Yazar |
Mesaj |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.03.2014, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@hepsipersiabu; haklısın, fakat bir arama motoru kodlamak o kadar kolay olmasa gerek. tr.gg alan adıyla sadece bu kadarı yapılabilir. Şahsi görüşünüz için teşekkürler. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
25.03.2014, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zor mor deil gayet kolay....google ozel aramadan duzenleme yapip kodu alip css ye eklemissin...bu mu kodlama ? Guldurme beni dostum  bunun tr.gg ile de alakasi yok zaten ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

hepsipersiabu
Aktif Üye
|
25.03.2014, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Doğru diyorsunda bu siteyle hiçbir yere varamazsın. @TameReisProX
Siteyi yapanın fikrini değiştirmesini tavsiye ederim. ______________ Allah dilerse ölürüm, dilemezse kimse beni öldüremez.
Hz. Hamza (r.a) |
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.03.2014, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@webebeyn; ben sitemin kodlamasında zorluk var demedim, bir arama motoru kodlamak zor dedim. Yorumları dikkatle okursan anlarsın.
@hepsipersiabu; sitenin sahibi benim zaten. Fikrimi değiştirmeye de niyetim yok  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
25.03.2014, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TameReisProX yazmış: @webebeyn; ben sitemin kodlamasında zorluk var demedim, bir arama motoru kodlamak zor dedim. Yorumları dikkatle okursan anlarsın.
@hepsipersiabu; sitenin sahibi benim zaten. Fikrimi değiştirmeye de niyetim yok
Sen kodlamiyosun zaten  neyse zor tm. .s ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
25.03.2014, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: TameReisProX yazmış: @webebeyn; ben sitemin kodlamasında zorluk var demedim, bir arama motoru kodlamak zor dedim. Yorumları dikkatle okursan anlarsın.
@hepsipersiabu; sitenin sahibi benim zaten. Fikrimi değiştirmeye de niyetim yok
Sen kodlamiyosun zaten  neyse zor tm. .s
Ya arkadaşlar tamam eleştirdiniz ama bu kadar da büyütmeye gerek yok ki arkadaşımız düşünmüş kendisine bir uğraş bulmuş.Beğendiyseniz ne âlâ beğenmediyseniz de gerekli eleştirileri yapmışsınız zaten, olayı daha fazla büyütmenin bir manası yok...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.03.2014, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@webebeyn; tekrar söylüyorum, sitemin kodlamasında bir zorluk yok. Gören de sitemi tamamen internetten alınan kodlarla oluşturduğumu zannedecek. Zor demediğim halde "neyse zor tm. .s" yazıyorsun. @FutbolHaberleriniz06'nın da dediği gibi beğendiyseniz ne ne âlâ, beğenmediyseniz tartışmaya gitmesin konu. Lütfen daha da uzatmayın...
@FutbolHaberleriniz06; bence de tartışmaya ve konuyu büyütmeye gerek yok  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hepsipersiabu
Aktif Üye
|
25.03.2014, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen bilirsin biz sadece fikrimizi söyledik, Sonuçta benim sitem değil. Fazla takılan olmaz onu söylüyüm sadece gereksiz proje.
Hadi kolay gelsin  ______________ Allah dilerse ölürüm, dilemezse kimse beni öldüremez.
Hz. Hamza (r.a) |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
26.03.2014, 05:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hepsipersiabu yazmış: Sen bilirsin biz sadece fikrimizi söyledik, Sonuçta benim sitem değil. Fazla takılan olmaz onu söylüyüm sadece gereksiz proje.
Hadi kolay gelsin
bencede oyle ama emege saygımız var yinede ....kolay gelsin  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2014, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkes görüşünü iletebilir tabii ki. Teşekkürler... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
26.03.2014, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar... |
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2014, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Peynirsevmeyenfare; teşekkürler  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
26.03.2014, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten gayet güzel. Ayrıca içerikler de başarılı. Sadece siten biraz kasıyor. |
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2014, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TameReisProX yazmış: @Peynirsevmeyenfare;site hızı internet hızına göre değişebilir fakat sitemin %85'i koddan oluşuyor. Kod boyutunu küçültmem lazım, tekrar teşekkürler ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
26.03.2014, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|