Ben dreamweaver dan bir tasarım yaptım . Ama bunun tasarımın altı üstü css kodunu falan ayıramıyorum . Yardım eder misiniz? ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur
wordpress teması özelliklerini kullandım fark eder mi ? ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Siz bir siteden eğer tasarım aldıysanız tasarımı bölmem bu emek hırsızlığına girer.. Fakat kendiniz bir tasarım yaptıysanız bölerim.. ______________ - Teknik Destek Personeli
hayır site tasarımı kendi paylaşmış orumcek oyun forumunda bende onu siteme uyarlamak istiyorum ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
google da artınca cıkar tasarım yani emek hırsızlığı yapmıyorum ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
google da artınca cıkar tasarım yani emek hırsızlığı yapmıyorum
Tamam bir şey demedim ki :)
Yanlış anladınız. Etrafta bir çok emek hırsızı var. Sözüm sizlere değil. Madem paylaşmışlar. Tasarımı uyarlamak için anlatımlar var. Eğer bulamadıysanız buradan link verebilirim. ______________ - Teknik Destek Personeli
bir kaç link verirseniz sevinirim ben güzel bir anlatım bulamadım ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Buyrun link
http://www.youtube.com/watch?v=Ykf7iYYYwWM
İnşallah işinize yarar bu link kolay gelsin.
Bu arada dipnot: verdiğim link yardım amaçlıdır. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.