arkadaslar merhaba ben css tasarım yapmak ıstıyorum yanı kendım tasarlamak ıstıyorum sıtemı video sıtesı yapıcamda şunu merak edıyorum mesela adam anlatmıs photoshopda tasarlıyo sıteyı dw ye atıyo kesıp bıcıyo falan filan yazıyo yukarıya text olarak photoshpda ana sayfa l iletisim l ziyaretçi falan filan kaydedıyo e bunu daha sonra adını degıstırmeye kalksan değiştiremezsn o sonucta resim olarak kaydoluyo bır daha anasayfanın ısmını degıstıremezsn baska bişe yapmak ıstedıgınde yada ne bılıyım o ust menuye nasıl button yapılıyo ustune gelınce renk degıstırmesı ıcın falan bunları guzelce anlatan bır vıdeo yokmu ?
Grafik parçalarını, arka plan resimlerini kesip biçiyorsun, tasarıma ait ne varsa HTML'e kodluyorsun. Menüdeki ve içerikteki yazılar gibi dinamik alanlar da tamamen HTML'e ait değişebilir içerikler oluyor. Kesip biçtiğin grafikleri CSS'te kullanıyorsun.
PSD formatındaki tasarımın elemanlarını HTML'e dökmek tamamen el işi. ______________ Hey maan
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.