Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj17.10.2012, 09:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Daynex E-Ticaret

Firmanızı Tanıtmanın En İyi Yolu: Daynex Toplu Mail

Reklam ve tanıtım için artık binlerce dolar ödemenize gerek yok. Daynex Toplu Mail sistemi ile reklam bütçenizin çok altında bir maliyet ile daha çok kişiye ulaşmanız ve firmanızı insanlara daha hızlı bir şekilde tanıtmanız artık mümkün.

Tanınmak firmaların ayakta kalması için olmazsa olmaz bir özelliktir. Tanınmak insanlara güven aşılar ve bu sebeple insanlar tanıdıkları firmaları tercih ederler. Bir düşünün bir ürün alacaksanız ismini duyduğunuz bir ürünü mü yoksa hiç bir yerde duymadığınızı mı tercih edersiniz? Cevap tabi ki ilk seçenek olacaktır. Bu sebeple reklam ve tanıtım firmalar iç in olmazsa olmazlardandır. Günümüzde en önemli tanıtım mecrası olan internette tanıtım yapmak çok kolaydır fakat en büyük sorun doğru mesajı doğru kullanıcıya ulaştırmaktır. Fakat bu sıkıntıyı Daynex Toplu Mail ile çözmek mümkün.

Aynı Anda Milyonlarca Kişiye Ulaşın

Toplu mail ile aynı anda milyonlarca kişiye kampanyanızı ve mesajınızı kolaylıkla ulaştırabilirsiniz. Mailinizi istediğiniz mail grubuna gönderebilir ve anında online olarak takip edebilirsiniz. Gönderimlerin başarı ve sonuç istatistiklerini de online olarak görebilirsiniz ve çalışmanızın başarılı olup olmadığını kendiniz karar verebilirsiniz.

Doğru Maillerle Başarınızı Arttırın

Daynex Toplu Mail doğru alıcılara e-mail göndererek başarınızı arttırır, hızlı ve güvenilir bir şekilde tanıtımınızın yapılmasını sağlar. Maillerinizi listenize tek tek gönderim yaparak spam olarak algılanmasını ve spamlistlere eklenmesini engelleyen Daynex Toplu Mail, kullanıcılara gönderdiği maillerde abonelik dışına çıkabilmelerini sağlamak için Black list uygulaması ve linki de sunmaktadır. Böylece alıcıların rahatsız olmalarını da engelleyerek reklamın kötü algılanmasının önüne geçer.

Dünya Devleri Onu Tercih Ediyor

Dünyaca ünlü ve sektöründe lider firmalar da toplu mail gönderiminde Daynex Toplu Mail'i tercih ediyor ve tanıtım için bu yolu kullanıyor. Goodyear'dan Peugeot'a, Atasun Optik'ten Kia Motors'a yüzlerce firma tanıtımlarını Daynex Toplu Mail ile gönderdikleri mailler ile sağlıyor.

100 Kredi Hediye

Türkiye'nin en çok tercih edilen toplu mail gönderim sitelerinden olan Daynex Toplu Mail herkesin bu avantajdan yararlanması için yeni kullanıcılarına 100 kredi hediye ediyor. Hemen denemek için daynexmail.com sitesini ziyaret edin ve bu avantajı kaçırmayın.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu