Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj23.07.2013, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

manshess yazmış:
Bilgisayar mı satın alcaksınız?

Hahaha Smile Hayır ben çoğul konuşunca böyle oluyor işte hata bende bağışlayın.Pc bakıyorum anlamında dedim Smile
Mesaj23.07.2013, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yok önemsiz Razz
Ben özür dilerim öyle anladım... Siz öyle deyince Razz yanlış anladım ister istemez Razz

Mesaj23.07.2013, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Açıkçası bunlar hep benden kaynaklanıyor.Sitede bile biz diyerek konuşuyorum.Kendimden de birşey anlamadım doğrusu Embarassed
Mesaj23.07.2013, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Canınız sağ olsun.
Önemi yok bu tür şeylerin benim için sorun olmaz Very Happy

Mesaj23.07.2013, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aranıza tekrar katıldığım için mutluyum.Buranın havası diğer forumlardan başka oluyor.Ahh keşke eski havası tekrar olsa Smile
Mesaj23.07.2013, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar sitemin fakesini .com üzerinde açmışlar Mr. Green Mr. Green
Mesaj23.07.2013, 18:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

webellek yazmış:
Aranıza tekrar katıldığım için mutluyum.Buranın havası diğer forumlardan başka oluyor.Ahh keşke eski havası tekrar olsa Smile

O zaman tekrar hoşgeldin diyelim. Razz
Tekrardan geri gelme şerefini neye borçluyuz?

Mesaj23.07.2013, 18:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Daha önce bir çok üyeliğim oldu burada fakat hepsini bıraktım.Bir süre başka forumlar da takıldım kendi .comlu sitemle ilgilendim.Forum sitesi kurdum vs.Ama hiç bir forumun havası bu forum kadar iyi değil.Az kişi olabiliriz ama en azından insanlarda bir sıcaklık var.(İstisna kişiler de var tabii Rolling Eyes )[/quote]
Mesaj23.07.2013, 18:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

webellek yazmış:
Daha önce bir çok üyeliğim oldu burada fakat hepsini bıraktım.Bir süre başka forumlar da takıldım kendi .comlu sitemle ilgilendim.Forum sitesi kurdum vs.Ama hiç bir forumun havası bu forum kadar iyi değil.Az kişi olabiliriz ama en azından insanlarda bir sıcaklık var.(İstisna kişiler de var tabii Rolling Eyes )
[/quote]

bende zaten ondan blogger wordpress e geçmiyorum.
Mesaj23.07.2013, 18:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

webellek yazmış:
Daha önce bir çok üyeliğim oldu burada fakat hepsini bıraktım.Bir süre başka forumlar da takıldım kendi .comlu sitemle ilgilendim.Forum sitesi kurdum vs.Ama hiç bir forumun havası bu forum kadar iyi değil.Az kişi olabiliriz ama en azından insanlarda bir sıcaklık var.(İstisna kişiler de var tabii Rolling Eyes )
[/quote]
Bende dolu sitelerde bulundum.
Özellikle forum sitelerinde ama webmaster sitesi var... Bilirsin o tür forumlar ve r10 çok harika birde bedava-sitem buradan pek çok usta geçti. Rolling Eyes

Mesaj23.07.2013, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

torrentindiriyom yazmış:

bende zaten ondan blogger wordpress e geçmiyorum.

Hazır olmadan geçme derim.Bu iş göründüğü kadar kolay değil.Ki zaten bir siteyle ilgilenip bir forumla ilgilenmek çok zor.Ben hergün siteme ne yazacağım? Ne yapsam ki? Nasıl özgün içerik girebilirim? diye kendime soruyorum.Tabii bu .com için geçerli.Tr.gg siteler için daha kolay olmalı.
Mesaj23.07.2013, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

manshess yazmış:

Özellikle forum sitelerinde ama webmaster sitesi var... Bilirsin o tür forumlar ve r10 çok harika birde bedava-sitem buradan pek çok usta geçti. Rolling Eyes

Ben wmaracinda ve r10'da moderatörlük yaptım.r10 biraz kısa sürdü.Wm aracında uzun süreli bir moderatörlük deneyimim oldu diyebilirim.Ayriyetten evet r10 hareketli bir forumdur Smile
Mesaj23.07.2013, 18:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

r10'da üyelik ismin nedir?
O sistemde herkes moderatör olamaz... Orada moderatör olmayı herşeyden çok isterdim.

Mesaj23.07.2013, 18:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar yardıma ihtiycaım var.bir türlü yapamıyorum
iframe koddan çok iyi anlarım yaparım diyenler ö.mesaj atsın.
Mesaj23.07.2013, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

webellek yazmış:
manshess yazmış:

Ben wmaracinda ve r10'da moderatörlük yaptım.r10 biraz kısa sürdü.Wm aracında uzun süreli bir moderatörlük deneyimim oldu diyebilirim.Ayriyetten evet r10 hareketli bir forumdur Smile

Demek r10da moderatörlük yaptınız nickiniz neydi uzun yıllardır r10dayım moderatörlerin hepsini tanırım.

torrentindiriyom yazmış:
arkadaşlar yardıma ihtiycaım var.bir türlü yapamıyorum
iframe koddan çok iyi anlarım yaparım diyenler ö.mesaj atsın.

Burası sohbet yeri yardım yeri değil tekrarı halinde ceza uygulayacağım.