Merhaba,Sagdaki Altdaki Kutucuklara Kod Koyabiliyorum Link Koyabiliyorum Ama Ana Sayfa Sekmesine Neden Koyamıyorum, Ana Sayfaya Tıklayınız Nasıl Koyarım Birisi Yardım etsin Örnegin ( Bu Resmin Ayrıntıları İçin Tıklayınız) Gibi Tıklayınız Yeri Link Olacak ?
En son Murtcu2013 tarafından 19.02.2013 17:45:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Ayrıca dediğiniz gibi Tıklayın vs. yapma konusuna gelince. Biraz uzun bir iş. Yani anlatması uzun. Mesaj gönderdim. Lütfen bakın. ______________ @düzenlenmiştir
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.