Merhabalar.. bilindiği gibi bu site ücretsiz radio yayını yapma hakkı veriyor. Çok güzel bu olayy.. bende bir radio açtım gayet güzel yayın yapabiliyorum fakat o radyoyu ...listen2myradio.com da çalmasını istemiyorum kendi sitemde yayın yapılsın stiyorum bunun için iframe kodlarına ihtiyacımız var fakat ben bir türlü bu iframe kodlarını çıkartamadımm.. Kendi sitemden yayın yapabilmem için çözümü olan var mı ? ve ya o kodu nasıl oradan alabilirim..??
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürer.
Merhabalar.. bilindiği gibi bu site ücretsiz radio yayını yapma hakkı veriyor. Çok güzel bu olayy.. bende bir radio açtım gayet güzel yayın yapabiliyorum fakat o radyoyu ...listen2myradio.com da çalmasını istemiyorum kendi sitemde yayın yapılsın stiyorum bunun için iframe kodlarına ihtiyacımız var fakat ben bir türlü bu iframe kodlarını çıkartamadımm.. Kendi sitemden yayın yapabilmem için çözümü olan var mı ? ve ya o kodu nasıl oradan alabilirim..??
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürer.
Yayın sitesindeki player kodunu çıkarmanız lazım ya da ip adresini,, farklı seçenek iframe ile yayın adresini olduğu gibi sitenize ekleyebilirsiniz ______________ >>imza imza olalı böyle İmza Görmedi ;>
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.