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.09.2012, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi akşamlar arkadaşlar. Gördüğünüz üzere Tarık Bey'in de desteğiyle size verdiğimiz sözleri -olabildiğince- yerine getirmeye çalışıyoruz. Geçen güne göre daha iyi bir halde forum ve bugüne oranan da yarın daha güzel olacak ve elbette bu sizin katkılarınızla gerçekleşebilecek bir durum...
______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
23.09.2012, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi akşamlar @balikesirerdek.
@grafikdizayn Yeni öneriler yapmayı düşünüyorum.Forum için.Ayrıca teknik konuda ve extralar hakkında da öneriler yapıcağım inşallah.Yaptığım öneriler içinde yardım edebilirim.
Henüz düşünme aşamasındayım.Uygunluğunu,zorluğunu vs. daha sonra hallediceğim.Yaptığım ve yapılan öneriler yavaş yavaş uygulamaya geçiliyor.Biraz daha gayretle daha iyi yerlere ulaşıcağız.Tam şuan aklıma birşey geldi.Hemen çizimlerini yapıp kontrol ediceğim.Güzel birşeye benziyor.
@informess İyi akşamlar.İnşallah. |
|
↑
|
|
 |
-

halegend
Uzman Üye
|
23.09.2012, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
23.09.2012, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi akşamlar nasılsınız ? |
|
↑
|
|
 |
-

halegend
Uzman Üye
|
23.09.2012, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
23.09.2012, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende iyiyim şükür.Nasıl geçti günün ? |
|
↑
|
|
 |
-

halegend
Uzman Üye
|
23.09.2012, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

itarhanli
Acemi Üye
|
23.09.2012, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim, Muratcim sana da tesekkur ederim her sey icin  |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
23.09.2012, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
itarhanli yazmış: Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim, Muratcim sana da tesekkur ederim her sey icin Rica ederim ne demek  ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
23.09.2012, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Her zaman Deniz
Özellikle sizlere şunu söyleyeyim.. Öneriler bölümüne eklediğiniz her öneriyi tek tek inceliyoruz... Özellikle ekstralar hakkında önerilerinizin hepsini orada dile getirin... Bu çok önemlidir cidden.. Tarık Bey'e bizzat ileteceğiz... .
Hakan bey, yeni rütbe sisteminden bahsetmişti, son durum nedir tarık bey bunu devam ettirecek mi? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

canerfc
Acemi Üye
|
23.09.2012, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
24.09.2012, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: İyi akşamlar @balikesirerdek.
@grafikdizayn Yeni öneriler yapmayı düşünüyorum.Forum için.Ayrıca teknik konuda ve extralar hakkında da öneriler yapıcağım inşallah.Yaptığım öneriler içinde yardım edebilirim.
Henüz düşünme aşamasındayım.Uygunluğunu,zorluğunu vs. daha sonra hallediceğim.Yaptığım ve yapılan öneriler yavaş yavaş uygulamaya geçiliyor.Biraz daha gayretle daha iyi yerlere ulaşıcağız.Tam şuan aklıma birşey geldi.Hemen çizimlerini yapıp kontrol ediceğim.Güzel birşeye benziyor.
@informess İyi akşamlar.İnşallah.
ben şahsen kendi önerimin yürürlülüğe çok istiyorum.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=215308&highlight=______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
24.09.2012, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |