Yazar |
Mesaj |
-

kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.12.2013, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: UYAN! Başka İstanbul yok... |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bu-adam
Acemi Üye
|
23.12.2013, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulu okadar çöle çevirdilerki yakında kutup ayısı gelir bedevi bulamayınca yaapacaklar acaba |
|
↑
|
|
 |
-

kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.12.2013, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu-adam yazmış: istanbulu okadar çöle çevirdilerki yakında kutup ayısı gelir bedevi bulamayınca yaapacaklar acaba
Haklısınız, ülkemiz gittikçe çölleşiyor... Ve biz de ağaçlarımızı keserek buna önlem almak yerine destekliyoruz....______________
İskilipli Atıf hain miydi?
Necip Fazıl, CHP ve gerçekler |
|
↑
|
|
 |
-

bu-adam
Acemi Üye
|
23.12.2013, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kemalist-yol yazmış: bu-adam yazmış: istanbulu okadar çöle çevirdilerki yakında kutup ayısı gelir bedevi bulamayınca yaapacaklar acaba
Haklısınız, ülkemiz gittikçe çölleşiyor... Ve biz de ağaçlarımızı keserek buna önlem almak yerine destekliyoruz.... hepsi ali ağaoğlunu yüzünden |
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
07.01.2014, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Trafik sorunu diyorsunuz ağlıyorsunuz arkadaş ben balıkesirdeyim sürekli tv de ist trafiği yazısını görüyorum. Sizede bi halt yaramıyor. |
|
↑
|
|
 |
-

kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.01.2014, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Trafik sorunu diyorsunuz ağlıyorsunuz arkadaş ben balıkesirdeyim sürekli tv de ist trafiği yazısını görüyorum. Sizede bi halt yaramıyor.
Bakın, trafik sorunu sadece 3.köprü ile çözülebilecek bir iş değildir. 3.köprü yapılsın, ama biz ormanların(kalan tek orman arazisinin) içinden geçmesini istemiyoruz. Otoyolun güzergahına bakarsanız, birçok su kaynağının yanından geçmekte. Yani bu proje o alanlara zarar verebilir.
Ayrıca eklemek isterim ki, yetkili kişiler zaten sağolsunlar hali hazırda iki proje ürettiler: Marmaray ve Avrasya Tüneli.
Marmaray geçtiğimiz aylarda açıldı, Avrasya tüneli ise yakında açılacak. Bence, bu projeler beklenmeliydi. ______________
İskilipli Atıf hain miydi?
Necip Fazıl, CHP ve gerçekler |
|
↑
|
|
 |
-

kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2014, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |