Yazar |
Mesaj |
-

gomerc
Uzman Üye
|
11.11.2012, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Ne yakalakalar var şu reklam iyi olmş diyen örnek vericem hiç çekinmiyorum Gomerc ne yalakasın ya böle daha güzlmiş fln zart zurt lan olm basın gidin bırakın bsyi la allahm bu ne
Murat ;
Örneğin Hayran Sayfasında ankette Sky-Banner tercih edildi.
Ben bu reklam olaylarına kafamı takmıyorum.Pagerankmış indexmiş zart zurt bu internet hurafelerine inanmam,ha ekmeğini kazananlar için ayrı.
Ayrıca yalakalık yapmıyorum.Kendinizi boşuna hırpalıyorsunuz diyorum,yalanmıyım ? daha deneme aşamasında olan bir uygulama için kendinizi boşuna yoruyorsunuz,ha 4 milyon kişiden sadece 50-60 kişi sky-banneri istemiyor eyvallah geri kalanları ?
Hadi canım beni uğraştırmayın ben sizi düşünüyorum,anlamıyorsanız banane...!!!! |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
11.11.2012, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimkurdu yazmış: Herkez Bırakmıs bs i Yav Aynen Devam Böyle BenCamin
Eminim BS'yi bırakıyorsunuzdur....
İntro'ya diğer sitenizin reklamını koyup oraya yönlendiriyorsunuz ? Hani bırakıyordunuz ? |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
11.11.2012, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zaten bs nin baslıca siteleridir o 50 60 kişi [/quote]
Eminim öyledir....... |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2012, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: tasarimkurdu yazmış: Herkez Bırakmıs bs i Yav Aynen Devam Böyle BenCamin
İntro'ya diğer sitenizin reklamını koyup oraya yönlendiriyorsunuz ? Hani bırakıyordunuz ?
Normal Degilmi Sence Bu Adam O Kadar Emek Vermis Takipci Yapmıs E Efendım yonlendiriyormus Tabi Yönlendircek .. ______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
 |
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
11.11.2012, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimkurdu yazmış: gomerc yazmış: tasarimkurdu yazmış: Herkez Bırakmıs bs i Yav Aynen Devam Böyle BenCamin
İntro'ya diğer sitenizin reklamını koyup oraya yönlendiriyorsunuz ? Hani bırakıyordunuz ?
Normal Degilmi Sence Bu Adam O Kadar Emek Vermis Takipci Yapmıs E Efendım yonlendiriyormus Tabi Yönlendircek ..
O ZAMAN BIRAKIYORUM DEMİYECEKSİNİZ..! |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
11.11.2012, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi akşamlar...... |
|
↑
|
|
 |
-

kdreklam
Acemi Üye
|
11.11.2012, 14:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SKY BANNER'ın Artıları:
1-Css ile sola, sağa alabilir,yan çevirip sayfa üstüne yapıştırabilir,100 kat küçültebilirsiniz. Çünkü css kullanmak serbest bırakılmış.
2-Kullanıcıya zorla pop-up açtırtmak zorunda değilsiniz. Layer kullanıcının karşısına çıktığında o reklam tıklanmadan kapanmıyordu. DİKKAT çekiyorum, pop-uplar da EROTİKdi. Yani erotik reklam açısından değişme olmadı. Hatta eskiden dev pop-up şeklinde erotik reklamlar, şimdi 160x600lük daha küçük bir alanda çıkıyor.Kaldı ki kesin çıkmıyor. Pop-upların neredeyse hepsi erotikti. Bu yeni reklam alanı hadi diyelim ki %30-35 oranla erotik reklam gösteriyor. Eskisinden iyidir.
3-Pop-up olmadığı için artık Google Adsense'e Kaydolabilirsiniz! bunun ne kadar büyük bir artı olduğunu anlamıyor olabilirsiniz tabi, o ayrı.
4-Layer, sayfayı tamamen kapatıyordu, engelliyordu. Aşağı yukarı kaydırsanız da kurtulamıyordunuz. Şimdi reklamlar Layer'ın 4te biri kadar bile yer kaplamıyor.
5- örneğin sayfanızın en üstüne 600 piksellik bir alan oluşturup reklamların tamamını oraya yığabilirsiniz. Sayfa açıldığında da window.scrollto metoduyla sayfayı 600 piksel aşağı kaydırılmış olarak açtırtabilirsiniz. Görmemekte direttiğiniz olay bu işte. Layer'dan kurtulamazsınız. SKY BANNERlardan kurtulabilirsiniz.
SKY BANNER'ın eksileri
1-Layer bir kez tıklandığında bir süreliğine(cookie ayarlarına göre, bir oturumluk veya bir günlük) kapanıyordu. Sky banner kapanmıyor. ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2012, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kdreklam yazmış: SKY BANNER'ın Artıları:
1-Css ile sola, sağa alabilir,yan çevirip sayfa üstüne yapıştırabilir,100 kat küçültebilirsiniz. Çünkü css kullanmak serbest bırakılmış.
2-Kullanıcıya zorla pop-up açtırtmak zorunda değilsiniz. Layer kullanıcının karşısına çıktığında o reklam tıklanmadan kapanmıyordu.DİKKAT çekiyorum, pop-uplar da EROTİKdi. Yani erotik reklam açısından değişme olmadı. Hatta eskiden dev pop-up şeklinde erotik reklamlar, şimdi 160x600lük daha küçük bir alanda çıkıyor.Kaldı ki kesin çıkmıyor. Pop-upların neredeyse hepsi erotikti. Bu yeni reklam alanı hadi diyelim ki %30-35 oranla erotik reklam gösteriyor. Eskisinden iyidir.
3-Pop-up olmadığı için artık Google Adsense'e Kaydolabilirsiniz! bunun ne kadar büyük bir artı olduğunu anlamıyor olabilirsiniz tabi, o ayrı.
4-Layer, sayfayı tamamen kapatıyordu, engelliyordu. Aşağı yukarı kaydırsanız da kurtulamıyordunuz. Şimdi reklamlar Layer'ın 4te biri kadar bile yer kaplamıyor.
5- örneğin sayfanızın en üstüne 600 piksellik bir alan oluşturup reklamların tamamını oraya yığabilirsiniz. Sayfa açıldığında da window.scrollto metoduyla sayfayı 600 piksel aşağı kaydırılmış olarak açtırtabilirsiniz. Görmemekte direttiğiniz olay bu işte.Layer'dan kurtulamazsınız. SKY BANNERlardan kurtulabilirsiniz.
SKY BANNER'ın eksileri
1-Layer bir kez tıklandığında bir süreliğine(cookie ayarlarına göre, bir oturumluk veya bir günlük) kapanıyordu. Sky banner kapanmıyor.
Yahu Yazmıyım Diyom OLmuyo
Kardesim Sizi Paraylamı Tutuyorlar Buraya
Bs nin Kendisi Savunmuyor Bsyi Sizin Savundugunuz Kadar
Kimse Ne Layerden Hosnut Nede Sky Bannerden
Milletin Söylemeye Calıstıgı Eskiden Sadece Tek Reklam Varken ve degismiyecegine söz verilmişken Niye simdi Böyle Bi KAYPAKLIK yapılıyor . BAstan Söyleselerdi Madem Millet Bu kadar emek vermeseidi Sitelre yetr ARTIK LAN !!!!______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
 |
|
↑
|
|
 |
-

