Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.04.2014, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Dabbetül-Arz Çıktı! Daha Doğrusunu Allah Bil

·۰•☢Dabbetül Arz Bilgisayar ve İnternet Teknolojisidir.☢•۰·
"ﷺ Daha Doğrusunu Allah Bilir..."




İbni Abbas (ra)'dan: "Yüzü insan yüzüne benzer,Gagası kıllı..." (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 276)

Yüzü insan yüzüne benzer: Yüzü insan yüzüne benzer ifadesiyle Dabbe’nin insana benzer özelliklere sahip olacağına işaret edilmektedir. Günümüzde bilgisayarlar da tıpkı insan gibi kameralar vesilesiyle görmekte, algılayıcı sistemleriyle işitmekte ve doğrudan konuşmaktadır.

Gagası kıllıdır: Bu hadiste bildirilen “gagası kıllıdır” ifadesi, bilgisayarların şarj edilmesi için kullanılan ve ince tellerden oluşan elektrik kablosuna işaret ediyor olabilir. Hayvanların gagası plastik gibidir, adeta bir mikayı andırır. İnce kabloları olan plastik şarj, hadiste belirtilen benzetmeye işaret ediyor olabilir.




Hüzeyfe (ra)'dan: "... Hiç kimse ona yetişemeyecek kaçan da kurtulamayacak." (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 276)

Günümüzde bilgi iletiminde, bilgisayarın hızına erişebilmek mümkün olamamaktadır. Ve Dabbe’nin çıktığı dönemde, Kuran’ı ve Müslümanların tebliğini dinlemek istemeyenler bile, bilgisayarlar evlerine kadar girdiğinden, Allah’ın Yüce kudretini ve Kuran ahlakını mutlaka öğrenmek zorunda kalacaklar, kaçamayacaklardır.




Ebu Hureyre (ra)'dan: "Dabbet-ül Arz’da her türlü renk mevcuttur... " (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 276)

Şu anda günümüz bilgisayarlarında 16.8 milyon renk mevcuttur.




Ebuz Zübeyr (ra)'dan nakletmiştir: "... Gözü hınzır gözü gibi, kulağı fil kulağı gibi ..." (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 276)

Günümüz bilgisayarlarında artık küçük göz şeklinde kameralar vardır, bu kameralar vesilesiyle bilgisayarlar her türlü görüntüyü algılayabilmektedirler.



Günümüzde laptop bilgisayarların görünümü, fil kulağını andırır şekildedir. Aynı şekilde bilgisayarların ses kayıt özelliği sayesinde, mekandaki tüm sesler rahatlıkla bilgisayar tarafından algılanmakta, hatta kaydedilebilmektedir.




Beraberinde Hz. Musa (as)'ın asası ... olacak. Yüksek sesle şöyle bağıracak: "İnsanlar artık ayetlerimize yürekten iman etmez oldular." Sonra mümin ile kafiri damgalayacak (iman edenlerle inkar edenlerin tanınmasına vesile olacaktır). (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 277)

Hz. Musa (as)'ın asası olacak: Yüce Allah,Hz. Musa (a.s.)’ın asasını bir anda canlı yılana dönüştürerek, dönemin Darwinist ve materyalistlerine karşı yoktan Yaratılışın en büyük delillerinden birini göstermiştir. Ahir zamanda da bilgisayar ve internet yoluyla tüm Darwinist ve materyalistlere Yaratılışın delilleri gösterilecektir.

Sonra mümin ile kafiri damgalayacak: Ahir zamanda müminlerin de kafirlerin de bilgisayar ve internet yoluyla Peygamberimiz (s.a.v)’in mührü ile karşılaşacağı anlaşılmaktadır. Hadiste, internete giren herkesin Resulullah (s.a.v.)’ın mührünü göreceğine, bu mührün müminlerin şevkini arttırıp, yüzlerini aydınlatacağına, inkar edenlerin ise enaniyetlerini kıracağına işaret etmektedir.



"Mümine rastlayacak müminin yüzünü damgaladığında yüzü pırıl pırıl olacak. Kafiri damgalayınca simsiyah kesilecek." (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 277)



İnternete girdiklerinde Allah’ın varlığının delilleriyle, Kuran ayetleriyle ve İslam ahlakını anlatan eserlerle karşılaşan ve Peygamberimiz (s.a.v)’in mührünü karşılarında gören müminlerin hidayetleri artacak, imanları daha da kuvvetlenecektir. Peygamberimiz (s.a.v)’in mührü ile karşılaşan inkarcıların ise öfkelerinin şiddetinden yüzleri kapkara olacaktır.



“...Yeryüzünde bir yıldız gibi seyredecek. Peşine düşen onu yakalayamıyacak, ondan kaçarsa kurtulamayacak.... (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 277)

Bilgisayarlar, internet yoluyla tüm bilgileri dünyanın her yanına saniyeler içinde ulaştırabilmektedir. Bilgisayarlar hemen her evde olduğu için insanlar hak ve doğrudan kaçamayacaklardır.




