Yazar |
Mesaj |
-

webellek
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: Bilgisayar mı satın alcaksınız?
Hahaha  Hayır ben çoğul konuşunca böyle oluyor işte hata bende bağışlayın.Pc bakıyorum anlamında dedim  ______________ "Hiçbir şey imkansız değildir" |
|
↑
|
|
 |
-

manshess
Uzman Üye
|
23.07.2013, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

webellek
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkçası bunlar hep benden kaynaklanıyor.Sitede bile biz diyerek konuşuyorum.Kendimden de birşey anlamadım doğrusu  ______________ "Hiçbir şey imkansız değildir" |
|
↑
|
|
 |
-

manshess
Uzman Üye
|
23.07.2013, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Canınız sağ olsun.
Önemi yok bu tür şeylerin benim için sorun olmaz
______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webellek
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aranıza tekrar katıldığım için mutluyum.Buranın havası diğer forumlardan başka oluyor.Ahh keşke eski havası tekrar olsa  ______________ "Hiçbir şey imkansız değildir" |
|
↑
|
|
 |
-

oyyunkom
Uzman Üye
|
23.07.2013, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sitemin fakesini .com üzerinde açmışlar  ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
 |
-

manshess
Uzman Üye
|
23.07.2013, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webellek yazmış: Aranıza tekrar katıldığım için mutluyum.Buranın havası diğer forumlardan başka oluyor.Ahh keşke eski havası tekrar olsa
O zaman tekrar hoşgeldin diyelim.
Tekrardan geri gelme şerefini neye borçluyuz?______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webellek
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Daha önce bir çok üyeliğim oldu burada fakat hepsini bıraktım.Bir süre başka forumlar da takıldım kendi .comlu sitemle ilgilendim.Forum sitesi kurdum vs.Ama hiç bir forumun havası bu forum kadar iyi değil.Az kişi olabiliriz ama en azından insanlarda bir sıcaklık var.(İstisna kişiler de var tabii  )[/quote] ______________ "Hiçbir şey imkansız değildir" |
|
↑
|
|
 |
-

torrentindiriyom
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webellek yazmış: Daha önce bir çok üyeliğim oldu burada fakat hepsini bıraktım.Bir süre başka forumlar da takıldım kendi .comlu sitemle ilgilendim.Forum sitesi kurdum vs.Ama hiç bir forumun havası bu forum kadar iyi değil.Az kişi olabiliriz ama en azından insanlarda bir sıcaklık var.(İstisna kişiler de var tabii  ) [/quote]
bende zaten ondan blogger wordpress e geçmiyorum. |
|
↑
|
|
 |
-

manshess
Uzman Üye
|
23.07.2013, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webellek yazmış: Daha önce bir çok üyeliğim oldu burada fakat hepsini bıraktım.Bir süre başka forumlar da takıldım kendi .comlu sitemle ilgilendim.Forum sitesi kurdum vs.Ama hiç bir forumun havası bu forum kadar iyi değil.Az kişi olabiliriz ama en azından insanlarda bir sıcaklık var.(İstisna kişiler de var tabii  ) [/quote]
Bende dolu sitelerde bulundum.
Özellikle forum sitelerinde ama webmaster sitesi var... Bilirsin o tür forumlar ve r10 çok harika birde bedava-sitem buradan pek çok usta geçti. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webellek
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
torrentindiriyom yazmış:
bende zaten ondan blogger wordpress e geçmiyorum.
Hazır olmadan geçme derim.Bu iş göründüğü kadar kolay değil.Ki zaten bir siteyle ilgilenip bir forumla ilgilenmek çok zor.Ben hergün siteme ne yazacağım? Ne yapsam ki? Nasıl özgün içerik girebilirim? diye kendime soruyorum.Tabii bu .com için geçerli.Tr.gg siteler için daha kolay olmalı. ______________ "Hiçbir şey imkansız değildir" |
|
↑
|
|
 |
-

webellek
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış:
Özellikle forum sitelerinde ama webmaster sitesi var... Bilirsin o tür forumlar ve r10 çok harika birde bedava-sitem buradan pek çok usta geçti.
Ben wmaracinda ve r10'da moderatörlük yaptım.r10 biraz kısa sürdü.Wm aracında uzun süreli bir moderatörlük deneyimim oldu diyebilirim.Ayriyetten evet r10 hareketli bir forumdur  ______________ "Hiçbir şey imkansız değildir" |
|
↑
|
|
 |
-

manshess
Uzman Üye
|
23.07.2013, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
r10'da üyelik ismin nedir?
O sistemde herkes moderatör olamaz... Orada moderatör olmayı herşeyden çok isterdim.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

torrentindiriyom
Acemi Üye
|
23.07.2013, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar yardıma ihtiycaım var.bir türlü yapamıyorum
iframe koddan çok iyi anlarım yaparım diyenler ö.mesaj atsın. |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.07.2013, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webellek yazmış: manshess yazmış:
Özellikle forum sitelerinde ama webmaster sitesi var... Bilirsin o tür forumlar ve r10 çok harika birde bedava-sitem buradan pek çok usta geçti.
Ben wmaracinda ve r10'da moderatörlük yaptım.r10 biraz kısa sürdü.Wm aracında uzun süreli bir moderatörlük deneyimim oldu diyebilirim.Ayriyetten evet r10 hareketli bir forumdur
Demek r10da moderatörlük yaptınız nickiniz neydi uzun yıllardır r10dayım moderatörlerin hepsini tanırım.
torrentindiriyom yazmış: arkadaşlar yardıma ihtiycaım var.bir türlü yapamıyorum
iframe koddan çok iyi anlarım yaparım diyenler ö.mesaj atsın.
Burası sohbet yeri yardım yeri değil tekrarı halinde ceza uygulayacağım. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
|