Yazar |
Mesaj |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.03.2014, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YENİ! İceblue tasarımı olarak,
 CraftStyle V1
 Gri V1
sizlerle! ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
21.03.2014, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi Kardeşim Öncelikle Şöyle Başlamak İstiyorum. Konuyu Paylaştığın Resimde ''Herkes Saniyeler İçinde Üye Olabiliyor'' Gibisinden Bir Yazı Vardı... Bak Bu Yanlış Bi Bilgi...Sitende Kurduğun Üyelik Sistemi Hakkında Bilgim Var... İletişimden Gelen Mesajlara Göre ''Saklı Sayfalar >> Kayıtları Yönet'den '' Kullanıcıyı Ekliyosun...Tamam İyi Hoşda Diyelim Allah Muhafaza İnternetin Gitti... E Nolcak , Adamın Üyeliği Kalıcak...
=> Tasarımındaki Bannerını Kendi Bannerın Yapmalısın Bence...
=> Üyelik Sistemini Daha da Gelişmiş Hale Getirebilirsin...Bunun İçin Nette Bir Çok Farklı Uygulama Var Mesela : (http://sitearaclari.com/dinamiks.php?do=cf5ef1c43f91e49b3ccd482a07185fc0) Verdiğim Linkten Göz Atabilirsin....
=> Sitendeki Forumun Başarılı...Ama Fazla da Abartılacak Bi Yanı Yok...Benim Tr.gg Forumunda Çok İyi Bir Kod Arşivim Var (Hatta Forum-Maske Sitesini Kurdum Ama Sonra Tasarımı Gitti...İsterseniz Göz Atabilirsiniz Ama Tasarım Yok)
forum-maske.tr.gg
DİCEKLERİM BU KADAR .... TEKRAR BAŞARILAR...İLERİDE BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
21.03.2014, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar..______________  |
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2014, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@webeveyn, teşekkürler, elimden geldiğince sitemdeki sorunları düzeltmeye çalışıyorum.
@FutbolHaberleriniz06, teşekkürler  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
21.03.2014, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TameReisProX yazmış: @webeveyn, teşekkürler, elimden geldiğince sitemdeki sorunları düzeltmeye çalışıyorum.
@FutbolHaberleriniz06, teşekkürler
Sana Mesaj Gönderdim Cevap Verirmisin ? ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.03.2014, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Sana Mesaj Gönderdim Cevap Verirmisin ?
Kardeşim buradan söyleyeyim o zaman, o kod bana aittir ve veremem. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2014, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemin font'u değişti! Yepyeni font'u ile karşınızda! ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.03.2014, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Header kaldırıldı, muhteşem slider eklendi! Görmek için sitemize gelin...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
29.03.2014, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TameReisProX yazmış: Header kaldırıldı, muhteşem slider eklendi! Görmek için sitemize gelin...
Ya biraz kendin ol ya....insanlarin fikrine saygi goster...hemen gorup uygulamissin. ..calinti degil ama fikir hirsizligi ! Bsi demiyorum... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.03.2014, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: TameReisProX yazmış: Header kaldırıldı, muhteşem slider eklendi! Görmek için sitemize gelin...
Ya biraz kendin ol ya....insanlarin fikrine saygi goster...hemen gorup uygulamissin. ..calinti degil ama fikir hirsizligi ! Bsi demiyorum...
Fikrine saygı gösteriyorum fakat bunu sitemde kullanmamda (çalıntı olmadığı için) bir sorun olmaz. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
30.03.2014, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TameReisProX yazmış: webeveyn yazmış: TameReisProX yazmış: Header kaldırıldı, muhteşem slider eklendi! Görmek için sitemize gelin...
Ya biraz kendin ol ya....insanlarin fikrine saygi goster...hemen gorup uygulamissin. ..calinti degil ama fikir hirsizligi ! Bsi demiyorum...
Fikrine saygı gösteriyorum fakat bunu sitemde kullanmamda (çalıntı olmadığı için) bir sorun olmaz.
Tamam Ben Çalıntı Demiyorum ki Zaten...Slider Bana Ait de Demiyorum ki Değil Zaten...Ama Banner Yerine Slider Kullanma Fikri Bana Ait ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

TameReisProX
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.03.2014, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: TameReisProX yazmış: webeveyn yazmış: TameReisProX yazmış: Header kaldırıldı, muhteşem slider eklendi! Görmek için sitemize gelin...
Fikrine saygı gösteriyorum fakat bunu sitemde kullanmamda (çalıntı olmadığı için) bir sorun olmaz.
Tamam Ben Çalıntı Demiyorum ki Zaten...Slider Bana Ait de Demiyorum ki Değil Zaten...Ama Banner Yerine Slider Kullanma Fikri Bana Ait
Bu konuda sana hak veriyorum fakat kullanmam yasak değil ya, ister kullanırım ister kullanmam. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
30.03.2014, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TameReisProX yazmış: webeveyn yazmış: TameReisProX yazmış: webeveyn yazmış: TameReisProX yazmış: Header kaldırıldı, muhteşem slider eklendi! Görmek için sitemize gelin...
Tamam Ben Çalıntı Demiyorum ki Zaten...Slider Bana Ait de Demiyorum ki Değil Zaten...Ama Banner Yerine Slider Kullanma Fikri Bana Ait
Bu konuda sana hak veriyorum fakat kullanmam yasak değil ya, ister kullanırım ister kullanmam.
Tamam Birader Tamam ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

weeble
Aktif Üye
|
03.04.2014, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |