çok fazla java ve flash kodu kullanmış olmalısın ki siteye girince çok kasıyor..
gereksiz kodlardan kurtulmanı tavsiye ediyorum başarılar.. ______________ Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı..
Önerin için teşekkür ederim kardeşim Flash yok sadece Jquery, bence kasma varsa o bilgisayardan kurtulmanı tavsiye ederim. İşlemcin düşük olabilir. Site grafik sitesi ve ileriye yönelik olduğundan kodların sitede kalmasında bir sakınca görmüyorum.
Hayırdır dostum siten yayından kaldırılmış ?
Kasıtlı olarak mı yoksa haberin olmadan mı kapandı ?
Büyük hata bakalım niye sildiler çok merak ediyorum ve bilmiyorum. Ortada kural ihlâli falan yok. Tam bir safsata ve emek hırsızlığı...
Artık bu son...
Ergen-çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum.
Merhaba web siteniz açılmış bulunmakta
başarılar dilerim. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
İçeriğinizde ki spamları kaldırınız lütfen
bundan dolayı takılmış kapanmış..
İyi akşamlar.
diye bir mesaj var. Geldi... Ardından spamın ne olduğunu anlamak için
Spam tanımı için tıklayın...
Şimdi Wikipedia'daki bu tanıma bakarak sitenin neresinde bir yığın mesaj var ? anlam vermek gerçekten güç....
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.