Herkesin bir idolü vardır.. Onun gibi olabilmek ya da ondan daha iyi olabilmek istemiştir..
Ben sporcu olarak ve ilerdeki aşamalarda onun gibi olmak istediğim kişi
Scott Adkins'tir..
Not: Geçmişteki büyük efsaneler, Tarihe adını yazdıran insanları örnek olarak gösterebilirsiniz.
Bende amatör kümede futbol oynamış biri olarak idolüm tabiki var.. İdolüm Alex.. Fakat Emre Bölozoğlu, Caner Erkin, Arda Turan, Ronaldinho, gibi futbolcularada özenirim.. Ama idölüm Alex.. ______________ - Teknik Destek Personeli
Mustafa Kemal Atatürk, Deniz Gezmiş, Hz.Muhammed ve Türkan Saylan.
Sen nasıl bir boşluktasın kafan çok karışmış, idol olarak gördüğün kişilerin idealleri birbirinden çok farklı
İlk olarak, mesajınızı yeni gördüm, kusuruma bakmayın.
Şahsi düşüncelerimi açıklamama gerek bile yok ama yine de nedenini yazayım...
Atatürk'ün, kendisine güveni ve zorluklardan korkmaması,
Deniz Gezmiş'in, eşitlikçi ve cesur olması,
Hz.Muhammed'in, dini yayarken uğradığı hakaretler karşısında yılmaması ve karakteri,
Türkan Saylan'ın ise, bilimsel çalışmaları ve insanlar için yaptıkları benim için onları idol yapmıştır. Farklı insanlar olabilirler... Hangimiz aynıyız ki? ______________ İskilipli Atıf hain miydi? Necip Fazıl, CHP ve gerçekler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.