Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.04.2013, 16:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Entamis | Reklam Ağımız Açılmıştır,Lütfen Destekleyiniz!

Merhaba!,

Sonunda Bedava-Sitem üzerinden açılan ve Bedava-Sitem üyelerine özel olan bu Reklam ağımıza ünlü veya ünlü olmayan tüm Bedava-Sitem üyelerini reklam ağımıza bekliyoruz.Hizmetimizi beğenmez iseniz sistemimizden çıkabilirsiniz.Şuana kadar Bedava-Sitem'De hiç görmediğiniz bir Reklam Ağını ayarladık arkadaşlar.Üyelik Profili,Karizma Puanı ve Daha fazlası burada yer alacaktir.İlk öncelikle sistemimizi biraz iyi tanıyalım..

Üyelik Profillerinizde Karizma Puanı Olacaktır.Bu Karizma Puanı arttıkça Görüntülenme Sayınızda Artacaktır.Ve artıkça her sayfa yenilenmesinde tekrar tekrar üst üste Reklam Banneriniz gözükebilir.

Üyelik Profillerinizde Sadece Karizma Puanı sergilenmeyecek!..Rütbelerde sergilenecektir.Her sitenin inişli çıkışlı rütbeler olacaktır.Bu rütbeler ile Farklı farklı bannerler ekleyebileceksiniz.Yani, bir üye 1 Tane Banner gösterebiliyorsa siz 2-3 Tane Bannerle Ziyaretçilerin dahada dikkatini çekebileceksiniz.

Sistemimiz sadece 728x90 Boyutunda Bannerler kabul etmektedir.Lütfen bu bannerler dışında farklı bannerler yüklemeyiniz.Tüm desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar Smile.Hizmetimizden gerçekten memnun kalacaksınız.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu