Bana bir mesaj gelmiş ama mesaj benim ismimden gönderilmiş. İlk önce fark etmedim cevap yazdım, cevabım bana geldi. Aklım karıştı isterseniz resim çekip koyarım. ______________ Sitem= http://www.minot.tr.gg/
İletişim= minot.sorun.cevaplayalim( at )gmail.com
Kendi kendinize mesaj atmış oluyorsunuz.
Bunda anlaşılmayacak bir durum yok.
Baştan anlatıyorum. Ben Bs'ye girdim. Karşıma bir mesaj geldi kutusu çıktı (herzaman gelenden) mesajlara tıkladım. Benim sitemde iletişim formu doldurulmuş ve yollayan kişi kendi sitesinin reklamını yapmış. "Kimden:" kısmında benim ismim ve benim avatarım vardı. Reklam olmasın diye yollayan kişinin sitesini söylemedim eğer söyle derseniz söylerim. ______________ Sitem= http://www.minot.tr.gg/
İletişim= minot.sorun.cevaplayalim( at )gmail.com
Sitenize giren kişi "Bedava-Sitem" e giriş yapmadan mesaj attıysa veya sitesi TR.GG olmayan birisi mesaj attıysa kendi avatarınız gözükür
ama benim ismim
veya cevap yazmaya kalktığımda yazdığım cevap bana geliyor
Siteniz'deki "İletişim" den size ulaşıyorlar.
Sen ona mesaj atarsan tekrar sana gelir çünkü dediğim gibi "Sitenize giren kişi "Bedava-Sitem" e giriş yapmadan mesaj attıysa veya sitesi TR.GG olmayan birisi mesaj attıysa kendi avatarınız gözükür "
Sitenize giren kişi "Bedava-Sitem" e giriş yapmadan mesaj attıysa veya sitesi TR.GG olmayan birisi mesaj attıysa kendi avatarınız gözükür
ama benim ismim
veya cevap yazmaya kalktığımda yazdığım cevap bana geliyor
Siteniz'deki "İletişim" den size ulaşıyorlar.
Sen ona mesaj atarsan tekrar sana gelir çünkü dediğim gibi "Sitenize giren kişi "Bedava-Sitem" e giriş yapmadan mesaj attıysa veya sitesi TR.GG olmayan birisi mesaj attıysa kendi avatarınız gözükür "
Öyle çıkması yerine mesela kimin atıldığı bilinmiyor falan yazabilir. İyi bir öneri bence bir değerlendirin
Bu hata değil, Gomerc kardeşim açıklamış.
Fakat bedava-sitem üzerinden birisi size mesaj atarsa örneğin ben mesaj attım diyelim ki size mesaj geldiğinde cevap yazıdğınızda bana gelir. Ama iletişimden gelen mesajlarda böyle olması doğal. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.