kuntik
Acemi Üye
|
11.11.2012, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence de sky banner Layer'dan daha iyi |
|
↑
|
|
 |
-

metin2-auto
Aktif Üye
|
11.11.2012, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: chickenblog yazmış: Ne yakalakalar var şu reklam iyi olmş diyen örnek vericem hiç çekinmiyorum Gomerc ne yalakasın ya böle daha güzlmiş fln zart zurt lan olm basın gidin bırakın bsyi la allahm bu ne
Murat ;
Örneğin Hayran Sayfasında ankette Sky-Banner tercih edildi.
Ben bu reklam olaylarına kafamı takmıyorum.Pagerankmış indexmiş zart zurt bu internet hurafelerine inanmam,ha ekmeğini kazananlar için ayrı.
Ayrıca yalakalık yapmıyorum.Kendinizi boşuna hırpalıyorsunuz diyorum,yalanmıyım ? daha deneme aşamasında olan bir uygulama için kendinizi boşuna yoruyorsunuz,ha 4 milyon kişiden sadece 50-60 kişi sky-banneri istemiyor eyvallah geri kalanları ?
Hadi canım beni uğraştırmayın ben sizi düşünüyorum,anlamıyorsanız banane...!!!!
O 50-60 kişi dediğin sitelerin günlük en az 40 50 gerçek ziyaretçisi var kendi sitem adına konuşacak olursam benim sitemin bile günlük en az 300 gerçek ziyaretçisi var buna ne diyeceksin? o 50 60 kişi sayesinde bs ayakta dier sitelere gir bak bakıyım uyduruktan site açmışlar ya milletin metin2 çarını çalarlar ya facebook hesaplarını çalarlar sonra ne oldu? tr.gg sitelerine girmeyin hesablarınızı çalıyorlar = kurunun yanında yaşta yanıyor gomerc bırak bu yalakalığı moderatör olmak için kendini çok hırpalıyorsun herkez bunun farkında sen göremiyorsan o başka! ______________ metin2-auto( at )hotmail.com
Not: (at) deil @ olacaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
11.11.2012, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim anlatmaktan yoruldum anlamıyorsanız daha uğraşamam..
Ayrıca dönüpte arkanıza bir bakın.... |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
11.11.2012, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuyu nerelere getirmişsiniz!
Yaptığınız şey ne kadar kötü bir şey farkında değilsiniz.. Herkesin görüşü farklıdır.. Benim görüşüme laf edemez kimse, bende başkasının görüşüne.. Adam burada sizler için bir şeyler anlatma peşine düşmüş yapılanlara bakın..
BU UYGULAMA HENÜZ DENEME AŞAMASINDA!
GERÇEKLEŞSE DAHİ LAYER REKLAMA GÖRE ÇOK ÇOK İYİ!
Konuyu farklı yöne çekenlere de gerekli uyarıları yapacağım! |
|
↑
|
|
 |
|