Benim bir sorum olacak.Bazı sitelerde görüyoruz şu logonun yanına yerleştiriyorlar logoyu.Bildiğim kadarıyla bu yasal (değilse lütfen uyarın beni p.m ya da burada.).Peki ya bunu nasıl sağlıyoruz kod olarak.Örneğin ben Sky-ad'ı sidebarıma koydum.Tema kaymıyor yalnız bu üst reklam üstte altında yalnız başına logo kalınca sinirim bozuluyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Yani benim istediğim üstteki logonun sağına bu üst reklamı koymak istiyorum.Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.
Not : Eğer konuyu yanlış yerde açtıysam affola.Bu sisteme 1 yıl aradan sonra döndüm.Her şeyi unutmuşum.
Benim bir sorum olacak.Bazı sitelerde görüyoruz şu logonun yanına yerleştiriyorlar logoyu.Bildiğim kadarıyla bu yasal (değilse lütfen uyarın beni p.m ya da burada.).
Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın logonun yanına üstteki reklamı yerleştiriyorlar diyecektim.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.