1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor ne güzel dünya be. Takmışlar yüzlerine garip maske polisi yağmalıyorlar.Sormak lazım o eylemde ki kişilere bir tane fidan dikmişler mi bir ağaç sulamışlar mı. Sosyal ağda ki küfürlü sayfalara uyup amaçsız sayfalara uyup kirleniyorlar. Ak Parti AVM'leri yıkıp yerine yeşil alan yapsa"alışveriş hakkımızı elimizden alamazsınız"diye kıyamet kopardı.Bizler bunları yaparız neden Atalay Demircinin dediği gibi bizler ''Biz İnsanoğluyuz'' ''Burnumuz kanasa isyan eder'' ''Kuru ekmek zeytine şükredemeyiz'' ''ÇÜNKÜ BİZ iNSANOĞLUYUZ!''
Bir dakika !!
Burada durup aklını başına toplaman gerekiyor.! Bu ülke birçok darbe gördü, isyan gördü bu gidiş de de, sonumuz hayır olmayacak. Sen şimdi taksimdeki üç beş grup maskeli insanı görerek, orada senin benim hepimizin hakkını savunanları es geçemezsin. Ben şahsen Taksimde otelde çalışıyorum, polisler içeriye gaz bombası atıyor, tanzikli su sıkıyor. Sen bunları göre göre, seyrede seyrede hala Dikdatörlere hak veriyorsan, senin siyasi görüşünden de, dininden de şüphe ederim. Yezit gibi saldırıyor polisler halka, Milletin kafalarına tanzikli su sıkıyorlar. Sen gelmiş buraya annenden babandan öğrendiğin, iki üç cümleyi bir araya getirerek, bizim hakkımızı arayanlara, buradan elinin tersiyle iter gibi laf söz edemezsin, bu hakkı kendinde bulma. Bir oturda adam akıllı sor kendine, buraya bu kadar insan gidiyor, ne için? neyin mücadelesi?
Mesela ağaç olayından çıktı yeğenim. Senin bu olayı halen daha ağaç olayı sanman, şuna benzedi ''edebiyat dersinde metnin ana fikrini soran hocaya konuyu anlatanla aynı'' kapıya çıktı.
Ülkede dönenlerden buradakilerin haberleri olmaması garip doğrusu
Neyse arkadaşım burada neler döndüğünün pek bir önemi yok
Çok haklısın!
Haber okumam, gazete okumam, tv izlemem. Nasıl haberim olabilir?
Yaşama o zaman daha ne diyeyim ki ben sana
Şu Türkiyede olanları görmen için kapına mı gelmeleri gerekiyor. Günde bir kere girip manşetleri oku en azından ______________
Ülkede dönenlerden buradakilerin haberleri olmaması garip doğrusu
Neyse arkadaşım burada neler döndüğünün pek bir önemi yok
Çok haklısın!
Haber okumam, gazete okumam, tv izlemem. Nasıl haberim olabilir?
Okuyacaksın kardeşim !! okuyacaksın, okutacaksın. Bu vatan hepimizin, kolay kazanmadık ki, kolay bırakalım.
Gündemdeki haberleri takip edelim. tabi doğru kanallarda, yandaş medya göstermez oldu artık bilinmesi gereken haberleri.
Taksim'de toplananların amacı ağaç kurtarmak olsaydı yüzlerinde maske değil, ellerinde fidan olurdu! ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor ne güzel dünya be. Takmışlar yüzlerine garip maske polisi yağmalıyorlar.Sormak lazım o eylemde ki kişilere bir tane fidan dikmişler mi bir ağaç sulamışlar mı. Sosyal ağda ki küfürlü sayfalara uyup amaçsız sayfalara uyup kirleniyorlar. Ak Parti AVM'leri yıkıp yerine yeşil alan yapsa"alışveriş hakkımızı elimizden alamazsınız"diye kıyamet kopardı.Bizler bunları yaparız neden Atalay Demircinin dediği gibi bizler ''Biz İnsanoğluyuz'' ''Burnumuz kanasa isyan eder'' ''Kuru ekmek zeytine şükredemeyiz'' ''ÇÜNKÜ BİZ iNSANOĞLUYUZ!''
Bir dakika !!
Burada durup aklını başına toplaman gerekiyor.! Bu ülke birçok darbe gördü, isyan gördü bu gidiş de de, sonumuz hayır olmayacak. Sen şimdi taksimdeki üç beş grup maskeli insanı görerek, orada senin benim hepimizin hakkını savunanları es geçemezsin. Ben şahsen Taksimde otelde çalışıyorum, polisler içeriye gaz bombası atıyor, tanzikli su sıkıyor. Sen bunları göre göre, seyrede seyrede hala Dikdatörlere hak veriyorsan, senin siyasi görüşünden de, dininden de şüphe ederim. Yezit gibi saldırıyor polisler halka, Milletin kafalarına tanzikli su sıkıyorlar. Sen gelmiş buraya annenden babandan öğrendiğin, iki üç cümleyi bir araya getirerek, bizim hakkımızı arayanlara, buradan elinin tersiyle iter gibi laf söz edemezsin, bu hakkı kendinde bulma. Bir oturda adam akıllı sor kendine, buraya bu kadar insan gidiyor, ne için? neyin mücadelesi?
Mesela ağaç olayından çıktı yeğenim. Senin bu olayı halen daha ağaç olayı sanman, şuna benzedi ''edebiyat dersinde metnin ana fikrini soran hocaya konuyu anlatanla aynı'' kapıya çıktı.
Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür. Sen de haklısın kendine göre, o da haklı kendine göre. Karşıt görüşler birbirinin siyasi görüşünden şüphe edebilir mutlaka ama dinden şüphe etmek neyin nesi??? Dini imanı sorgulamak ancak ve ancak yüce ALLAH'ın (c.c.) işidir. Bu biz kullara düşmez. Konuyu kapatın. Burası siyaset meydanı değil! ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bir siyaset başlığı açılsa. Üyeler orada tartışmadan kurallara göre konuşsalar bu konuları böylece bizde burada sadece muhabbet etsek diyorum havadan sudan.
Bir dakika !!
Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür. Sen de haklısın kendine göre, o da haklı kendine göre. Karşıt görüşler birbirinin siyasi görüşünden şüphe edebilir mutlaka ama dinden şüphe etmek neyin nesi??? Dini imanı sorgulamak ancak ve ancak yüce ALLAH'ın (c.c.) işidir. Bu biz kullara düşmez. Konuyu kapatın. Burası siyaset meydanı değil!
hmm yazdığım koca paragrafta herkes oraya yöneldi. Orada kastettiğim, ahlaki açıdan, hocam yanlış anlaşılma olmasın...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.