@grafikdizayn.tr.gg Sizin grafiklerinize gerçekten hayran olduğumu birkez daha vurgulamak isterim
Hayır ben bu dünyada emeksiz hiç bir şey istemem. Bedava bile olsa kendi emeğimi de koyarım biraz da olsa..
Acaba sizinle ortak bir iş yapsak diyorum.. Telif hakkı kısmı hiç sıkıntılı değilidir.
Teşekkür ediyorum öncelikle, buna sevindim
Bu aralar ayın 15'ine kadar biraz sıkışık işler var..
Yani uğraşmam gereken bir kaç site var..
O işler bitince elimden geldiğince yardımcı olurum..
Eğer çok acil gerekiyorsa da beraber bir çalışmaya imza atarız elbet fakat profesyonel bir tema istiyorsunuz ki bu gerçekten zaman alır.. (Şuan çalıştığım tema oldukça basit fakat çizimi bile 3 günümü aldı..) Profesyonel bir tema ortalama olarak sürekli çalışırsak 3-4 günde biter..
Özel mesaj ile devam edebiliriz sanırım
Çok iyi tasarımlar yapamasam da dediğin şey çok doğru. Bazen tasarım yaparken öyle sıkılıyorum ki orada bırakıp oyuna geçiyorum Ne kadar bilsen de iş tasarlamak yeni bir şeyler oluşturmak yeni fikirler üretmek olduğu için beyin sürekli çalışıyor. Ama eminim ki uğraşırken daha çok şey öğreniyoruz
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.