| Yazar |
Mesaj |
-

esperek
Acemi Üye
|
01.07.2008, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: afyongfb |
|
|
afyongfb yazmış: bu siteede tamamen sitedeki derslerle yapılmıştır listeye eklenebilir
AYNI BENİM TASARIMI KULLANMIŞSIN.AMA BİR FARK VAR SENİN TASARIM BİRAZ KAYIK.DÜZELEBİLİR  |
|
|
↑
|
|
 |
-

the-anil
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende bişey sorucam
bazı tasarımlarda menü veya başlık resmi vs. reklam yüzünden aşağıya kayıyor bunu nasıl düzeltebilriz bazı kodlarla uğraştım biraz yukarı çıkıyo ama tam olarak olmuyor ______________
Tasarımım hakkında yorum için http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=102163 |
|
|
↑
|
|
 |
-

arapkoy
Aktif Üye
|
01.07.2008, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
the-anil yazmış: bende bişey sorucam
bazı tasarımlarda menü veya başlık resmi vs. reklam yüzünden aşağıya kayıyor bunu nasıl düzeltebilriz bazı kodlarla uğraştım biraz yukarı çıkıyo ama tam olarak olmuyor
div veya top degerleri ile alakalı sorundur top degeri artarsa site asağıya kayar düşerse yukarı cıkar büyük bir ihtimalle onunla alakalı sorundur kodu Ö.M ile yollayın yardımcı olalım ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
|
↑
|
|
 |
-

the-anil
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arapkoy yazmış: the-anil yazmış: bende bişey sorucam
bazı tasarımlarda menü veya başlık resmi vs. reklam yüzünden aşağıya kayıyor bunu nasıl düzeltebilriz bazı kodlarla uğraştım biraz yukarı çıkıyo ama tam olarak olmuyor
div veya top degerleri ile alakalı sorundur top degeri artarsa site asağıya kayar düşerse yukarı cıkar büyük bir ihtimalle onunla alakalı sorundur kodu Ö.M ile yollayın yardımcı olalım
bi arkadaş istemişti ona yapıcaktım ole bi sorun olmuştu ama artık gerek yok
yardım için teşekkürler ______________
Tasarımım hakkında yorum için http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=102163 |
|
|
↑
|
|
 |
-

arapkoy
Aktif Üye
|
01.07.2008, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederiz saygılarımla slckyel HF cıragı ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür...
En son arapkoy tarafından 01.07.2008 20:46:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2008, 05:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
the-anil yazmış: bende bişey sorucam
bunun için margin ve padding ayarları ile oynamanız gerekiyor.
sitemizde bununla ilgili dersimiz de mevcut. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
|
↑
|
|
 |
-

karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2008, 08:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: the-anil yazmış: bende bişey sorucam
sitemizde bununla ilgili dersimiz de mevcut.
evet bu sorun bendede vardı dersleri iyi takip etmek gerekiyor  ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2008, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karayizbiz yazmış: hackerfriend yazmış: the-anil yazmış: bende bişey sorucam
sitemizde bununla ilgili dersimiz de mevcut.
evet bu sorun bendede vardı dersleri iyi takip etmek gerekiyor
Bence de  ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
|
|
↑
|
|
 |
-

bizimogretmen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2008, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili hackerfriend,
Sitemin tasarımı CSS, sizin derslerinize göre yaptım.
Kaydırma çubuklarını kaldırmak istiyorum. Sitenin her sayfası aşağıya doğru uzayıp gitsin. Bu sorunumu da çözmede yardımcı olursanız çok sevinirim. Selam ve saygılarımla... ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

aknuner
Acemi Üye
|
02.07.2008, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BENIM SITEMEDE BIR EL ATSAK YAA:d
www.aknuner.tr.gg
HELP MEEE |
|
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2008, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bizimogretmen yazmış: Sevgili hackerfriend,
Sitemin tasarımı CSS, sizin derslerinize göre yaptım.
Kaydırma çubuklarını kaldırmak istiyorum. Sitenin her sayfası aşağıya doğru uzayıp gitsin. Bu sorunumu da çözmede yardımcı olursanız çok sevinirim. Selam ve saygılarımla...
İçerik katmanı içindeki height değerini komple kaldırın. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
|
↑
|
|
 |
-

tontonamcaa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2008, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BENDE senin tayfana KATIMAK istiyorum REHBER OL bana
www.tontonamcaa.tr.gg |
|
|
↑
|
|
 |
-

aspciyiz
Acemi Üye
|
02.07.2008, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende www.mustypro.tr.gg yi yaptım
,teskkurler HF ______________ www.aspciyiz.tr.gg -- Comlu siteler yasakmış Yazamıyorum ---
BilisimHosting - Uzman Web Tasarım - Hosting Hizmetleri |
|
|
↑
|
|
 |
-

tontonamcaa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2008, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemiz zaten bir rehber, girip dersleri okumanızda fayda var. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
|
↑
|
|
 |
|