Günün belirli saatinde endeksler güncelleniyor.
http://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/precip/CWlink/daily_ao_index/ao.obs.gif
bu sitede..burdaki ao endeksi resmini kendi siteme direk nasıl ekleyebilirim.Her güncellendiğinde benim sitemde de güncel görünsün böyle bir şey olabilirmi bunun bir kodu olması gerekiyor olmazsa artık her gün resmi güncellerim
Sitene Giriş Ekstraları Değiştir Ekstrayı Ekle Sayaç
Gerekli alanları kendinize göre doldurun ve ''İstatistikler ekstra bir alt sayfada gösterilsin mi?'' kutucuğunu işaretleyin.
Teşekkür ederim yinede,benim dediğim çok farklı Ao endeksi bir sayaç değil
önümüzdeki sistemlerin gelip gelmeyeceğini kuvvetini gösteren bir endeks (hava durumu ) benim dediğim başka bir sitedeki sürekli güncellenen resimi kendi siteme köprü eklemeden/yönlendirmeden eklemek sorunu çözdüm bir kod ile.. siteme girip veriler ao endeksi bölümüne bakarsanız anlayacaksınız
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.