"Çıkacak üç defa yerle gök arasında olan herkesin duyabileceği bir sesle haykıracak."

"Doğuya yönelip haykıracak, bütün Doğulular sesini duyacak. Şam'a yönelip haykıracak, bütün Yemenliler sesini duyacak." (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 277)

Dabbet-ül Arz yerin altına da hakim, yerin üstüne de hakim, gökyüzüne de hakimdir. Ulaşmadığı, girmediği hiçbir şehir, hiçbir ev kalmayacaktır. Şu anda bilgisayarlar evlerin tümüne girmiştir ve uydu teknolojileri ve internet vesilesiyle yer altında çalışan insanlardan, gökdelenlerin tepesinde yaşayan ya da gökyüzünde uçakla seyahat eden insanlara kadar bütün insanlara her ses ve her görüntü ulaşabilmektedir.




Gerçekten namaz kılan kişinin yanına gelecek, "bu senin namazın olmadı çünkü sen yalancısın ve mürainin (ikiyüzlü riyakar kimsenin) ta kendisisin" diyerek iki gözünün arasına, yalancı damgası vurulacak. (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 278)

Kuran’ı kendince şahit tutarak dilini eğip büken, Kuran’a muhalif olduğu halde dindar görünümü altında hareket eden ikiyüzlü kişilere, bilgisayar ve internet yoluyla cevap verilmekte ve onların “yalancı” oldukları açıkça ifşa edilmektedir.




Şeytanı öldüreceği (fikren yok edeceği) hususundaki beyanat hatırlanacağı vechiyle (üzere) yukarıda geçmiştir. (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 278)

Şeytanın sistemi olan Darwinizm, materyalizm, ateizm; internet yoluyla dünyaya ulaşan ve Allah’ın birliğini ve yüceliğini anlatan yayınlar vesilesiyle tamamen yerle bir olacak, şeytanın dini bu vesileyle ortadan kalkacaktır.




...bir adım atışta üç günlük mesafeyi birden katedecek... (Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed B. Resul Al-Huseyni El Berzenci, Pamuk Yayıncılık, s. 278)

Günümüzde, bilgisayar ve internet vesilesiyle tek bir saniye içinde dünyanın diğer ucuna bilgiler iletilebilmekte, tüm insanlara ulaşabilmektedir.

Sürekli Güncel Bilgiler Eklenecek (İnşaAllah)...


En son cryengine3 tarafından 31.08.2014 15:04:04 tarihinde değiştirildi, toplam 23 kere değiştirildi
Mesaj02.04.2014, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgilendirme için Çok Teşekkürler UluğBey Abi
______________

Mesaj02.04.2014, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler. Wink
______________
Mesaj03.04.2014, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

AYRICA UNUTMAYAYIM ÇOK BİLGİLENDİRİCİ DE OLMUŞ. Very Happy
______________

Can gönül'e baksaydı can denir miydi ona?
Weeble © 2013-2014 ©
Mesaj03.04.2014, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

weeble yazmış:
AYRICA UNUTMAYAYIM ÇOK BİLGİLENDİRİCİ DE OLMUŞ. Very Happy


Wink
Mesaj16.04.2014, 03:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sizin araştırmalarınız var mı ?
Mesaj26.04.2014, 11:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgilendirme için ve yazınız için TEŞEKKÜRLER @CryEngine3
Mesaj19.05.2014, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

blue-turk yazmış:
Bilgilendirme için ve yazınız için TEŞEKKÜRLER @CryEngine3

Rica ederim.
Arkadaşlar çok uzun olmayacak şekilde içerik paylaşırsanız sevinirim.
Mesaj26.05.2014, 10:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ozkantrk yazmış:
Bilgilendirme için Çok Teşekkürler UluğBey Abi

Rica ederim Wink
Mesaj07.06.2014, 22:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

gomercs yazmış:
Teşekkürler. Wink

Rica ederim Wink
Mesaj22.06.2014, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Cryengine3 Konu İçin Teşekkürler erinmeden yazmışsın bence sabitlenmeli Smile
______________
Mesaj22.06.2014, 23:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :)

Hindi-Blog yazmış:
Cryengine3 Konu İçin Teşekkürler erinmeden yazmışsın bence sabitlenmeli Smile


Teşekkürler Wink Sabitliyorum. İnşaAllah herkese faydalı ve bilgilendirici olur.
Mesaj22.06.2014, 23:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar güzel yorumlar bekliyorum sizden.
Mesaj25.06.2014, 12:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konuyu resimlerle desteklemeniz daha güzel olmuş.Başarılarınızın devamını dilerim modum Wink
______________
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Mesaj25.06.2014, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

agasu06 yazmış:
Konuyu resimlerle desteklemeniz daha güzel olmuş.Başarılarınızın devamını dilerim modum Wink

Teşekkürler Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu