Arkadaşlar, aramızda bir arkadaşımızın bugün doğum günü
Yaklaşık 3 yıldır bedava-sitem'de sessiz sakin takılan arkadaşımızı pek tanıyanınız yoktur veya vardır bilemiyorum. Kendisine bir doğum günü kutlama mesajı atarsanız güzel bir süpriz olur en azından tanıyanlar atabilirler. Benim çok sevdiğim bir kardeşimdir kendisi
Brisin.
http://www.bedava-sitem.com/profile.php?of=brisin
Bende doğum gününü buradan kutluyorum kardeşim
En son biryaziatolyesi tarafından 13.05.2013 19:08:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Güzel çalışmalar Fakat bunların yazılı olmayan boş olanlarını yayınlasaydın, yararlanmak isteyen üyelerimiz de kullanabilirdi
Birkaç tane hazırlayıp yayınlarım.Güzel olur
2 arkadaş istemişti kendisine yapmamı.Unutmuştum.
Kendileri yapmışlar da istiyorlarsa bende yaparım ______________
Yaklaşık 3 yıldır bedava-sitem'de sessiz sakin takılan arkadaşımızı pek tanıyanınız yoktur veya vardır bilemiyorum. Kendisine bir doğum günü kutlama mesajı atarsanız güzel bir süpriz olur en azından tanıyanlar atabilirler. Benim çok sevdiğim bir kardeşimdir kendisi
Brisin.
Bende doğum gününü buradan kutluyorum kardeşim
Özelden kutladım doğum gününü.
Buradan da kutluyorum.
Doğum günün kutlu olsun Brisin!
Gelip geçip iyi akşamlar diyor sadece.Takılsa iyi olur buralarda
Brisin.
pasta güzel Cemal abi
herkese teşekkür ederim
hayırlı akşamlar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
En son brisin tarafından 13.05.2013 19:02:34 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
pasta güzel Cemal abi
herkeze teşekkür ederim
hayırlı akşamlar
Merhaba, Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler..''Doğum Günün Kutlu Olsun'' Dostum.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.