Yazar |
Mesaj |
-

gonulerleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kandiliniz mubarek olsun  |
|
↑
|
|
 |
-

hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YAGMUR YUKLU BULUTLAR GIBI GELEN, ETEGINDEKI HAYIR CEVHERLERINI BASIMIZA BOSALTAN VE BIZLERE MUTLULUK VEREN KANDILIN, BUYUSUNE KAPILMANIZ DILEGIYLE. NICE KANDILLER. ______________ Donot break the heart that loves you |
|
↑
|
|
 |
-

askpirin46
Acemi Üye
|
03.07.2008, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış:
Süper olmuş...
teşekkürler usta senin derslerin sayesinde  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

arapkoy
Aktif Üye
|
03.07.2008, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tüm Herkesin Kandili Kutlu Olsun... ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
 |
-

bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
regaib kandiliniz mübarek olsun ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
 |
-

dorlionum
Acemi Üye
|
03.07.2008, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun.. ______________ Ne Ararsan Burda |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bizden destek aldıysanız ve sitenizi bu sayede mükemmel yaptıysanız ve bundan bizi haberdar etmek istiyorsanız, sizleri sitemize bekliyoruz.
Sevgiler, saygılar. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
03.07.2008, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende Bunu Yapıyorum çok yakında bitecek
Hep Sizin Sayenizde
Ayrıca Çalışmalarınızı Çok Beğeniyorum  ______________ 
En son japon-cocuk tarafından 03.07.2008 15:44:24 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
03.07.2008, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kandılınız Mubarek oLsun .. |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Kandılınız Mubarek oLsun ..
Tüm TR.GG ve İslam ailesinin kandili mübarek olsun. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: Bende Bunu Yapıyorum çok yakında bitecek
Hep Sizin Sayenizde
Ayrıca Çalışmalarınızı Çok Beğeniyorum
Yavaş yavaş kapıyorsun birşeyler. Tebrik ederim, başarılar. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
 |
-

sagopaizm
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: İstanbul - Türkiye Meslek: Öğrenci / Webmaster Bilgi: Gereksiz Mesajlara Bakmıyorum...
|
03.07.2008, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hacerfriend ben freetemplate menuyu nasıl yapıcam anlatabılırmısın ! menu adlarını tasarım gelısmıs ayarlarından yaıyorum ancak url nasıl verıcem !______________
|
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sagopaizm yazmış: hacerfriend ben freetemplate menuyu nasıl yapıcam anlatabılırmısın ! menu adlarını tasarım gelısmıs ayarlarından yaıyorum ancak url nasıl verıcem !
Bir metine link vermeyi biliyorsan, olay çok basit. Benim anlatmama gerek bile yok. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
 |
-

sagopaizm
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: İstanbul - Türkiye Meslek: Öğrenci / Webmaster Bilgi: Gereksiz Mesajlara Bakmıyorum...
|
03.07.2008, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cssde edıtorden kopru eklıyoruz bunda oyle degıl ıste burda sorun yasıyorum !______________
|
|
↑
|
|
 |
-

htmlmekan
Acemi Üye
|
03.07.2008, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteniz muhteşem olmuş bnmkinede beklerim :::
http://www.htmlmekan.tr.gg ______________ :::WwW.HTMLMEKAN.TR.GG:::..® | Html Kodlari | | Javascript | | Webmaster Araclari | | Sohbet | | |
|
↑
|
|
 |
|