Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.06.2013, 09:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Radyo Arabesk Türk Ücretsiz Reklam Hizmetleri...

Ücretsiz Reklam Ver
►468-60 (Ücretsiz) Reklam Agı Nedir?


Sitenizin tıklanma sayısını arttıran, hedef kitlesine ulaşmasına yardımcı olan faydalı bir uygulama olan reklam ağı (banner değişim ağı) tamamen ücretsiz olarak hizmetinizde. Hem de 468-60 px. boyutlarında !

►Nasıl Çalısır ? Nasıl Katılınır ?

Öncelikle sitenize reklam ağı kodunu eklersiniz ve başvuru yaparsınız. Kısa bir onay sürecinin ardından, sitenizin reklamları tüm üye sitelerde dönüşümlü olarak yayınlanmaya başlar ayrıca size bu konu ile ilgili bir bilgilendirme mesajı gönderilir.

Reklam ağının çalışma prensibi çok basittir: Herkesin reklamı herkesin sitesinde yayınlanır. Yani hem Alexa ve Google’da gücünüz artar, hem de HEDEF KİTLENİZE kolaylıkla ulaşırsınız çünkü reklamınıza tıklayan kişi merak ettiği için tıklar, sitenizi keşfeder.

►Kurallar

* Verdiğimiz kodu sitesinden silen kişinin sitesi ağdan silinir.
* Cinsel içerikli, şiddete veya uyuşturucuya sempati yaratmaya çalışan herhangi bir site ağımıza kesinlikle katılamaz.
* Belli bir ziyaretçi sayısının altında, yeterli içeriğe sahip olmayan, yayından kaldırılmış, başka bir siteye yönlendirme yapan siteler Ağa Katılamaz.
* Reklam ağı düzenli olarak kontrol edilir, sistem politikalarına uymayan siteler, ağdan çıkartılır.
* Reklam Ağımıza Katılan Herkes Bu Kuralları Kabul Etmiş Sayılır.

►Reklam Banneriniz

Sistemimize katılan siteler için en önemli şey, tabii ki etkili bir bannera sahip olmaktır. Sonuç olarak başarılı bir bannerınızın olması, reklamlarınızın tıklanma oranını doğal olarak arttıracaktır. Eğer bannerınızın yeterince başarılı olmadığını düşünüyorsanız, yada bir bannerınız yoksa, başvurunuzda “Banner Url’si” yazan bölümü boş bırakın. Hazır, profesyonel bir tasarım seçin. Üye bir sitenin sahibiyseniz ve bannerınızın değişmesini istiyorsanız, tekrardan başvuru formunu doldurabilirsiniz, bannerınız güncellenecek ve size bir geri bildirim mesajı gönderilecektir.

Sistemimize Reklamlarınız Eklemeniz İçin İletişim Bölümümüze Yada Buraya Tıklayarak 468×60 Banneriniz ve Site Adresinizle Beraber Bize Gönderin…
Not: Sitelerinizde Reklam Kodunuz Eklemediğiniz Taktirde Siteniz Yayınlanmıcaktır…

Kod:
<!--RADYO ARABESK TÜRK BEDAVA REKLAM KOD-BASLA--><script language="javascript" src="http://www.radyoarabeskturk.com/site-reklamlar/reklam.js"></script><!--RADYO ARABESK TÜRK BEDAVA REKLAM KOD-BITIR-->
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu